Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.

Featured Replies

Δημοσίευση

αμα σου φωναξει κιολας, βρισε τον!!!αν ειναι δυνατον!!!αντι να φωνμαξεις εσυ δηλαδη που δε σου εδωσε τη δεουσα σημασια,σε μια ευαισθητη κατασταση,θα φωναξει αυτος?

Δημοσίευση

Να πας αμέσως κοπέλα μου και να μην το σκέφτεσαι καθόλου!!

γιατί στις 8:dry: ???τότε ανοίγει το ιατρείο του:huh: ?τώρα να πας!και μην κάθεσαι στον υπολογιστή και γράφεις,να ξαπλώσεις όπως είπαν τα κορίτσια για παν ενδεχόμενο..καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι είμαστε δίπλα σου,φιλάκια:kiss:

Δημοσίευση

Εύχομαι να είναι ήδη όλα καλά!! Μην στενοχωριέσαι!! Σου στέλνω θετική ενέργεια!! Να μας γράψεις νέα σου!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kalio ευχομαι να πανε ολα καλα !!!

Ενημερωσε μας οταν μπορεσεις.......

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 140 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΕΜΕΝΑ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ 144.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...

Δημοσίευση

δεν εχω δυστυχως εμπειρια,αλλα ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα...ο γιατρος τι σου συνεστησε;

Δημοσίευση

Ποπίτσα κοίτα να ξεκουραστείς τώρα...

Δεν είναι τίποτα...

Εύχομαι καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου χωρίς άλλες περιπέτειες!!!

Φιλάκιααα!

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Καλή μου kallio τα λέγαμε και χθες αυτά εμείς στο chat, οτιδήποτε βλέπεις και νιώθεις παίρνεις αμέσως τον γιατρό σου και σε καθοδηγεί αυτός και μόνο.

ΦΥΣΙΚΑ...

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΑ......ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Δημοσίευση

kallio, μην στενοχωριεσαι συμβαινει αυτο σε πολλες κοπελες...Να προσεχεις οσο μπορεις περισσοτερο κ ν ακους τον γιατρο σου...Πολλα φιλια κ ολα θα πανε καλα...

Δημοσίευση

οι αποκολλησεις ειναι συχνο φαινομνο εγω ειχα παθει μια στο τριτο μηνα καιμια στο πεμπτο .Αυτο που θα σας πω ειναι το εξης :οταν ο γυναικολογο λεει ελα 12 τη νυχτα το λεει γιατι θελεινα δει αν η αιμοραγια συνεχιζετε η οχι και επισης μεχρι την ωρα που θα παει να ειναι στο κρεβατι .Εμενα τη πρωτη φορα που ειδα αιμα μου ειχε πει θα κατσεις στο κρεβατι και θα σηκωθεις μονο για τσισακια δεν θα σηκωθεις καθολου αν η αιμοραγια συνεχιιζετε χρειαζετε ωρα και επισης αν δεις περισσοτερη αιμοραγια με ενημερωνεις .Τη δευτρη φορα επειδη ηξερα εκατσα μονη μου στο κρεβατι και τον πηρα τηλ. καιμου ειπε οταν σταματησει θα ερθεις αλλιως θα κατσεις εκει εκτος και αν ειναι πολλη .

Κοριτσια δνε ειμαστε γιατροι ας μην ακυρωνουμε το εργο τους κατι περισσοτερο θα ξερουν και επισης σε αυτες τις περιπτωσεις το μονο που χρειαζετε ειναι ηρεμια εγωεκατσα απο 10 μερες στο κρεβατι ακιημου μια χαρα .Ολα καλα θα πανε

Δημοσίευση

ΚΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ... ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ Ε? ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΦΙΛΑΚΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

Να προσέχεις κοριτσάκι μου! Να μην κουράζεσαι καθόλου και να μένεις ξαπλωμένη πολλή ώρα! Αφού είναι εντάξει το σποράκι σου, όλα καλά! Καλή συνέχεια χρυσούλι μου! Να μας λες! Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

ευχομαι καλη ηρεμια και να πανε ολα καλα απο δω και περα,

ξεκουραση και θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα:)

Δημοσίευση

Πρωτα απο ολα ψυχραιμια,ηρεμια και ξεκουραση και οτι συστησει ο γιατρος.Εχω ακουσει αρκετες τετοιες περιπτωσεις και ολα πηγαν κατ'ευχην.

Δημοσίευση

Πώς νοιώθεις κοπέλα μου τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες;

Έχεις ξαναδει αίμα;

Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Δημοσίευση

Γεια σου και απο εμενα .....τωρα το ειδα ξεκουραση και προσοχη απο εδω και περα ολα θα πανε καλα:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.