Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΠΟΡΊΑ -"ΔΙΑΦΟΤΙΣΤΕΜΕ"

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω όσες έχετε λίγο μεγαλύτερα μωράκια από εμενα αν θυμάστε ποτε τα μωράκια σας σταμάτησαν να τρώνε ανά 3 ώρες και το βραδυ.. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν και εσάς τα μωράκια σας όταν ήταν να κάνουν κακάκια η όταν έβγαζαν αέρια έκλαιγαν γιατί ο δικός μου όταν είναι να κάνει κλαίει μέχρι να τα βγάλει και εμενα μου φαίνεται ότι πονάει και φαίνεται καθαρά ο καημενούλης ότι ζορίζεται !!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα ήθελα να πω ότι ο μικρούλης μου δεν θηλάζει!!!

Δημοσίευση

Εξαρταται απο το μωρο!

Εμενα η δικη μου απο την αρχη κοιμοταν στανταρ 4-5ωρο το βραδυ και τωρα πια κοιμαται 9ωρο(με θηλασμο μονο).

Υπαρχουν μωρα που για πολυ καιρο ξυπνανε τα βραδια!

Οπως η μικρη της LaLa.

Οσο για τα κακακια επισης πολλα μωρακια το εχουν!

Μηπως εχετε και κολικους?

Θα περασουν ολα παντως!

Ειναι μικρουλης ακομη!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ ..όχι ευτυχώς κολικούς δεν έχουμε....και μακάρι να μην μας πιάσουν...

:)

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.............

ΕΜΕΝΑ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΜΟΝΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ!:laugh:

Δημοσίευση

Ο δικος μου θα γινει 3 μηνων σε 10 μερες και δυστυχως συνεχιζει να ξυπναει καθε 3 ωρες.Τωρα μαλιστα υποψιαζομαι οτι περνα μια φαση αναπτυξης και ξυπνα καθε 2 η 1 ωρες.Ευτυχως απ οτι ξερω αυτο θα διαρκεσει περιπου μια εβδομαδα!!

Δημοσίευση

εμενα που ετρωγε ξενο γαλα την νυχτα επινε στις 11 και μετα στις 3 και μετα στις 6 το πρωι αυτο σταματησε οταν εγινε 7 μηνων και απο τοτε κοιμαται ολη την νυχτα

Δημοσίευση

καλημερα ekoliou μου.λοιπον εμεισ σταματησαμε να τρωμε το βραδυ περιπου στουσ 2 με 3 μηνες αν θυμαμαι καλα...

θυμαμαι ομως καλα παρολο που η μικρη μου ειχε πολυ καλο βαρος η παιδιατρος δεν ηθελε να σταματησει νωριτερα απο τους 2 μηνες..

τωρα οσο αναφορα τα αερια και τις κενωσεις καποιες φορες ειχε γκρινια αλλα οχι κατι τι φοβερο απλα επειδη ηταν δυσκοιλια οταν περναγανε οι μερες οπως καταλαβανεις εκει φωναζε λιγο πιο πολυ!!

:kiss:

Δημοσίευση

καλημέρα και εμένα κοιμάται όλο το βράδυ και αν τυχόν κ την ξυπνήσεις κλαίει απίστευτα!!!

Οσο για τα κακάκια θα συμφωνήσω με την VOYLA, μόνο με την μυρωδιά το παίρνω χαμπάρι.

Ρώτησε τον παιδίατρο να σου πει για το "σφίξιμο" και να σου πει κανέναν τρόπο να κοιμάται όλο το βράδυ το μωρό σου. Εμένα μου είχε πει στον τρίτο μήνα όταν ξυπνάει να πηγαίνω γρήγορα πριν αρχίσει να παίζει να την κουνάω για να ξανακοιμάται. Ετσι έκανα 3-4 βράδια και εδώ και 1,5 μήνα δεν μου έχει ξυπνήσει ούτε μια φορά το βράδυ, κοιμάται στις 21:00 και ξυπνάει στις 7:00 :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Sas euxaristo polu gia ths apanthshs sas...exo akomh dhl....xa...xa...Ego ksekinhsa tou dino ena eidiko xamomilaki gia morakia kai telika ton bohthaei arketa...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.