Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια

συμφωνα με την γιατρο μου περιμενω αγορακι στις αρχες Δεκεμβριου αλλα θελω μεχρι τελη του καλοκαιριου να τελειωσω το παιδικο δωματιο. βασικα τα χρωματα στους τοιχους. φετος το χειμωνα εβαλα και κουρτινες ( πορτοκαλι και μωβ κυκλοι σε ασπρο φοντο. το χρωμα που εχει τωρα το δωματιο ειναι λιλα. απαγορευμενο χρωμα το λαχανι. τεινω προς το πορτοκαλι μαζι με καποιο αλλο πιο απαλο. περιμενω προτασεις.....

Δημοσίευση

Geia sou Maria me to kalo too mpempe sou!!Sou vazw mia fwto me enan wraio sundiasmo pou mporeis akoma na to kaneis mpez portokali i galazio portokali(elpizw na mpei i fwto)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

απιθανες φωτογραφιες. θα τις δειξω στον αντρα μου. φοβομουν οτι δεν θα υπηρχαν λυσεις

Δημοσίευση

An thes koita k edw cosycorner.gr exei polu wraia paidika autokolita!!

An ftiakseis to dwmatio steile mas fwto!!!Filia!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μπες και στο site www.decofun.com θα δεις και εκεί τα αυτοκόλλητα αυτης της εταιρίας που θα τα βρεις σε πολλά μαγαζιά.

και εμείς περιμένουμε αγοράκι τον Αύγουστο και ακόμα να φτιάξω το δωμάτιό του.. Βασικά δεν έχω αποφασίσει τι αυτοκόλλητα να βάλω..Μ'άρεσουν και αυτα που έχει το cozycorner με τα ζώα της ζούγκλας τα οποία τα έχω βρεί σε μαγαζί πιο φτηνά απ'οτι τα έχει το site.Επίσης στα μεγάλα χρωματοπωλεία πουλάνε αυτοκόλλητα για δωμάτια.

• 2 months later...
Δημοσίευση

xmaria έγραψε:

καλησπερα κοριτσακια

συμφωνα με την γιατρο μου περιμενω αγορακι στις αρχες Δεκεμβριου αλλα θελω μεχρι τελη του καλοκαιριου να τελειωσω το παιδικο δωματιο. βασικα τα χρωματα στους τοιχους. φετος το χειμωνα εβαλα και κουρτινες ( πορτοκαλι και μωβ κυκλοι σε ασπρο φοντο. το χρωμα που εχει τωρα το δωματιο ειναι λιλα. απαγορευμενο χρωμα το λαχανι. τεινω προς το πορτοκαλι μαζι με καποιο αλλο πιο απαλο. περιμενω προτασεις.....

Ελπιζω να εχεις βρει τα χρωματα που ειχες στο μυαλο σου,η Ρανια εβαλε πολυ ωραιους συνδυασμους!Απανταω μαλλον καθυστερημενα αλλα τωρα το ειδα:blush:

Πραγματικα τα χρωματα στον χωρο δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση και ειδικα στο βρεφικο δωματιο που θελουμε να ειναι οπως ακριβως τα εχουμε φανταστει;)

Εδω θα δειτε την διαδικασια επιλογης χρωματων που χρησιμοποιουν οι επαγγελματιες,ισως βοηθησει καποια κοριτσια που τωρα ξεκινανε αυτες τις χαρουμενες ετοιμασιες!

http://www.postokano.gr/brefiko-domatio ... i-xromaton

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.