Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΣΕ Η DALLIA!!!!!! ΨΥΧΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!B) B) B) B) B) B) ;) ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :) :) :):side: :side: :side: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!! ΟΥΦ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΡΟΥ!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΛΙΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ν Α Σ Ο Υ Ζ Η Σ Ε Ι !!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :) :) :) :) :)

• Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κουκλα μου αχου ποσο χαρηκα ηξερα οτι γενναγες σημερα αλλα δουλευα πως να ερχομουν στο μαιευτηριο???

να σου ζησει ο παιδαρος να τον καμαρωσετε οπως ποθειτε και να ειναι παντα γερο το ζουζουνι σου φιλακια πολλα και στους δυο σας

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ:):kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να της ζήσει.

Τον περίμενε από μέρα σε μέρα αλλα σε εκεινο μάλλον αρέσουν τα προγραμματισμένα :laugh:

Να ειναι γερός ο μικρούλης και τυχερός.

Δημοσίευση

Να της ζησει λοιπον το καψουρακι της!!!!!!Ολα καλα!!!!!!

Οποια μαθει κι αλλες λεπτομερειες ας μας πει!!!!!! :)

Δημοσίευση

mikroulaxristos είδες που ανησυχούσες!Σε σκέφτηκε η κοπέλα!:laugh: Σου λέει κάτσε να στείλω μήνυμα γιατί θα φάει τα σίδερα η mikroulaxristos!:P

Dallia μου να σας ζήσει το αγοράκι σας! Με το καλό να γυρίσετε σπίτι! Θα περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΩΡΑ!ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.ΝΤΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!

Δημοσίευση

Ντάλια μου

Να σου ζήσει ο γιόκας !!!! :kiss: :kiss:

Να είναι πάντα γερό & τυχερό! :)B)

περιμένουμε φωτό & εμπειρίες της γέννας..

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ!!:woohoo: :woohoo: ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!;):P

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το μωράκι dallia μας!!

πάντα γερό να είναι και να το χαίρεσαι!!

σε περιμένουμε με αγωνία στη παρέα μας!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά :kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

αντε με το καλο να ειναι γερος και εκεινη να τον χαρει με τον αντρουλη της .Αντε σειρα τωρα η Μαριαντα

Δημοσίευση

να σου ζησει κουκλα μου!!!!!

γερος και δυνατος!!!!!!πολυ χαρηκα μολις το ειδα!!!με το καλο να επιστρεψεις και να μας πεις τα συναισθηματα σου!!!!

φιλακια πολλα!!!!

Δημοσίευση

Αχ και την είχα όλη μέρα στο νου μου!!!

Να της ζήσει το αντράκι και να τον καμαρώνουν χαρούμενο και υγιή!:P Εύχομαι κάθε ευτυχία στην ζωούλα του καθώς και στην Ελενίτσα μας καλή λοχεία!

Αντε σιγά σιγά να παίρνουν και οι υπόλοιπες κοπέλες που περιμένουν σειρά και η Νταντούλα μου που περιμένω να την δω με μωράκι ή έστω φουσκωμένη κοιλίτσα!!!:laugh:

Ελενίτσα να σας ζήσει!!!!!

1497881urvzq5yzn7.gif

1662379wmpamuonxm.jpg

Δημοσίευση

Να της ζήσει ο παίδαρος! Περιμένουμε φωτό και λεπτομέρειες.....

Αντε να παίρνουμε όλες σειρα!!!!

Δημοσίευση

SYGXARHTIRIAAAAAAAAAA!!! kalos orises ston kosmo tis manoulas:) Eplizo ola na pigan kala koritsara mou! NA sas zisei kai panta kalotyxo!

Δημοσίευση

dalliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ κοπελαρα μου εσυ αχ ποσο χαρικα σε σκεφτομουν πολυ αυτες τις ημερες

γερος κ δυνατος να ειναι παντα χαρουμενος κ καλοτυχος καλο σαραντισμο σου ευχομαι κ καλη λοχεια :D :woohoo :woohoo :woohoo

αχ χαρικα παααααααααααααρα πολυ

αααααααα κοιτα μην μας ξεχασεις τωρα που θα εισαι με τον παιδαρο αγκαλια ετσι????????????? χιχιιαιαιχιιαχαιχ

κ λειαν συντομος περιμενουμε φωτο ετσι!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

dimitroula29 έγραψε:

mikroulaxristos είδες που ανησυχούσες!Σε σκέφτηκε η κοπέλα!:laugh: Σου λέει κάτσε να στείλω μήνυμα γιατί θα φάει τα σίδερα η mikroulaxristos!:P

Dallia μου να σας ζήσει το αγοράκι σας! Με το καλό να γυρίσετε σπίτι! Θα περιμένουμε νέα σου!

αστα δημητρουλα μου!!! ολη νυχτα εκοβα βολτες στο σπιτι σαν τη μουρλη,δεν εκλεινε το ματι με τιποτα!!! και μονο που σκεφτομουν οτι μπορει να ποναει,δεν μπορουσα... αλλα ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!! ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!!! ΠΟΟΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΜΕ ΤΗΣ!!!! ΠΟΠΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΩ ΛΙΩΩΩΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΨΥΧΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ:) :) :) :) :):kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :) :) :) :)

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!:woohoo:

glitterfy124448507D31.gif

Δημοσίευση

na sou zisei re dalia to moraki sou..

gero k dinato..

perimenoume k tin diki sou istoria toketou..

ax sigkinithika..

.thimithika tin dikia mou..:blush:

kali anarosi...:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Να της ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενουμε οοοολες τις λεπτομερειες Dalia μας!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.