Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Εγώ είμαι η Ιωάννα και δεν έχω ακόμα παιδάκι.

Φιλιά!!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΙΚΡΑΙΝΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ????

Δημοσίευση

καλωσ ηρθεσ κοπελα μου στην παρεουλα μασ να σου ζησει το κουκλι το γλυκο :woohoo:

δεν ξερω αν σε προλαβα καθολου εχω μπηκα κοντα στον δεκεμβριο και εχω μια μπουμπου 14 μηνων φιλακιαααα :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 1,1 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

με τη νονα της στη βαφτιση που εσκασε να κλαιει!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

και τωρα ασ παρω το σοβαρο μου υφος...

Δημοσίευση

Γειά σου Έλενα μου και ξανα-καλωσόρισες στο Mammy. Δε με γνωρίζεις, είμαι η Πηνελόπη, μέλος από τα τέλη Μάρτη κι ελπίζω γρήγορα να έχω νινάκι! Να σου ζήσει η κουκλάρα σου με τις τεράστιες εκφραστικότατες ματάρες!!! Να 'σαι καλά και να την καμαρώνεις πάντοτε! Τα φιλιά μου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Γειά σου Έλενα μου και ξανα-καλωσόρισες στο Mammy. Δε με γνωρίζεις, είμαι η Πηνελόπη, μέλος από τα τέλη Μάρτη κι ελπίζω γρήγορα να έχω νινάκι! Να σου ζήσει η κουκλάρα σου με τις τεράστιες εκφραστικότατες ματάρες!!! Να 'σαι καλά και να την καμαρώνεις πάντοτε! Τα φιλιά μου!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟ.

Δημοσίευση

Ελενα πολύ χαίρομαι που ξανακουω νεα σου! Να σου ζήσει η μικρούλα! Ειναι μια κούκλα!!! Δεν ξέρω αν με θυμάσαι. Εγινε και γω μανούλα πριν απο δυο μηνες. Φιλια πολλά!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

twinky έγραψε:

Ελενα πολύ χαίρομαι που ξανακουω νεα σου! Να σου ζήσει η μικρούλα! Ειναι μια κούκλα!!! Δεν ξέρω αν με θυμάσαι. Εγινε και γω μανούλα πριν απο δυο μηνες. Φιλια πολλά!

twinky μου πόσο χαίρομαι και για σένα να σου ζήσει το μωράκι σου.Τι είναι??Μπόμπιρας ή μπεμπούλα??Αχ θυμάμαι όλες τις αγωνίες μας πριν γίνουμε μανούλες και τώρα ουπς οι περισσότερες με μωράκια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αυτη τώρα μου την στείλανε...Πω,πω πως μεγάλωσε ετσι το παιδάκι μου απ τον Μάρτιο!!!

Δημοσίευση

Κούκλα μου γεια σου και πάλι!!! Μάλλον κι εσύ με μπέρδεψες!!!! Δεν είμαι η κούκλα της φωτογραφίας (κλαψ...κλαψ...κλαψ...) θα βάλω τον αντρούλη μου να μου αλλάξει τη φώτο!!!! Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια πάντως! Όταν μας στείλει ο Θεός μωράκι, θέλω να μοιάζει στον αντρούλη μου (κι εκείνος σε μένα βέβαια.... χε...χε...χε)

Αυτή η τελευταία φωτογραφία που έβαλες είναι πάρα πολύ καλή! Μαμά και κόρη λάμπουνε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Κούκλα μου γεια σου και πάλι!!! Μάλλον κι εσύ με μπέρδεψες!!!! Δεν είμαι η κούκλα της φωτογραφίας (κλαψ...κλαψ...κλαψ...) θα βάλω τον αντρούλη μου να μου αλλάξει τη φώτο!!!! Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια πάντως! Όταν μας στείλει ο Θεός μωράκι, θέλω να μοιάζει στον αντρούλη μου (κι εκείνος σε μένα βέβαια.... χε...χε...χε)

Αυτή η τελευταία φωτογραφία που έβαλες είναι πάρα πολύ καλή! Μαμά και κόρη λάμπουνε!!!

κοριτσακι μου δεν πειράζει που σε μπερδεψα αντε βαλτε μια δική σου φωτο να σε μάθουμε οι παλιές και οι καινούριες...Αυτό που έχει σημασία είναι τα μωρακια όλου του κόσμου να έχουν υγεία και ευτυχισμένες ενωμένες οικογένειες...Δεν πανε να μοιαζουνε και στον γαλατά...(ο λόγος που το λέει) και η κόρη μας όταν γεννήθηκε όλοι λέγαν ίδια εγω ήταν.Τώρα μου μοιάζει στον μπαμπά της μόνα τα μάτια του δεν πήρε γιατί αυτός έχει πράσινα και μικρόυλικα...Αχ μωρέ γερά να ναι και να είμαστε κι εμείς καλά για να τα μεγαλώσουμε,και εσείς που προσπαθείτε να γίνεται όλες μανούλες με το καλό!!!!

ΡS η Μακρυπούλια ειναι στην φωτο???

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ.Ρ έγραψε:

_________069.JPG

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 1,1 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ....

ελενακι μου τωρα ειδα οτι εσυ ειχες ανοιξει αυτο το ποστ...λοιπον σκορδα σκορδα σκορδα!!! που να πρωτοκοιταξω και τι να θαυμασω!! ειστε μια γλυκα και οι δυο !! βρε και ξανα φτου φτου φτου !!!

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.