Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

στεγνωτήριο???

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας Μανούλες!!! Νέα στο club. είμαι στον 8ο μήνα και ετοιμάζομαι. έχω αγοράσει και εγώ τα προικιά μας και τα στέγνωσα στο στεγνωτήριο. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα????

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΞΑΛΛΟΥ 8Α ΣΙΔΕΡΩΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ (ΑΚΑΡΕΑ , ΚΛΠ)

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !:kiss:

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στο μαμυ κ με το καλο το μωρακι σου.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το στεγνωτηριο,ισα ισα αν μενεις αθηνα κ σε κανα κεντρικο δρομο ειναι οτι καλυτερο.Αρκει να διαβαζεις καλα τις ετικετες.Ξερεις ποσα ρουχα εχω μαζεψει κ ποσα παντελονια εχω κοντυνει??:laugh: Με τα βρεφικα να μην βαζεις τα σελτεδακια κ γενικα οτι εχει πλαστικο πανω γιατι λιωνει.

Δημοσίευση

Καλημερα..

εγω από φοβο δεν τα εβαλα στο στεγνωτηριο, όχι για τα βακτηρια αλλά για να μην αλλοιωθουν τα χρωματα(αν και δε μου εχει τυχει ποτε).. μην ανησυχεις ..τα περισσοτερα στεγνωτηρια εχουν ειδικο πρόγραμμα για τα βακτηρια..

Δημοσίευση

xrisimopoio stegnotirio edo k 5 xronia k ,sto moro apo tote pou gennithike,den to allazo me tipota eidika edo exoume polu ugrasia to xeimona k den mporo na gemizo ta kalorifer rouxa,tou morou panta ta siderono me atmo opote den nomizo na menoun vaktiria..

Δημοσίευση

τα χρωματα ειναι ισως το μοναδικο πραγμα που δεν επηρρεαζει το στεγνωτηριο... με την παροδο του χρονο απλα τα ρουχα πχ οι πετσετες "λεπταινουν" αλλα ... ποσα χρονια να κρατησεις μια πετσετα?:?:?: χαχαχαχα

εγω παντως το χρησιμοποιω τουλαχιστον μια δεκαετια και τωρα και στα ρουχα του μωρου.... δεν βαζω τα σελτεδακια και οτι εχει πλαστικο, ολα τα αλλα μεσα και μετα δεν μπαινω στον κοπο να τα σιδερωσω γιατι εχουν ηδη βρασει εκει μεσα

κοινως το στεγνωτηριο ειναι αλλη μια εφευρεση που μας κανει τη ζωη πιο ευκολη!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.