Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!

Πριν απο λίγο πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής. Είμαι έγκυος, πιθανότατα σε δίδυμα!!!!!!!!!!!!

Την Τρίτη θα κάνω άλλη μια χοριακή για επιβεβαίωση.

Τά'χω λίγο χαμένα.....!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις θετικές σας σκέψεις και για τις ευχές σας..... Σας ευχαριστώ πολύ,πολύ,πολύ,,,,,!!!!!!!

Μην σταματάτε να παλλεύετε!

• Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου..από δω και μπρός μόνο θετικές σκέψεις, έτσι? Χαρές και γέλια και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά. Μετά από πολλές προσπάθειες τώρα που είμαι κι εγώ έγκυος νοιώθω μιά απέραντη ευτυχία αλλά και μιά δικαίωση..παλέψαμε και τα καταφέραμε..αξίζει κάθε στιγμή! Συγχαρητήρια και πάλι και μακάρι όλες οι κοπέλες στο ΜΑΜΜΥ να νοιώσουν αυτή την ευτυχία ΣΥΝΤΟΜΑ!

Δημοσίευση

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

συγχαρητηρια!!!! και διδυμακια!!!!!!!! τελεια θα ειναι!!!!!!!

καλη συνεχεια!!! να εχεις την πιο τελεια εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηριααααααααααααααααααα.......συγχαρητηρια......μπραβο μπραβο σου....τελεια νεα....να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη......φιλια πολλα...

Δημοσίευση

ayta einai nea!!!!!!!!!!!! sygxarhthria!!!!!!!!!! na exeis mia teleia egkymosynh - me to kalo na agaliaseis ta aggelakia sou!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!:woohoo: Αντε ηρθε κι η δικη σου σειρα!Μπραβο,μπραβο,και διπλη χαρα κιολας!!!Ειδες..ολες...μια-μια...εγκυουλες!:woohoo:

κοριτσια εσεις που αγχωνεστε να τα βλεπετε αυτα!;)

Δημοσίευση

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !

Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου 2 υγιέστατα μωράκια!!!

Δημοσίευση

Ουαου!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Με το καλο κοπελα μου ευχομαι ολα να πανε καλα και η κοιλιτσα σου να σε γεμιζει χαρα και ευχομαι και διπλη χαρα!!!Η Παναγια να ναι κοντα σου οπως και σε ολες τις εγκυουλες και ολα να πηγαινουν καλα!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!

ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ:woohoo:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!:cheer:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια γλυκιά μου!!εύχομαι όλα να πάνε τέλεια με την εγκυμοσύνη σου και να έχεις μια ευτυχή κατάληξη έχοντας 2 ζουμπουρλάκια στην αγκαλίτσα σου..:laugh:

Περιμένουμε νεότερα,φιλάκια:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πολλα συγχαρητηρια...Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να υποδεχτεις τα μωρακια σου!!!!:)

Δημοσίευση

Τέλεια νέα!!!!!!!!! :woohoo: Συγχαρητήρια!! Εύχομαι να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.:cheer::cheer::cheer: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΥΟ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!;):P:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ΄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι!!! Νιώθω πως ζω ένα όνειρο!!!!!!!!!!!!

Σε όλες μας αξίζει η μητρότητα!

Κοριτσάκια μου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν! Επιμονή και υπομονή!!!

Σας ευχαριστώ όλες μέσα απο την καρδιά μου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!:laugh: :laugh:

Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις ένα ή δύο υγειέστατα μωράκια στην αγκαλιά σου!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια πολλά-πολλά καλή μου! Να προσέχεις την "προσεχώς φουσκωμένη" κοιλίτσα σου! Με το καλό να σφιχταγκαλιάσεις τα μαναράκια σου! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Πολλά πολλά Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!! :woohoo:

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και οταν με το καλό έρθει η ώρα να κρατήσεις αγκαλίτσα το ζουζουνάκι σου (ή τα ζουζουνάκια σου!).

Απόλαυσέ το και να είσαι συνέχεια ήρεμη και χαρούμενη!!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.