Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Έπειτα από 2 κύκλους εξωσωματικής ,ζητάω αν κάποια κοπέλα έχει να μου προσφέρει meriofert 150 και meriofert 75 που τις έχουν περισσέψει και δεν τις χρειάζεται! Ευχαριστώ πολύ 🙂
Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες! Ο παιδίατρος μου συνέστησε τριγωνελα για αύξηση της ποσότητας του γάλακτος. Έχω κάποια θέματα με το θηλασμό, δυστυχώς. Θηλάζω 3 μήνες. Παίρνω ήδη τσάι της weleda. Ξέρετε αν είναι καλύτερο να πάρω και να κάνω ρόφημα ή κάποιες κάψουλες που είδα ότι κυκλοφορούν; Το ρόφημα από πού το παίρνουμε; Μενω Αθήνα, κάθε πληροφορία είναι σημαντική! Ευχαριστώ 💙
Καλησπέρα, κορίτσια!! Είμαι έγκυος (8 εβδομάδων) στο πρώτο μας παιδάκι και ήδη σκέφτομαι το πού να γεννήσω – εάν όλα πάνε καλά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο νοσοκομείο θα προτιμούσατε για τοκετό (φυσιολογικό κατά προτίμηση) και παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, το Έλενα ή το Αιγινήτειο; Και εάν έχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό σε αυτά (έχω δει κάποια ονόματα πχ Παπαδή, Ξενογιάννη και Κολιόπουλο στο Έλενα), ευπροσδεκτο κι αυτό! Ο δικός μου γυναικολόγος συνεργάζεται με το Ρέα και το κόστος είνα
Καλησπέρα, Καλή μου Φίλη χαρίζει 4 κουτιά κλειστά puregon 900 γιατί τελικά δε θα τα χρειαστεί. Λήγουν τώρα τον Μάρτιο. Σας παρακαλώ ρωτήστε αν ξέρετε κάποια κοπέλα που ίσως τα χρειάζεται. Είναι κρίμα να μη χρησιμοποιηθούν. Περιοχή Αθήνα. Ίσως μπορει να γίνει αποστολή με ΚΤΕΛ σε ψυγειακι με πάγο. Ευχαριστώ ☺️
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.