Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ?

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η HAPPY MAMMY ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ .ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΩ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

Δημοσίευση

Για να μικρύνεις μια φώτο πρέπει να έχεις προγραμματάκι! Συνήθως τα microsoft office σου διαθέτουν το picture manager! Επίσης μπορείς εξίσου να τις μικρύνεις και με το πρόγραμμα ζωγραφικής! Έχετε κάποιο πρόγραμμα που βλέπεται τις φωτογραφίες σας;; Με τι στις ανοίγει ο υπολογιστής;

Δημοσίευση

Οκ!! Λοιπόν... Αν και δεν το πολυξέρω από ζωγραφική θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ!

1) Ανοίγουμε την εικόνα με την ζωγραφική

2) Επιλέγουμε από πάνω εκεί που λέει "εικόνα" ή picture λογικά στ'αγγλικά. Εκεί μας βγάζει 7 επιλογές περίπου! Διαλέγουμε την 2η που λέει " Αλλαγή μεγέθους/ παραμόρφωση"

3) Στο κουτάκι που βγάζει να επιλέξεις πόσο θα κάνεις την εικόνα, δοκίμασε ποσοστά 40 ή 50 τοις εκατό! Πιστεύω να μικραίνει το μέγεθος ώστε να μπαίνει στο φόρουμ!

Κάνε μια δοκιμή και βλέπουμε!

Δημοσίευση

Λοιπόν μόλις φτάσεις στο 3ο βήμα, θα επιλέξεις εκεί που λέει αλλαγή μεγέθους που βγάζει τα ποσοστά και θα βάλεις 40 και στα 2 κουτάκια! Μετά θα πας εκεί που λέει αρχείο, αποθήκευση ως.. και ονόμασε το μπέμπης1 παράδειγμα για να μην σου σβηστεί το αρχικό! Φτιάξε έναν φάκελο άλλο και βάλτο εκεί μέσα για να μην τα έχεις όλα χύμα, αρχικό μέγεθος και το μικρό! Καλή επιτυχία, κι ότι χρειαστείς ξαναπες μου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΑΛΙΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΒΑΛΕΣ ΤΗ ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙ ΤΡΕΒΥ.ΕΚΕΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΤΥΧΑΙΟ????

Δημοσίευση

Καλόοοοο!! Πρώτα απ'όλα είναι ΘΕΟΣ ο μικρός!!! Είναι μουτράκι απίστευτο!! Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!! Εμείς πήγαμε εκεί στο γαμήλιο τον Σεπτέμβρη του 2008, αλλά τον δικό μας μπέμπη τον πιάσαμε Ελλάδα 2 μήνες μετά!! :laugh: Παρόλο που τον ήθελα Ιταλόφατσα!! Χαίρομαι που βοήθησα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.