Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nivea

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια,

πριν μια περιπου βδομαδα μπηκα στο site της nivea και τους εστειλα μηνυμα οτι θελω να μου στειλουν δειγματα και εκπτωτικα κουπονια.Αμεσως με εξυπηρετησαν και εχτες ηρθε courier σπιτι και μου εφερε ενα κουτι για μωρομαντηλα, μωρομαντηλα και κρεμα συγκαματος δειγμα, ενα μπουκαλι σαμπουαν-αφρολουτρο και εκπτωτικα κουπονια.

μπειτε κ εσεις στο site (www.nivea.gr) και παραγγειλτε.σας τα στελνουν αμεσως.

επισης, υπενθυμιζω οτι εχω 3 εκπτωτικα κουπονια των -2 ευρω για το σαμπουαν της johnson top to toe.αν καποια κοπελα τα θελει να της τα στειλω γιατι θα ληξουν και εγω δε σκοπευω να τα χρησιμοποιησω.οποια τα θελει ας μου στειλει πμ

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ? ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΠΤ:( .ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

πηγαινε πανω εκει που λεει επικοινωνια και πατα στο σχολια και αλλα και εκει γραψε στο μηνυμα οτι θες να σου στειλουν δειγματα και κουπονια

Δημοσίευση

SIFOS ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Θα στείλω και εγώ μήνυμα.

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ! κανενα αλλο site ξερουμε? εγω στης libero ειχα γραφτει και μου εστειλαν εκπτωτικα κουπονια! μου αρεσουν τα δειγματακια (δεν τα χρησιμοποιω) απλα τρελλαινομαι για τις μικρουλες συσκευασιες! φιλια και να σου ζησει το μωρακι σου!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΤΠΤ? 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

emena pantws hrthe courier kai mou efere ena fakelo me polla proionta:ena koyti plastiko gia mwromanthla, deigma mwromanthla kai krema sygamatos, sampouan kai afroloutro kai polla polla ekptwtika kouponia.

mhn anhsyxeite,tha sas thlefwnhsoun k esas.

Δημοσίευση

Εγώ που μένω στο Γέρακα & το εργοστάσιο είναι στο Γέρακα μέσα σε 3 ημέρες μου τα είχε φέρει υπάλληλος στο σπίτι μου. Αμεση εξυπηρέτηση & έδειξαν ενδιαφέρον..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.