Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ;;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσακια επειδη σκεφτομαι να βαλω υποψιφιοτητα σε 2 χρονια περιπου μεσω του νεου κομματοσ mammyland για πρωθυπουργος :laugh: τι ρουσφετι θελετε για να με ψηφισετε;;;;;;; ;)

περνω χαρτι και γραφω ακουωωωωωωωωω............... :silly:

• Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θελω να ειμαι συνεχεια στο σπιτι να φροντιζω το μωρο μου αλλα να πληρωνομαι για το επαγγελμα ΜΑΝΑ!!

Αντε να σε δω.... B)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

οκ εσυ θελεισ επιδομα βαρεων και ανθυγιεινων οποτε για επαγγελμα μανα,νοικοκυρα και συζηγο βεβαιωσ βεβαιωσ χαλαρα μισθο ταπεινο 3000 ευροπουλα οκ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ :silly:

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙSS PRESIDENT????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τα παντα γινονται για τουσ ψηφουσ............. :P

εχει σε κατι προτιμησει;;;;;......μηπωσ να τον κανουμε υπουργο;;; ετσι θα ειναι και πιο συχνα στο σπιτι αντε καμια βουλη να παει και αυτο οχι παντα......... :woohoo:

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

Θελω να ειμαι συνεχεια στο σπιτι να φροντιζω το μωρο μου αλλα να πληρωνομαι για το επαγγελμα ΜΑΝΑ!!

Αντε να σε δω.... B)

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.....

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ?????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

2 για μισθο μανασ νοικοκυρασ και συζηγου........οκ καταγραφηκε :P

μεχρι στιγμησ εχω 3 ψηφουσ καλα ειναι για αρχη :silly:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

Τόμα έγραψε:

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.....

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ?????[/quote:1ab9eh3h]

Πιάσε κι άλλο ένα στο τρία!:P :P :P :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

οκ 3 ο μισθοσ μανασ και σασ βαζω και μπονουσ καθε 2 μηνεσ δωρεαν 2 μερεσ σε σπα πληρησ χαλαρωσησ και γυναικα για δουλιεσ σπιτιου για να τα βρισκετε οκ οταν γυρνατε..... ;)

Δημοσίευση

Αντε να σε δω....

kai egw to idio thelw

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

4 για μισθοσ μανασ παμε καλα θα σκεφτω και κανα αλλο μπονουσ αναλογα την ζητηση......... ;)

η επομενη;;;;

Δημοσίευση

ARVENA έγραψε:

Αντε να σε δω....

kai egw to idio thelw

ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου!!!Εγω θα ηθελα μια δουλεια!:-)Με προτιμηση γραφειο 8ωρο και μεχρι Παρασκευη!!Ζηταω πολλα???μπααααα χα χα χα χα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ZOUZOUΝITSA 5 για μισθο μανασ και μπονουσ 1 μερα ελευθερονα αγορων στο mall καθε 2 μηνεσ για να μην βαριεστε :silly:

Aristina εσενα κοπελαρα μου θα σε κανω διευθυντρια στο ικα 4ωρο και μπορει να δουλευεισ και 4 μερεσ την εβδομαδα για να φευγεισ 3 ημερα :P

ελα αλλοσ με την βαρκα μασ :silly:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΙΝΑ:P ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ 900 ΕΥΡΟ:laugh: ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΚ?ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟ:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

ZOUZOUΝITSA 5 για μισθο μανασ και μπονουσ 1 μερα ελευθερονα αγορων στο mall καθε 2 μηνεσ για να μην βαριεστε :silly:

Aristina εσενα κοπελαρα μου θα σε κανω διευθυντρια στο ικα 4ωρο και μπορει να δουλευεισ και 4 μερεσ την εβδομαδα για να φευγεισ 3 ημερα :P

ελα αλλοσ με την βαρκα μασ :silly:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

υποδιευθυντρια τοτε εσυ κοπελα μου σε προλαβε η αριστινα αν και εισαι ολιγαρκησ στα λεφτα πολλα παραπανω ΘΑ ειναι και συν αυτο θα προσπαθεισ να γινεισ διευθυντρια :P

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

οκ 3 ο μισθοσ μανασ και σασ βαζω και μπονουσ καθε 2 μηνεσ δωρεαν 2 μερεσ σε σπα πληρησ χαλαρωσησ και γυναικα για δουλιεσ σπιτιου για να τα βρισκετε οκ οταν γυρνατε..... ;)

ΑΑΑΑΧ,ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

οκ αλλαζει το μπονουσ 1 μερα απεριοριστων αγορων στο πιο μεγαλο εμπορικο τησ καθε πολης εκτοσ απο τισ 2 μερεσ σπα.....

πρεπει να δηλωσετε ομωσ και υποψηφιοτητα οποια θελει να αναλαβει υπουργειο και ποιο μην ξεχνιομαστε.... :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

VOYLA μαζασακι σαουνιτσα περιποιηση σωματοσ κ.α ψηφισε εσυ και εγω θαθαθαθαθαθαθ ;)

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ!!!Α ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ:blush: ;;;;

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ:laugh: :laugh: ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΘΕΛΩ..ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ?:laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μολισ εκτελεστηκε..... για να δειτε τι κυβερνηση θα γινω χαχαχαχα :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.