Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Σήμερα είναι η 5η μας Επέτειος Γάμου!!!!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τελικά!!!!! Ήτανε η ομορφότερη Παρασκευή της ζωής μας!!!!! Θυμάμαι πάσα λεπτομέρεια από την ετοιμασία..... το ντύσιμο της νύφης..... την τελετή..... το Χορό του Ησαϊα...... το τραπέζι..... τις photos...... το χωρό...... που ξεβιδώθηκα..... αχ..... να είμαστε καλά...... και του χρόνου να μην είμαστε μόνον οι 2 μας....... ακούς Παναγιά μου????????? Αυτό θέλω μόνο!!!!!!!! Ναι???????

Ζουμπουλίκο μου...... σε λατρεύω!!!!!!!! Δε μπορώ να φανταστώ μέρα να ξυπνάω και νύχτα να κοιμάμαι...... χωρίς να είμαι στο πλευρό σου...... φάτσα μου!!!!!!! Θα σου τα φάω τα μαγουλάκια..... τα λατρευτά μου!!!!!!

Εκτός όμως από την 5η Επέτειο Γάμου..... γιορτάζουμε κι αλλιώς......

1)11 χρόνια που τα φτιάξαμε και πρωτοφιληθήκαμε!

2) 9 χρόνια που αρραβωνιαστήκαμε!

Να σε χαίρομαι μωρό μου!!!! Να χαιρόμαστε την αγάπη μας και να έχουμε μόνο χαρές από εδώ και στο εξής!!!!!!

• Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααα!!!

Να ειστε πάντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι....

ευχομαι μεσα από την καρδια μου να γινουν όλα σας τα ονειρα πραγματικοτητα!!!!!!

Μακαρι το μωρακι σας να ερθει πολυ πολυ πολυ συντομα!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ γλυκειά μου!!!! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς! Με το καλό το νινάκι σου!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Να ζήσετε, καλή μου!

Είναι πάρα πολύ όμορφο να περνάνε τα χρόνια και τα ζευγάρια να είναι πάντα αγαπημένα και ερωτευμένα!

Σας εύχομαι να μείνετε έτσι για όλη σας τη ζωή!

& σύντομα να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με 1 ζουζουνάκι!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ.... τί ωραία που τα λες..... καλή μου! Σε χιλιοευχαριστώ κι εσένα κι όλες σας!!!!

Δημοσίευση

χρόνια σας πολλά ζουζουνάκι μας

να είσαστε πάντα γεροί, δυνατοί κι αγαπημένοι

και σύντομα να σας έρθει και το μωράκι σας!!!

κάθε ευτυχία σας εύχομαι :kiss:

1651948o707fcqer0.gif

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και καλά, Ζουζούνα!

Να χαιρεστε τον έρωτα σας και ο ένας τον άλλο!

Ευχομαι υγεία , χαρές και καλούς φίλους κοντά σας και πολύ σύντομα

το σπίτι σας να γεμίσει με παιδικές φωνούλες και γελάκια...

Να έχετε ό,τι επιθυμείτε!

Δημοσίευση

PIPITSAZOYZOYNA ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ TO PIPITSOΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΚ ΟΚ!!!!!!! Το παραδέχομαι!!!!!! Ξανακλαίω!!!!!!!:laugh: Αυτή τη φορά από συγκίνηση!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας κορίτσια μου!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια σας πολλά!!! Να τα εκατοστήσετε και τα επόμενα να είναι πιο ευτυχισμένα από όσα πέρασαν! Να περάσετε τέλεια και του χρόνου σου εύχομαι ολόψυχα να μεγαλώσει η παρέα!!!

Δημοσίευση

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!!!!

Να τα εκατοστήσετε.

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και του χρόνου να γιορτάζετε την επέτειό σας με ένα μωράκι αγκαλίτσα.

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά!!!!!!

Εύχομαι γρήγορα να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με ένα μωράκι!!

392924wzseyy3jfr.gif

Δημοσίευση

xronia polla na eiste panta agaphmenoi kai eroteumenoi!!

kai polu polu suntoma eguoula!!

olos tuxaios kai emeis exoume shmera epeteio alla emeis kleinoume 4 xronia eutuxias!! ante loipon xronia mas polla kai stous argurous euxomai!!!!

Δημοσίευση

Pipitsazouzouna xronia sas polla!!!

Etsi na eiste panta agapimenoi k erwteumenoi k eimai sigouri pos i Panagitsa sas vlepei k sintoma tha sas steilei to moraki pou pothite!!!!

Kai tou xronou loipon 3ploi!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.. ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!! ΦΙΛΙΑ!!

Δημοσίευση

χρονια σας πολλα κ να στε παντα ευτυχισμενοι τιποτα κακο να μην μπει ποτε αναμεσα σας!!!!!να τα εκατοστησετε η αλλιως να τα χιλιασετε κ να κανετε πολλα πολλα ζουζουνακια!!!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο κ συντομα βεβαια εγκυουλα γλυκια μου!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσάκια μου, τι γλυκούλες που είσαστε όλες σας!!!! Σας χιλιοευχαριστώ!!!! Ο Θεός να σας δίνει όλα τα καλά του κόσμου, αγάπες μου!!!! Σας φιλώ!!!!

Δημοσίευση

Πηνελοπίτσα χρόνια σας πολλά!

Να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι και μακάρι να έρθει σύντομα ένα γλυκό μωράκι να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου γλυκό!!!! Πώς τα πας με την εγκυμοσύνη σου???? Όλα καλά μικρή μου?????

Δημοσίευση

Πηνελόπη μου να ζήσετε!!!

Πάντα τόσο ευτυχισμένοι και τόσο αγαπημένοι!

Εύχομαι του χρόνου να έχετε στην αγκαλιά σας και ένα μικρό ζουζούνι!:kiss:

Φιλάκια πολλά :kiss:

Δημοσίευση

να ζησετε και να τα χιλιασετε ποπη μου μεχρι τα βαθια γεραματα να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι αντε και του χρονου τετραπλοι(δυο εσεις δυο τα μωρα χιχιχιι)

οτι ποθεις κοπελα μου να γινει γιατι το αξιζεις πραγματικα!!! φιλακια!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας κούκλες μου!!!! Να μου είσαστε όλες καλά!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.