Διαμέρισμα 1ου ορόφου.
Featured Replies
Πρόσφατες Απαντήσεις
-
Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹
Elk ·Καλησπέρα κορίτσια διστακτικά είπα να ανοίξω το θεματάκι για τα μωράκια του Μαΐου εγώ είμαι 9 εβδ σήμερα πήγα γιατρό μου είπε μετά της 28/10 να κλείσω ραντεβού για την αυχενική είναι καμιά άλλη κοπέλα να γεννάει Μάιο ;; -
Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.
evaa__ ·Κορίτσια μου καλο μήνα και καλη επιτυχία σε όσες απομειναμε να περιμένουμε το θαυμα μας❤️ -
Μωράκια Μαρτίου 2026
Έχουμε άλλες μαμαδές που να περιμένουν το θαυματάκι τους τον Μάρτη του 2026;; Για να μαζευόμαστε να λέμε τα νέα μας
-
Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!
Καλωσορίσατε σε αυτόν τον χώρο αγάπης, ελπίδας και δύναμης, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα μέσω εξωσωματικής το 2025. Εδώ θα μοιραστούμε αγωνίες, χαρές, εμπειρίες και κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού. Καμία δεν είναι μόνη – όλες μαζί μπορούμε να στηρίξουμε η μία την άλλη, να δώσουμε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές και να γιορτάσουμε τις μικρές και μεγάλες νίκες. Είτε είστε στο στάδιο της προετοιμασίας, είτε ετοιμάζεστε -
Αύξηση ποσότητας μητρικού
KittyKat ·Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες! Ο παιδίατρος μου συνέστησε τριγωνελα για αύξηση της ποσότητας του γάλακτος. Έχω κάποια θέματα με το θηλασμό, δυστυχώς. Θηλάζω 3 μήνες. Παίρνω ήδη τσάι της weleda. Ξέρετε αν είναι καλύτερο να πάρω και να κάνω ρόφημα ή κάποιες κάψουλες που είδα ότι κυκλοφορούν; Το ρόφημα από πού το παίρνουμε; Μενω Αθήνα, κάθε πληροφορία είναι σημαντική! Ευχαριστώ 💙
-
ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Nancynew ·Καλησπέρα, κορίτσια!! Είμαι έγκυος (8 εβδομάδων) στο πρώτο μας παιδάκι και ήδη σκέφτομαι το πού να γεννήσω – εάν όλα πάνε καλά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο νοσοκομείο θα προτιμούσατε για τοκετό (φυσιολογικό κατά προτίμηση) και παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, το Έλενα ή το Αιγινήτειο; Και εάν έχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό σε αυτά (έχω δει κάποια ονόματα πχ Παπαδή, Ξενογιάννη και Κολιόπουλο στο Έλενα), ευπροσδεκτο κι αυτό! Ο δικός μου γυναικολόγος συνεργάζεται με το Ρέα και το κόστος είνα
-
Μωράκια Μαΐου 2025 🧸
Maria98 ·Κορίτσια ανοίγω αυτό το θεματακι για να ζήσουμε όλες μαζί το ταξίδι αυτό μέχρι να κρατήσουμε τα θαυματακια μας αγκαλιά!🫶 ελπίζω κάθε φόβο και ανησυχία να τα αφήσουμε πίσω και όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!! Είμαι 9εβδ , το μωράκι έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μορφή, ποδαράκια χεράκια, τόσο όμορφο 😊 κλείσαμε αυχενική στις 4/11 και ήρθε η ώρα για τις πρώτες εξετάσεις!! -
Μωράκια Απριλίου 2026❤️🥰
Ioanna6 ·Κορίτσια είναι καμιά άλλη που γεννάει πρώτα ο θεός Απρίλιο;;; Για να δούμε😁 εγώ είμαι 7+3 σήμερα! Ελπίζω να βρω κιαλλη χαχαχ
-
Μεριοφερτ 75 και 150
Έπειτα από 2 κύκλους εξωσωματικής ,ζητάω αν κάποια κοπέλα έχει να μου προσφέρει meriofert 150 και meriofert 75 που τις έχουν περισσέψει και δεν τις χρειάζεται! Ευχαριστώ πολύ 🙂
-
Με δύο μαμάδες
Καλησπέρα! Είμαι 35 χρονών και είμαι σε φάση που προσπαθούμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε παιδάκι. Εχω κάνει δύο φορές σπερματέγχυση, η πρώτη ήταν αποτυχημένη δυστυχώς. Θα θελα να δω αν υπάρχουν κι άλλα ομόφυλα ζευγάρια που ξεκινούν οικογένεια ❤️🌈 Να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς!
Νέες Συζητήσεις
-
Μεριοφερτ 75 και 150
Έπειτα από 2 κύκλους εξωσωματικής ,ζητάω αν κάποια κοπέλα έχει να μου προσφέρει meriofert 150 και meriofert 75 που τις έχουν περισσέψει και δεν τις χρειάζεται! Ευχαριστώ πολύ 🙂
-
Αύξηση ποσότητας μητρικού
KittyKat ·Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες! Ο παιδίατρος μου συνέστησε τριγωνελα για αύξηση της ποσότητας του γάλακτος. Έχω κάποια θέματα με το θηλασμό, δυστυχώς. Θηλάζω 3 μήνες. Παίρνω ήδη τσάι της weleda. Ξέρετε αν είναι καλύτερο να πάρω και να κάνω ρόφημα ή κάποιες κάψουλες που είδα ότι κυκλοφορούν; Το ρόφημα από πού το παίρνουμε; Μενω Αθήνα, κάθε πληροφορία είναι σημαντική! Ευχαριστώ 💙
-
ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Nancynew ·Καλησπέρα, κορίτσια!! Είμαι έγκυος (8 εβδομάδων) στο πρώτο μας παιδάκι και ήδη σκέφτομαι το πού να γεννήσω – εάν όλα πάνε καλά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο νοσοκομείο θα προτιμούσατε για τοκετό (φυσιολογικό κατά προτίμηση) και παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, το Έλενα ή το Αιγινήτειο; Και εάν έχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό σε αυτά (έχω δει κάποια ονόματα πχ Παπαδή, Ξενογιάννη και Κολιόπουλο στο Έλενα), ευπροσδεκτο κι αυτό! Ο δικός μου γυναικολόγος συνεργάζεται με το Ρέα και το κόστος είνα
-
Χαρίζονται puregon 900
peacock ·Καλησπέρα, Καλή μου Φίλη χαρίζει 4 κουτιά κλειστά puregon 900 γιατί τελικά δε θα τα χρειαστεί. Λήγουν τώρα τον Μάρτιο. Σας παρακαλώ ρωτήστε αν ξέρετε κάποια κοπέλα που ίσως τα χρειάζεται. Είναι κρίμα να μη χρησιμοποιηθούν. Περιοχή Αθήνα. Ίσως μπορει να γίνει αποστολή με ΚΤΕΛ σε ψυγειακι με πάγο. Ευχαριστώ ☺️
-
Αναζητώ ενέσεις pergoveris
Καλησπέρα. Θα χρειαστω σύντομα ενέσεις pergoveris. Αν κάποια κοπέλα διαθέτει και επιθυμεί να τις δωρίσει, θα το εκτιμούσα.
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.