Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΠιτερΠαν διπλή ευλογία στην κοιλίτσα σου!

Όλα με το καλό! Με 2 υγιέστατα μωράκια!

Σε φιλώ!

• Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ...:) :) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Φιλενάδες μου σάς ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ, γιατί νιώθω πως είναι ευχές μέσα απο την καρδιά σας!!

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα!! Υγεία και καλή τύχη!!!!!

Δημοσίευση

Μέσα απο την καρδιά μας είναι, σωστά νιώθεις! συγχαρητήρια κι από εμένα, με το καλό να τα κρατήσεις αγκαλίτσα!

Δημοσίευση

Sunxaritiria kopela mou sou euxomai na exeis mia teleia egkumosini,kai me to kalo na kratiseis stin agkalitsa sou ta morakia sou!!;)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!Τι ομορφο θα ειναι να χτυπουν δυο καρδουλες μεσα στη κοιλιτσα σου!!Με το καλο και οχι αγχος!!!Απολαυσε το κραταει πολυ λιγο αυτη η γλυκια αναμονη!!!Φιλακια!!

Δημοσίευση

SUPER ΝΕΑ!!!!!!!!:silly: :woohoo:

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ 2ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ

ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ....ΕΥΓΕ ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ;)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! :woohoo:

OΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!! ;)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κούκλα μου!

Τέλεια νέα!

Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη.

Τώρα έχεις 3 καρδούλες … να προσέχεις!

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

συγχαρητηρια!!!!!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη ευχομαι και με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο πίτερ πάν! Τελικά δίδυμα! Τα είχαμε πεί και στο chat Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ:

Τι τέλεια νέα είναι αυτά?

Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να σου πάνε όλα καλά

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!

Διπλές ευχές για διπλές χαρές και διπλά χαρούμενη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Μπράβο σου! Με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τα σπουργιτάκια σου! Τα φιλιά μου!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ!ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΔΥΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ...

Δημοσίευση

ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Πίτερ Πανάκο, το κάνατε το θαυματάκι σας.....

Να χεις μια εξαιρετική εγκυμοσύνη! Και έναν τέλειο τοκετό!

Και με το καλό να πάρετε τα υγιή και τυχερά παιδάκια σας στο σπίτι!

Μπορεί να χες σκεφτεί ότι υπάρχει πιθανότητα διδύμων, αλλά όταν το επιβεβαιώνεις, πράγματι σου ρχεται ενας "ντουβρουτζάς" αλλά θα τα καταφέρεις!!!!!!!

Συγχαρητήρια! Είναι ώρα να ουρλιάξεις από χαράαααααααααααααααααα

Δημοσίευση

piterpan sygxarhthria!!! Me to kalo na gemisei h agkalia sou me tis psixoules aytes!!

Egw molis xthes ematha oti eimai egguos akoma eimai sastismenh de to exw syneidhtopoihsei xixixi.. otan les ipsili xwriaki dhladh poso?? egw me 3 meres kathysterisi kai stathero kiklo h xwriaki vgike 4.900 monades kai kati exw psiliastei ki egw gia didymakia...

Δημοσίευση

aggelina78 έγραψε:

piterpan sygxarhthria!!! Me to kalo na gemisei h agkalia sou me tis psixoules aytes!!

Egw molis xthes ematha oti eimai egguos akoma eimai sastismenh de to exw syneidhtopoihsei xixixi.. otan les ipsili xwriaki dhladh poso?? egw me 3 meres kathysterisi kai stathero kiklo h xwriaki vgike 4.900 monades kai kati exw psiliastei ki egw gia didymakia...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ AGGELINA ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ...ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΗΚΑΝ!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Αγγελίνα μου εγώ έκανα χοριακή την ημέρα που περίμενα περίοδο (έκανα εξωσωματική) και είχα 174 μονάδες. Εκεί μού είπε ο γιατρούλης ότι πιθανότατα είναι δίδυμα. Δύο ημέρες μετά ξαναέκανα χοριακή (δηλ. δεύτερη ημέρα καθυστέρησης) και είχα 378 μονάδες. Υψηλή μού φαίνεται η χοριακή σου, αλλά δεν ξέρω να σου πω κάτι..

Σού εύχομαι ό,τι και να είναι, να είναι γερό και δυνατό!!!(ή γερά και δυνατά!)

Πολλά φιλάκια σε όλες σας! Σας ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές σας!!!

Δημοσίευση

se eyxaristw mardio.. kai se sen eyxomai syntoma...!! kapoia stigmh tha sy vei to thaumataki!!!

Piterpan ti na sou pw.. toso vgike h xvriaki kai malista h gaitros mou mou eipe oti einai para ma para poli kali h timi.. tha thn epanalavw thn paraskeyh.. ante na doume.. an esi mou les me 378 diduma egw me 4.900 ti exw?!? 5dima?? xixixixix

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά

να ξεκουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι!!!

φιλιά πολλά :kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο Πιτερ Παν:) Διπλη η χαρα σου.:cheer:

Ευχομαι να πανε ολα τελεια στην εγκυμοσυνη σου:lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.