Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τι ζώδιο είναι τα αγγελούδια σας;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Εμένα η Χρυσούλα μου είναι Αιγόκερως [γεννήθηκε ανήμερα Χριστούγεννα, γι' αυτο τν βγάλαμε και Χρυσούλα!:P ] και το ερχόμενο μωράκι αναμένεται να είναι Ψαράκι [12 Μαρτίου η ΠΗΤ!].

Εσας;;;;:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ Αγγελική μου! Κι εσύ να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

Διδυμάκι ε; Σαν κι εμένα!!! Καλό κουράγιο!!!:P

Αχ μακάρι να είναι αγοράκι το δεύτερο... Τα λατρεύω!!:)

Δημοσίευση

Eμένα το καμάρι μου γεννήθηκε 31 Ιουλίου!!Είναι λιονταράκι, σαν τον μπαμπά του, με ωροσκόπο Σκορπιό!! :blink: Τώρα, από την εμπειρία μου στους Σκορπιούς.. ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....!!!Πλάκα κάνω... γερό να'ναι... κι όλα τ'άλλα είνα δευτερεύοντα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να σου ζησει το αγοράκι!!! :)

Εμένα ο αντρας μου ειναι γεννηθεις 23 Αυγουστου, στο οριο Λεοντα και Παρθενου...:unsure: Αλλοι τον βγάζουν Λιοντάρι κι αλλοι Παρθένο...:dry: Παντως εχει στοιχεια και απο τα 2 ζώδια...:P

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια

Η μπουμπουκιτσα μου ειναι γεννημενη 14 Απριλιου φετος. Οσο κι αν ηθελα να γεννηθει λιγο αργοτερα για να ειναι ιδιο ζωδιο με μενα, Ταυρος δηλαδη, δεν τα καταφεραμε καθως επρεπε να τη βγαλουμε με καισαρικη λογω ελλειψης αμνιακου υγρου...δεν πειραζει ομως γερο να ναι το Σμαραγδακι μου! 14 Απριλιου λοιπον, Κριος με ωροσκοπο Διδυμο, σαν τον μπαμπα της...για το Διδυμος εννοω:)

Δημοσίευση

ααααα εχω δεν εχω παραπανω εχω 2 ταυρακια μεσα στο σπιτι μπαμπα και κορη και εγω λεων τρικουβερτα γλεντια κανουμε :woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:) ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 17/1/09 ΔΗΛ ΑΙΓΩΚΕΡΙΝΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ:P :laugh: :woohoo: ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια

έχω να γράψω πολύ πολύ καιρο & είπα να ξαναγράψω εμένα το αστεράκι μου ειναι κριός 09-04-2008

Δημοσίευση

ο γιος μου ειναι ζυγος με ωροσκοπο ζυγο κι κορη μου υδροχοος με ωροσκοπο αιγοκαιρω (τα εχω αναφερει ξανα σε αλλο ποστ.)εχετε καμμια εμπειρια απο αυτα τα ζωδια?παντως αν και η μικρη ειναι μονο 6.5 μηνων φαινεται οτι ειναι πολυ διαφορετικα παιδια!:kiss:

Δημοσίευση

20/2/2009

Έναρξη ιχθύος...

Καλλιτεχνικές τάσεις...

Ναι!Θα γίνει μπαλαρίνα διάσημη...

Ο,τι εγώ ονειρευόμουν...

Δημοσίευση

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια εγώ θέλω το τρίτο πρώτα ο Θεός να βγει Λιονταράκι... Έχω μια αδυναμία στους Λέοντες... Όσο για το δεύτερο που θα βγει μάλλον Ψαράκι... καλό κουράγιο...!!!:P

Δημοσίευση

Ιχθυς.. ειναι ο καλος μου....τρελη παραποιηση της πραγματικοτητας .."πηρα κοκκινα γυαλια κι ολα γυρω σινεμα τα βλεπω" ..κατι τετοιο επισης εχουν κι ενα θεμα με το χρονο ..χανουν το χρονο ετσι απλα:angry:

Αλλα ειναι αξιολατρευτοι με τρυφερη καρδια!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΔΡΟΧΟΟΣ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1/2/2008.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ :laugh:

Δημοσίευση

Εμένα η μπουλίτσα μου γεννήθηκε στις 11/4/2009 και είναι Κριαράκι...Ωροσκόπο πρέπει να έχει Παρθένο, γεννήθηκε στις 14:55...Ευτυχώς κάτι πήρε και από 'μενα...:laugh: :laugh: :laugh: Γιατί εγώ είμαι Παρθένος!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mpempoula16 κάτι άσχετο... Κι εσύ με Γιώργο μπλεγμένη, ε;;;:P:lol: :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Ναι Candy μου..Γιώργος ο αντρούλης μου, Γωγώ εγώ (από το Γεωργία) γιορτάζουμε μόνο μια φορά...:( Άρα λιγότερα δώρα μπαίνουν στο σπίτι...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.