Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μήπως είμαι crazy όνομα και πράγμα;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ? ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ??:P ΜΑΚΑΡΙ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩς ΤΑ ΘΕΣ, Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

• Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 7.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα.... Εχω να μπω πολυ καιρο και χαιρομαι παρα πολυ που το πρωτο θεμα που διαβασα ειναι αυτο! ΤρελοΡουλιτσα ευχομαι να εχεις μεσα σου ενα μικρο σπορακι! Να προσεχεις οσο μπορεις!

Πολλα φιλια!

Δημοσίευση

Ρουλα μου μακαρι να εισαι εγκυος,χαρηκα πολυ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! :)

Να'στε καλά κι ό,τι επιθυμεί η κάθε μια σας να της συμβεί σύντομα! :kiss:

Έχω αγωνία να δω τι έχει γίνει.. :huh::unsure:

Αλλά νιώθω τόσο πολύ τη θετική σας σκέψη και ενέργεια.. πιστέψτε με! Οπότε είμαι σίγουρη πως και τώρα αν δεν έχει γίνει, κάπου παρακάτω θα γίνει - τόση ενέργεια δε θα πάει χαμένη!!

Αυτά προς το παρόν, φιλάκια πολλά σε όλες σας!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια καλημέρα.. :)

Είμαι ψόφια στην κούραση, δούλευα σχεδόν 18 ώρες, έχω κοιμηθεί μια ώρα μόνο.. Βοηθάω την ξαδέλφη μου σε μια εργασία που πρέπει να παραδώσει σήμερα. Μέσα σ' όλα αυτά, πήρα και το γιατρό μου τηλ. και τελικά πήγα για χοριακή σήμερα το πρωί. Αργότερα θα'χω και το αποτέλεσμα..

Ελπίζω να'ναι θετικό αλλά... Για να δούμε τι θα δούμε.. :unsure:

Δημοσίευση

με το καλο ρουλακι μου γλυκο!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι θετικη η χοριακη!!! κ ολα να πανε καλα! σε φιλω!! αντεεεεεεεεεε περιμενουμεεεεεεεεε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

Κι εσύ με το καλό το μπεμπέ σου!!! :):)

Δημοσίευση

Ρουλα μας καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε με αγωνια

Δημοσίευση

Ρουλακι μου καλημερα κι απο μενα. ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα και μια μεγααααααααααααλη χωριακη. περιμενουμε νεα σου κοριτσακι, φιλια πολλα :cheer: .

Δημοσίευση

Ρουλιτσα μου περιμενουμε νεα!Μακαρι να ειναι θετικο!:kiss:

Δημοσίευση

αχ αντε ρε θεια ρούλα.....θα περιμένουμε με αγωνία..............

Σου έυχομαι νε είσαι ρε καρδια μου....φιλια απο μένα και τη μπέμπα μου!

Δημοσίευση

Ρουλακι μου το ευχομαι πραγματικα να το γιορτασεις με την ψυχη σου σημερα!!!Κι εμεις μαζι σου!!!Τι να πω αλλο!!Ελπιζω να ειναι σημερα η μερα που η θεια του λοχου θα γινει μαμαααααααααααααα!!Περιμενουμε με αγωνια!!!!!!!

Δημοσίευση

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..τι εγινεεεεεεεεεεεεεεεεε??

ρουλαααααααααααααααααααααααα???

ομμμμμμμμμμμμμμμ ολη μου τη θετικη ενεργειαααααααααααααα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ρουλάκι έυχομαι το αποτέλεσμα να είναι +++++ και η χοριακή να έχει σπάσει ρεκόρ...

περιμένουμε νέα σου!!!!

φιλάκια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

H θεία του λόχου δε θα γίνει μαμά... ακόμα! :(

Αρνητικό τελικά... αλλά είπαμε... με τόση θετική ενέργεια που μου στείλατε, που θα πάει, θα'ρθεί και σε μένα το πολυπόθητο νινάκι! :)

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας πάρα πολύ!!!

Σας αγαπώ πολύ!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Οχι.. ακομα ..καλα το λες

Ευχομαι το καλο νεο να μην αργησει!!

Δημοσίευση

Δεν πειραζει θειουλα μου γλυκια και λατρεμενη!!!!!!Θα ερθει σιγουρα!!!Ειπαμε αυτος ο χειμωνας θα ειναι πολυ καλος μαζι μας,θα μας φερει οτι επιθυμουμε!!!Ξεκιναμε απο τωρα με δυναμη!!!

Αχ απο τις τοσες σφαλιαρες και με χοριακες στο τελος θα φτανουμε 5 μηνων για να παμε και για χοριακη χα χα χα χα χα!!!Ωχου αυτη η περιοδος ολο ναζια και κολπα μας κανει!!!χα χα χα χα!!!Λεμε και κανενα αστειακι μωρε για να ερχομαστε στα ισια!!Σ αγαπω καλη μου!!!Και ειμαι σιγουρη αληθεια σου λεω οτι τωρα δεν θα αργησει πλεον...δεν ξερω γιατι το βλεπω πολυ θετικα αυτο το ξεκινημα της νεας χρονιας!!!

Η Παναγια θα μας χαρισει ποοοοοοολλααααα νινακια!!!

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΟ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ..! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια... πάλι εδώ.. πάλι τα ίδια... :(

22η μέρα χτες ίχνη..

23η μέρα σήμερα, κι αιματάκι.. σαν να ξεκινάει περιόδος μου φαίνεται..

Υποπτεύομαι κύστη.. πρέπει να πάω στο γιατρό οπωσδήποτε.. θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί και μετά θα κλείσω ραντεβού.

Αν είναι κύστη, ζήτω που καήκαμε.. θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά.. :(

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

RUBELA έγραψε:

ΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κι εγώ αυτό έκανα!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια!!!!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια... στεναχωρήθηκα απόψε.. :(

Τελικά όλο αυτό το πρόβλημα που είχα τους τελευταίους μήνες οφείλεται σε κύστη... :( Μεγαλούτσικη, ο γιατρός την κατάλαβε με την αφή! Πριν καν τη δει στον υπέρηχο.. :( :(

Μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις (νομίζω ορμονικές είναι) για να διαπιστώσει την "ποιότητα" της κύστης και μετά θα μου πει τι θα κάνω. Αλλά θεωρεί πιο πιθανό ότι φταίει το άγχος μου... ο γνωστός μηχανισμός που επηρεάζει το ορμονικό σύστημα.. μου το'χε εξηγήσει και πριν 5 χρόνια που πάλι είχα κύστη..

Το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά για κάποιο διάστημα... :( :(

Κορίτσια το λέμε και το ξαναλέμε, όχι άγχος, όχι στρες, αλλά δεν το τηρούμε κι ιδού τ'αποτελέσματα... πάρε το χαπάκι σου Ρουλίτσα.. :(

Δημοσίευση

ωχ........θειουλα μου??????? τι κυστη?????????????? :(:(:(

οχι ρε γμτ........ και γιατι να δει τι ''ειδους'' ειναι????????? τι ειδους μπορει να ειναι δηλαδη>?????????? θα μας τρελανει πες του ο ντοκτορ??????????? ουφ...αν πρεπει να παρεις αντισυληπτικα για λιγο μη μου στενοχωριεσαι.......ε???????? οπως περασαμε οοοοολα μαζι ετσι θα περασει και αυτο!!!!!! ;) χαμογελα θελω......:):):) αμαν πια αυτο το αγχος μας εχει καταστρεψει.......ολο λεμε ''οχι μωρε,δεν εχω αγχος.......'' και ολο εχουμε.......με εκανες κλαψ κλοαψ αποψε........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.