Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥΜ (harap)

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μου επιτέλους έφτασε η ώρα. Την Κυριακή 6/9 θα βαφτίσουμε τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ μας. Όλα είναι έτοιμα, απο κέφι μια χαρά, απο άγχος καθόλου μιας και τα περάσαμε και πριν 2 χρόνια με την Μαριλή. Η μικρή μάλιστα είναι μέσα στην τρελή χαρά γιατί θα γιορτάσουμε και τα γενέθλιά της που είναι μετά απο λίγες μέρες (26/9).

Σας βάζω φώτο απο προσκλητήριο, μπομπονιέρες και γλυκό. Να μου πείτε την γνώμη σας γιατί όλα τα φτιάξαμε εμείς.

post-4374-13873934733896_thumb.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το παράθυρο που βλέπετε είναι τοιχογραφία στο δωμάτιο των παιδιών. Και το κείμενο δικής μου έμπνευσης. Το μοντάζ του αντρούλη μου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οι παιδικές μπομπονιέρες.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Των μεγάλων οι μπομπονιέρες.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γλυκό κουταλιού κεράσι (αγοραστό), καρύδι και καρπούζι απο τα χεράκια της γιαγιάς στο Καρπενήσι.

Δημοσίευση

Ολα ειναι πολυ ομορφα!

Ειδικα τα βαζακια ειναι σουπερ!

Με το καλο να γινει και η βαπτιση!

Και μεις την Κυριακη βαπτιζουμε τη μπεμπα!

Να πανε ολα τελεια ευχομαι!

Δημοσίευση

Είναι όλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

Κάνατε καταπληκτική δουλειά,εγώ δεν θα τα έφτιαχνα όλα αυτά ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα :blush:

Να σας ζήσει ο μικρός Κωνσταντίνος,πάντα υγιής και χαρούμενος!:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Νέλλυ μου να φανταστείς πως φτιάξαμε 220 βαζάκια, και τις αντίστοιχες μπομπονιέρες. Αλλά δεν με χάλασε. Το διασκέδασα.

lovie να σας ζήσει και εσάς η μικρή. Πολλές βαφτίσεις πέσανε τελικά μέσα στον Σεπτέμβρη.

Δημοσίευση

Είναι όλα καταπληκτικά!!! Πολύ καλή δουλειά!! Μπράβο σας!! Με το καλό να βαφτίσετε το μωράκι σας και να χαίρεστε και την Μαριλή σας!! Να είστε πάντα καλά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!

Υγεία πάνω απ'όλα!!!

Δημοσίευση

χαρα μου με το καλο και να σας ζησει!!!

ειναι υπεροχα ολα μπραβο σου!!

το γλυκο οι μπουμπουνιερες ολα ολα..μπραβο !!!

να χαιρεσαι και την κορουλα σου!!!και εμενα 26/09 γεννηθηκε!!!

Δημοσίευση

χαρα μου μπραβο τα εκανες τελικα ολα μονη σου και τα εκανες ΤΕΛΕΙΑ!!!!

σου ευχομαι με το καλο να ειναι γερος ο κωνσταντινος σου και να εχετε παντα τετοιες χαρες!!!

Δημοσίευση

Χαρα μου καλημερα.Με το καλο τα βαφτησια και να ζηση το ονομα :) .Πολυ ομορφα ολα ειναι και τα εκανες με πολυ αγαπη.Με το καλο λοιπον να γινουν ολα τελεια :) .

Δημοσίευση

Πάρα πολύ όμορφα είναι ΟΛΑ!!! :laugh:

Τί χρυσοχέρες που είναι οι μανούλες του mammy !!!;)

Να σας ζήσει!!! Και γαμπρός!!!

Πολλές βαπτίσεις κορίτσια!!!!! Μπράβο σας!

Δημοσίευση

harap kalofotistos na einai o konstantinos sas!!!!!na ekmetalefto to thread sou na steilo ena munima sti moussa?filenada tha aneveis g ekloges e?se perimeno k sti vaftisi!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Φίλες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ευτυχώς είναι όλα σχεδόν έτοιμα και έτσι πιστεύω πως θα το χαρώ όπως θέλω.

Νατάσσα μου και εσείς βαφτίζεστε σήμερα, σωστά? Αντε, με το καλό, καλοφώτιστος ο νεαρός. Και μόλις ξεμπερδέψουμε απο τα "μπάνια" τους, να κανονίσουμε καφεδάκι.

Αχ βρε κορίτσια, περιμένω πως και πως την αυριανή μέρα. Εχει πέσει πολύ προετοιμασία και θέλω να το χαρώ. Η δε Μαριλή περιμένει πως και πως να έρθει ο κλόουν, (κάποιον κλείσαμε τελικά για το τραπέζι).

Με την πρώτη ευκαιρία θα σας κατεβάσω φώτο απο την βάφτιση.

Δημοσίευση

na sou efxitho kai ego gia to pedaki sou.na ine gero xaroumeno kai kalotixo.oso gia ti mama tou.na sou dini panta xares.ine ola pragmatika poli omorfa kai opos ipe kai i mousa me poli agapi ftiagmena.

Δημοσίευση

σας συγχαίρω και εσένα και τον άντρα σου!!όλα είναι τέλεια!!!να σας ζήσει το όνομα και να χαίρεστε και τα δύο αγγελούδια σας!!!φιλιά!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό η βάφτιση,

όλα καλά να πάνε και να χαιρόσαστε τον μικρούλη.

πάντα γερός, δυνατός και χαμογελαστός να είναι!!

Δημοσίευση

φιλενάδα να μας ζήσει ο Κωνσταντίνος και με έχει πιάει το παράπονο που δεν θα είμαι εκεί:woohoo: :woohoo: αλλά ξέρεις το υπαρξιακό μας περιμένω όμως μπομπονιέρια και γλυκό και είμαι και γλυκατζού α και θέλω και φωτογραφίες να δώ φιλάκια και όλα τέλεια για την μεγάλη αυριανή ημέρα φιλάκια και στην Μαριλή και στον Κωνσταντίνο ακι α΄πό τα μικρά μου!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Πράγματι όλα τα φτιάξαμε με πολύ αγάπη. Ελπίζω όταν μεγαλώσει ο νέος να πεί και εκείνος κανένα καλό λόγο για αυτά που του ετοιμάσαμε (χι, χι, χι).

Franita μου σε καμιά εβδομάδα θα ανέβει η νονίτσα πάνω. Θα της δώσω τα χαιρετίσματά σου το βράδυ που θα μιλήσουμε.

Κατερίνα μου εννοείται πως σου έχω φυλάξει ήδη μπομπονιέρα και γλυκό. Μας την έκανε ο Στελλάκης αλλά τί να κάνουμε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.