Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!

ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!

• Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να είσαι καλά κουκλίτσα μου!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς κοπέλα μου!!!!

Δημοσίευση

Πηνελοπακι γλυκο σας ευχομαι χρονια καλα κ παντα ερωτευμενοι!!!

Να μη σταματησετε ποτε να "λιωνετε" ο ενας για τον αλλο!

Ευχες κ απτη μπεμπα μ,ου για ενα τσαχπινικο νινακι συντομα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Πιπιτσαζουζουνα ευχομαι και του χρονου αγκαλια με ενα γελαστο μωρακι σαν κι εσας!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

Να ζησετε!!Και εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω να αυξηθει η οικογενεια σας!!

Πως θα το γιορτασετε??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ φιλενάδες μου!!!! Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!

Το πώς θα το γιορτάσουμε..... για να είμαι ειλικρινής.... δε γνωρίζω.... δεν έχω κανονίσει τίποτε απολύτως.... ο Κωστής έχει πολύ δουλειά στο σπίτι (Λογιστική γαρ!!!) κι έτσι..... μάλλον θα μείνουμε σπιτάκι μας..... να κάνουμε τρελίτσες!!!!! Αν και μεταξύ μας..... δεν αποκλείεται να έχει κανονίσει και να μην το ξέρω εγώ, είπαμε..... είναι πολύ της εκπλήξεως γενικά......

Δημοσίευση

Μια τουρτιτσα παντως να την παρετε και ας μεινετε μεσα.Μονο κ μονο για να ξαναγευτειτε τη γλυκα εκεινης της ημερας.

Εγω θυμαμαι τους γονεις μου, παντα επαιρναν τουρτα παγωτο(γιατι ηταν ιουλιος) και τρωγαμε.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοίταξε.... η ιδέα σου είναι όντως πολύ καλή! Αλλά τί γίνεται? Εγώ δεν πρέπει να τρώω γλυκά γιατί και λιχούδα είμαι και χοντρή..... ο αντρούλης μου έχει από την Τρίτη Γαλακτομπούρεκο (που το έφτιαξα για 1η φορά και πέτυχε!!!) οπότε..... δεν το βλέπω..... αλλά ευχαριστώ πολύ πάντως για την ιδέα σου κορίτσι μου!!!!

Δημοσίευση

PITSAZOUZOYNA ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ..:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!!! Κι εσύ να χαίρεσαι το μικρουλάκι σου!!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ!!!

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Pipitsazouzouna, πολλές ευχές και από εμένα για πολλά και καλά χρόνια με τον αντρούλη σου!!!

Με το καλό να 'ρθουν και τα μωρά σας για να συμπληρώσουν την ευτυχία σας...

(Δεν σου κρύβω ότι μου έχεις εξάψει την περιέργεια....γιατί χρησιμοποιείς στην υπογραφή σου, την φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού; Γίνομαι αδιάκριτη; Sorry αλλά αν δεν ρώταγα θα έσκαγα....)

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

ΑΧ, ΠΟΠΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

να ζησετε ζουζουνα μου και να γιαρτασετε και 105 χρονια γαμου :woohoo:

και του χρονου τετοια εποχη να σασ χαλασει την τουρτα ενα μικρο χερακι :woohoo: φιλιααααααααααα :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Marilou μου, τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο τραγούδι..... το ακούω και..... παθαίνω κάτι βρε παιδάκι μου.... δεν ξέρω..... ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για την αφιέρωσή σου!!!!

Irene μου, καθόλου αδιάκριτη δε γίνεσαι κουκλί μου! Είναι η μεγάλη αδυναμία του αντρούλη μου..... τί να κάνουμε..... μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ το κορίτσι, αλλά είναι ο "ΕΡΩΤΑΣ" του αντρούλη μου γεια......

Ελένη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τα διαμαντάκια σου!!!

Με έχετε κατασυγκινήσει όλες βρε..... άτιμα θηλυκά!!!! Ευτυχώς μέχρι να έρθει ο αγαπημένος μου, έχω περίπου 1 ώρα ακόμη να κλάψω!!!!!:S Από το πρωϊ κλαίω.... τί να κάνω η γυναίκα!!!! Αλλιώς την περίμενα αυτήν την Επέτειο..... αλλιώς είναι!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εύη μου, να είσαι καλά κορίτσι μου, σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ!!!! Φιλιά στην κουκλάρα σου!!!!

Δημοσίευση

Για την επετειο σας σου εύχομαι ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ...!

ΑΝΤΕ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ....

:-) ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ κι εσένα Ζαχαρένια μου!!!! Να είσαι καλά κι ό,τι επιθυμείς χρυσό μου!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EYXOMAI NA ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ Ο ΕΝΑΣ

ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!

ΠΑΡΕ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ανθή μου και ZOUZOU μου, σας ευχαριστώ κι εσάς πάρα πολύ για τις ευχούλες σας! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι, να έχετε την υγεία σας πάνω απ' όλα

και σύντομα ένα μωράκι που τόσο το θέλεις.

φιλάκια

Δημοσίευση

αχχχχχχχχχ φτου σας!!!!!!! να ζησετε!!! παντοτε ετσι αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!!! ε το καλο να ερθει κ το νινι!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!!!! Κι εσείς ό,τι επιθυμείτε στις οικογένειές σας!!!! Σας φιλώ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.