Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ....

Featured Replies

Δημοσίευση

Φιλενάδα μου γλυκιά να σας ζήσει το μπεμπάκι - αντράκι!!! Με συγκίνησες ξανά!!! Περιμένουμε φωτογραφίες σας καλέ...που είναι να σας καμαρώσουμε; ε; φιλάκια χχχ

• Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ιφιγένεια... Γέννησες το μπεμπάκι σου!! Να σου ζήσει γλυκειά μου!! Υγεία πάνω απ'όλα!! Πότε λέγαμε που μπήκες στο μήνα σου κι ανυπομονείς... τώρα είμαι εγώ σ'αυτήν την θέση!! :laugh: Που θα πάει..

Φοβερή εμπειρία.. και πολύ ωραία περιγραφή!! Και πάλι να σου ζήσει! Περιμένουμε φώτο από το κουκλάκι σου!!

Δημοσίευση

να σου ζησει κοπελα μου....γερος και τυχερος να ειναι στην ζωη του!!:)

Δημοσίευση

κοριτσακι μου να σου ζησει το αγορακι σας να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο καλη λοχεια σου ευχομαι και ολα να σας ειναι τελεια!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ!ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ?ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ 40!!!

Δημοσίευση

Να σα ζήσει! Να είναι γερός και δυνατός και τυχερός σε όλη του τη ζωή και εσείς να τον καμαρώνετε για ό,τι επιτυγχάνει!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Na sou zisei Ifigeneia mou!!

Polu xairomai pou einai ola teleia!!

Perimenoume photo!! :)

Sas euxomai na eiste panta xaroumenoi eutuxismenoi kai panw apo ola YGEIA!!

FILIA :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ιφιγένεια μου καταρχας αυτο που περιμενες μήνες τωρα ήρθε κ αυτο ειναι το πιο σημαντικό απ ολα...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΥΜΗΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ..

καλα σαράντα να εχεις κ ολα τα αλλα θα περάσουν...

να ξεκουραζεσαι οσο μπορέις γιατι η περιοδος της λοχείας ειναι λίγο δύσκολη...να μας λες τα νεα σου κ εμεις έδώ ειμαστε...

να ειστε ΟΛΟΙ καλα..

Δημοσίευση

Ιφιγένεια , με έκανες και συγκινήθηκα πολύ πολύ ...

Πραγματικά σας ευχομαι κάθε ευτυχία.

Να χαίρεστε το μικρό σας παιδάκι , να έχει πάντα υγεία και να εισπράτει μόνο αγάπη από τους ανθρώπους...

Καλά΄λόχεια.

Δημοσίευση

Ιφιγένεια χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και θυμάμαι σαν χθες ήταν που διάβαζα για τις προσπάθειές σου να μείνεις έγκυος!!! Πώς πέρασε έτσι ο καιρός!!!

Να σου ζήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος στην ζωή του.

Έχω μια απορία: πώς μέτρησε η παιδίατρος το γάλα σου??!! :ohmy:

Αν πρόκειτε περί θηλάστρου ξέρουμε ότι όταν αντλούμε το γάλα κατά αυτό τον τρόπο η ποσότητα διαφέρει με αυτή του θηλασμού από το παιδί.

Τέλος εύχομαι όλα να είναι καλά και με το θέμα του θηλασμού.

:kiss:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας! Να είναι γερός και καλότυχος!

Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑς ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ...

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ARGI MOY ΠΑς ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟ 3,5 ΩΡΕς ΤΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙς 20 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΖΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΕς ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 40ΓΡ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ..

Δημοσίευση

Iφιγένειά μου, να σου ζήσει το μπεμπάκι

και πάντα γερός να είναι.

Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις πάντα!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ,ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου κουκλίτσα μου! Καλά σαράντα να έχετε και καλή υπομονή! Να μου τον φιλήσεις!

Δημοσίευση

Ιφιγένεια γλυκά μου κοπέλα, ευχομαι να σου ζήσει να είναι γερό και τυχερό. Καλη λοχεία να έχεις!

Δημοσίευση

Ιφιγενεια να σου ζησει ο μπεμπουλης σου και να ναι παντα γερος και δυνατος....

Ευχομαι να στε και οι τρεις σας παντα ευτυχισμενοι

Δημοσίευση

ifigeneia...na sou zisei o superman mpempoulis...pou ksereismporei na einai idiaitero paidi:)

na eiste geroi...kalotyxoi oloi sas

filia

Δημοσίευση

Να σου ζησει και να ειναι παντα γερος και χαρουμενος ....Και εσεις να καμαρωνετε.....φιλακια πολλα κια να εισαι παντα ευτυχισμενη

Δημοσίευση

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ Η ΟΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

Να σας ζήσει ο μπεμπούλης σας.

Να είναι γερός και δυνατός και να σας δίνει πάντα χαρές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.