Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

facebook

Featured Replies

Δημοσίευση

θελετε να τα λεμε στο facebook? Οσες εχουμε φυσικα! Αρχιζω απο μενα, επειδη δε μπορω να αλλαξω το μεγεθος των φωτογραφιων σκεφτηκα να σας τα λεμε στο facebook. Aν θελετε ψαχνετε στο eleni kaliva:) Σας περιμενω:)

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Υπαρχει group του μαμμυ στο facebook!

Μπορεις να γινεις μελος!

Πολλα κοριτσια μιλαμε απο κει!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αληθεια δε το ξερα:blink: Και πως μπαινω? Γραφω απλα mammyland και μπαινω?

Δημοσίευση

Basika koritsia einai pio eukolo na mas kanete prosklhsh na ginoume melh para na kanoume mones mas aithshs giati prepei na perimenoume poly mexrh na ths kanei dektes o diaxirisths!!!! Mporei kapoia na mas kanei prosklhsh????

;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα κοριτσια:) Εγω εκανα βλακεια μαλλον:unsure: Μου εκανε αιτημα φιλιας η Λενα Δραζιου και την αγνοησα κατα λαθος. Ξεχασα οτι σας καλεσα στο fasebook:( Τι αγενεια:blush: Τη Λενα τη διαχειριστρια του mammy πως τη λενε? Λενα αν εισαι η Λενα που νομιζω κανε μου παλι αιτημα φιλιας γιατι δε σε βρισκω στο facebook:blink: Συγνωμη:S

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οταν πας στη εμφανιση προφιλ σου βγαζει καποιες πληροφοριες, απ' οτι ειδα μαλλον ειμαι δευτερη, παντρεμενη με τον Αλεξη Βορυλλα αν δεις....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK? ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσίευση

ελενη τι φωτογραφια εχεις στο προφιλ σου??? εγω ειμαι ΝΑΤΑΣΑ ΒΕΤΣΙΚΑ

καντινου μου τα στοιχεια σου τα βλεπει μονο οποιος ειναι στους φιλους σου αλλος δεν μπορει

Δημοσίευση

ΑΧ, ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ? ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ?

Δημοσίευση

βλεπει τις φωτογραφιες σου και τα υπολοιπα στοιχεια σου τους φιλους σου μονο τηλ να μην βαλεις γιατι εγω την πατησα και με επαιρνε ενας ''φιλος'' και μου εκανε πλακες

Δημοσίευση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ? ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπεμπουλης εχω βαλει δικη μου φωτο στο θεμα "πως μικραινουν οι φωτο?"

Δημοσίευση

Καντινου καλημέρα. το Facebook ξεκίνησε αρχικά για να μπορεί να φέρνει σε επαφή φίλους και ανθρώπους που έχουν για κάποιο λόγο χαθεί

(παλιούς συμμαθητές, συμφοιτιτές κλπ).

Τώρα πιά έχει γίνει μέσο κλεισίματος "πονηρών" ραντεβού. Αυτό φυσικά αν και εφόσον είσαι τέτοιος τύπος πάντα.

Οσο για το προφίλ, αν κλειδώσεις τα στοιχεία σου, δεν μπορεί κάποιος να τα δεί, εκτός την φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου, παρά μόνο αν σου κάνει αίτημα φιλίας και εσύ το δεχτείς. Μόνο τότε μπορεί κάποιος να δεί αυτά που έχεις καταχωρήσει. Φίλους που έχεις ήδη κάνει add, φώτο, κλπ.

Όσο για τον άντρα σου, ίσως αυτά να φοβάται, ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Επειδή ο δικός μου είναι μηχανογράφος σε μια μεγάλη τράπεζα, συνέχεια βλέπει διάφορα. Γιαυτό και μου είπε τις προάλλες να μην βάζω προσωπικά στοιχεία όπως Δ/νση σπιτιού, τηλ. σπιτιού ή κινητό γιατί κάποιοι hakers είχαν μπεί και είχαν τραβήξει προσωπικά στοιχεία και έγινε χαμός.

Αν κάποιος το διαχειριστεί σωστά το fb δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ. ΠΡΟΤΗΜΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Δημοσίευση

συμφωνω με τη χαρα!πολλες κοπελες τα λεμεαπο κει

εγω ειμαι η anna kremeti οποια δε με εχει ηδη φιλη ας μου κανει add :P

Δημοσίευση

Αννα μόλις σου έστειλα μήνυμα στο fb και σου έκανα αίτημα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κι εγω Αννουλα, η ομορφη μελαχρινουλα δεν εισαι? η εκεινη με τα γυαλια ηλιου?

Δημοσίευση

αννουλα κι εγω μολις τωρα σου εστειλα. εγω κοριτσια ειμαι η stella mpantekou στο fb. θα χαρω πολυ να τα λεμε κι απο κει. φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.