Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ε-Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ!!!! ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΡΑ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!!!!!!!:) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!! ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ!!!!1 ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΑ!!!! ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΣΧΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!!!!!!

:( ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ Κ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!! ΑΧ! ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!! (ΛΕΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!!)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟ!!!!! Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ!!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:):P:huh::kiss:;):cheer:

Δημοσίευση

steisi μου!

Με το καλό γλυκιά μου!Να έχεις έναν υπέροχο τοκετό και φυσικά μια υγιή και τσαχπίνα κόρη!

Φιλάκια πολλά :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δεν στο εύχομαι απλώς, είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Με το καλό να υποδεχτείτε την κορούλα σας.

Δημοσίευση

Με το καλο μανουλα!!!!!!!!!

Να κρατησεις τη μικρουλα σου αγκαλιτσα το συντομοτερο!

Θα περιμενουμε τα νεα σου!

Με εναν πονο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

hope_89 έγραψε:

steisi μου!

Με το καλό φλυκιά μου!Να έχεις έναν υπέροχο τοκετό και φυσικά μια υγιή και τσαχπίνα κόρη!

Φιλάκια πολλά :kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΑ!!!! ΗΜΟΥΝ 100/100 ΣΗΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΕΛΛΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

harap έγραψε:

Δεν στο εύχομαι απλώς, είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Με το καλό να υποδεχτείτε την κορούλα σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ harap ΜΟΥ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!

Δημοσίευση

steisi μου καλη λευτεριά κορίτσι μου!

Με το καλό αύριο να κρατάς στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μπεμπάκι!

Το δικό σου μικρό γλυκό θαυματάκι...

Περιμένουμε με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας και να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου!

Η Παναγίτσα μαζί σας!

Δημοσίευση

STEISI ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!:cheer: ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!:woohoo: ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!:P ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!:kiss: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!:kiss:

Δημοσίευση

Μα είναι βρε steisi μου να μην τρέχω να απαντήσω στα ευχάριστα;!:laugh: Πολλά φιλιά στην μπουμπού,αύριο στο πρωτο σας ραντεβού :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

lovie έγραψε:

Με το καλο μανουλα!!!!!!!!!

Να κρατησεις τη μικρουλα σου αγκαλιτσα το συντομοτερο!

Θα περιμενουμε τα νεα σου!

Με εναν πονο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ lovie!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!! ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!:kiss:

mwro ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΥ:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ............

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss: :kiss: ΚΑΛΗΝΧΤΑ:P

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

με το καλο στεισι ολα καλα να πανε να δω αν θα κλεισεις ματι ολο το βραδυ χαχα!! να εχεις μια υπεροχη γεννα!!

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου και μ'έναν πόνο!! Μην στενοχωριέσαι πλέον για πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν!! Αύριο θα έχεις μια υπέροχη κορούλα στην αγκαλιά σου!! Υγεία πάνω απ'όλα σε σένα και το μωράκι σου.. και να μας περιγράψεις με το καλό την δική σου εμπειρία!!

Δημοσίευση

Με έναν πόνο γλυκειά μου! Με το καλό να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλιτσα! Περιμένουμε νέα σου! φιλάκια!!!

Δημοσίευση

στεισι γλυκια μανουλαααααααα!!!!!!!!! με το καλοοοο!!!! με ενα πονο και υγεια και τυχη στο κεφαλακι της μπουμπους που ερχεταιιιιι!!!! :) ευχομαι να πανε ολα καλα ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ κοπελαρα μου!!!!!!!1 δυναμη και ολα θα πανε τελεια!!! και θα εχεις σε λιγες ωριτσες μια κολπατζου μπουμπουκα!!! :) με το καλο να ζησεις το θαυμα!!!!! :)

Δημοσίευση

steisi με το καλο και καλη λευτερια!!!

σε λιγο θα εχεις το ζουζουνι σου αγκαλια!!!ειναι απιστευτο συναισθημα!!

Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσι μου όμορφο! Καλή δύναμη και με έναν πόνο κοπέλα μου, να γνωρίσεις το ζουζουνιάρικο σου κοριτσάκι! Φιλιά πολλά και με το καλό!

Δημοσίευση

steisi με το καλο και με εναν πονο κοπελα μου σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να παρεις στην αγκαλια σου ενα υπεροχο κοριτσακι που θα σε κοιταει στα ματια και θα λιωνεις

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια ,εύχομαι να κρατάς ήδη το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν πάλι όχι ακόμα , τότε σου εύχομαι να το φέρεις στον κόσμο με ένα πόνο!!!!!!!!

Δημοσίευση

steisi με το καλό γλυκειά μου να φέρεις στον κόσμο το θαυματάκι που δημιουργήσατε! Να είναι γερό! :)

Δημοσίευση

Steisi agapi mou kalimera sou...

Sou euxwme me to kalo na fereis to mikro sou mwraki ston kwsmo me osous pio ligous ponous ginetai...

Kali eleftheria kali mou...

Den exei pio wraiotati empiria stin zwh mas...

Filia...

Kai o theoullis mazi sas...

Δημοσίευση

ευχομαι να εχουν παει ολα καλα και να εχεις γνωρισει επιτελους το μουτρακι που ειχες στην κοιλια σου τοσους μηνες........και να επιστρεψεις με ευχαριστες εμπειριες να μας διηγηθεις.....:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.