Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

διδυμακια

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλισπέρα, ήθελα λίγο τη βοήθειά σας αν έχετε εμπειρία από δίδυμες κυήσεις και διδυμάκια. Έχω ένα κοριτσάκι 16 μηνών και είμαι στον 3ο μήνα δίδυμης κύησης. Χάρηκα βέβαια αλλά μου ήρθε και λίγο ξαφνικό και λίγο φοβάμαι και για την εγκυμοσύνη και για αργότερα, αλήθεια πώς τα καταφέρνεις΄????

Δημοσίευση

Νατάσα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό τα διδυμάκια!Ποπο τι υπέροχο!!!:laugh: Και εγώ θέλω να κάνω διδυμάκια.Έχετε κληρονομικότητα;

Εγώ έχω δυο δίδυμες αδερφές και ο άντρας μου επίσης είναι δίδυμος.:) Νομίζω έχουμε πιθανότητες...(:silly: :silly: :silly: )

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχες κι εύχομαι και σε εσένα το ίδιο μάλλον εχεις περισσότερες πιθανότητες από εμένα, που μου είπαν ότι μόνο μια προγιαγιά μου μόνο είχε δίδυμα και μετά από αυτή ήρθε και η σειρά μου!!!! Τα επόμενα θα τα δεις διπλά σίγουρα!!! σου εύχομαι το καλύτερο

Δημοσίευση

Νατάσσα εμένα η προγιαγιά μου είχε κάνει δυο φορές δίδυμα και δυο ξαδέρφες του μπαμπά μου επίσης.Αχ μακάρι να κάνουμε και εμείς!:P Τα δικά σου τι είναι;Έχετε δει φύλο;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ειμαι στην ένατη εβδομαδα και δεν εχουμε δει ακομα, στις 9 Ιουνίου θα κάνω αυχενική και τότε θα δούμε. Τα δίδυμα τα έχεις στο τσεπάκι λοιπόν τι περιμένεις;;

Δημοσίευση

Νατάσσα εμείς είμαστε ''κάθε γωνιά και δίδυμα''χαχα.Ελπίζω να είμαι εγώ η επόμενη!!:woohoo:

Δημοσίευση

Α,και κάτι ακόμα(τώρα που σε βρήκα θα σε τρελάνω χαχαχα).Φαίνεται απο την αρχή αν είναι ομοζυγώτες ή ετερεοζυγώτες;

Δημοσίευση

Νομίζω Νέλλυ μου φαίνονται γιατί οι ομοζυγώτες είναι ένας σάκος με 2 έμβρυα ενώ οι ετεροζυγώτες είναι 2 διαφορετικοί σάκοι! Αν κάνω λάθος κορίτσια πιο έμπειρα διορθώστε με!! Νατάσσα με το καλό τα διδυμάκια σου!!! Κι εγώ θέλωωωω... Αλλά μόνο ο παππούς μου είχε 2 αδερφές δίδυμες!! Μόνο από εκεί έχουμε γονίδιο! Κι αν!! Νελλάκι τι περιμένεις... Βουρ για τα δίδυμα... Τρελές πιθανότητες!! Σου εύχομαι να κάνεις υγιή διδυμάκια μετά... την όμορφη μπουμπούκα σου!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι βέβαια είναι σε διαφορετικούς σάκους από δύο χωριστά ωάρια, ετεροζυγώτες.

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια μόνο που το σκέφτομαι οτι ΜΠΟΡΕΙ να κάνω δίδυμα ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Νατάσσα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να γεννήσεις και τα διδυμάκια σου!!

Έχω και εγώ δίδυμα αγόρια και στην αρχή, μέχρι να μπείς σ' ένα πρόγραμμα, δεν είναι εύκολο γιατί έχουν τις ίδιες ανάγκες και πρέπει να μοιράζεσαι στα δύο!! :woohoo:

Σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια γιατί έχεις ήδη κι ένα παιδάκι.

Τώρα όσον αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέχεις επειδή είναι δίδυμη κύηση.

Όπως όλες οι εγυμοσύνες έτσι και αυτή θέλει προσοχή και ξεκούραση!!

Με το καλό!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.