Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΕ ΠΙΑ ΘΈΣΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡA ????

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια θέλω να ρωτήσω πως εσείς αφήνετε τα μωράκια σας να κοιμούνται σε πια θέση ??? Εγώ τον αφήνω ανάσκελα με το κεφαλάκι του αριστερά η δεξιά αλλα αυτός του αρέσει να γυρνάει στα πλαγια....

Το έχω πολύ άγχος....Εσείς πως τα αφήνετε να κοιμούνται ???:huh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ EKOLIOU!!!!!!!!

ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Κ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ton blepo oti tou aresei poly na koimate sto pla'i' kai kanei kai hremo ypno alla otan ton bazoume anaskela paraponietai kai ksipnaei ana misaoro...alla mou eipan oti den kanei na ton bazo sto pla'i' ....

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ απ' την αρχή έβαζα τα μωρά μου να κοιμούνται ανάσκελα όπως κάνεις κι εσύ. Μου κάνει εντύπωση που το μωρό σου γυρίζει στο πλάϊ!! Πάντως να εξακολουθείς να τον βάζεις να κοιμάται ανάσκελα.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑ Κ ΠΝΙΓΕΙ...............

ΣΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΗ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ................

ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ,ΗΤΑΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ:laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα κι εγω ανασκελα βάζω το μπέμπη μου. Ο παιδιατρος μου είπε οτι είναι η καλύτερη σταση εκτος αν είναι νεογεννητο που τοτε βαζεις κατι στη πλατούλα του για να ειναι στα πλαγια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

To gyrnaei se isagogika....otan ton afhno anaskela fobamai oti epeidi bgazei goulies tha pnigei...sta plagia fobame gia ton efnidio thanato ...den ksero me exoun tromokrathsh....Ti na kano???

Δημοσίευση

καλημερα!

κ γω κοριτσια, μεχρι να γινουμε 2 μηνων την εβαζα στο πλαι,

μετα αρχισε απο μονη της να γυρναει ανασκελα,

οποτε,τωρα την βαζω ανασκελα κ γυρναει το κεφαλακι της μια αριστερα κ μια δεξια για να ξεπιανεται,κανει κ καμια βολτα πανω κατω αριστερα δεξια στο κρεββατι της,σημερα την βρηκα το κεφαλι στη μερια των ποδιων,αναποδα εντελως!προχθες παλι στο κοντρα,τι ονειρα βλεπει αυτο το παιδι,δεν ξερω!δεν τη χωραει ο τοπος!

(VOULA κ σεις τα ιδια ε;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..............

THALIA ΜΟΥ...Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ!!!!!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα ekoliou!

Αν είδα καλά το μωράκι σου είναι πολύ μικρούλη οπότε μπορείς να τον έχεις γυρισμένο στο πλάι για να αποφύγεις ατυχήματα με το γαλατάκι του.

Μεγαλώνωντας τα περισσότερα μωράκια γυρνάνε ανάσκελα.Επειδή και εγώ αγχονόμουνα πολύ , ρώτησα το γιατρό και μου είπε να τον αφήνω να κοιμάται όπως τον βολευει και να μην επεμβαίνω.

Εννοείται οτι δεν έπαψα ποτέ να τον επιβλέπω όπως και όλες οι μανούλες του κόσμου....

Δημοσίευση

evipapa έγραψε:

Καλημέρα ekoliou!

Αν είδα καλά το μωράκι σου είναι πολύ μικρούλη οπότε μπορείς να τον έχεις γυρισμένο στο πλάι για να αποφύγεις ατυχήματα με το γαλατάκι του.

Μεγαλώνωντας τα περισσότερα μωράκια γυρνάνε ανάσκελα.Επειδή και εγώ αγχονόμουνα πολύ , ρώτησα το γιατρό και μου είπε να τον αφήνω να κοιμάται όπως τον βολευει και να μην επεμβαίνω.

Εννοείται οτι δεν έπαψα ποτέ να τον επιβλέπω όπως και όλες οι μανούλες του κόσμου....

αυτο ακριβως εκανα και γω.Πλεον κοιμαται μπρουμητα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Epishs ths teleftees meres koimate kai me pipila!!! molis tou febgh ksipnaei ....

Δημοσίευση

Απ οτι ξερω απαγορευεται και στο πλαι γιατι υπαρχει φοβος να γυρισει μπρουμητα.Η αληθεια ειναι οτι ολα τα μωρα κοιμουνται πιο καλα στο πλαι η μπρουμητα!!Οσο για την πιπιλα λενε οτι προστατευει απο τον κινδυνο αιφνιδιου θανατου!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ti na po pia ....den ksero pos na ton afhno na koimate pantos ontos sto plai koimate mia xara!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

και γω απο νεογεννητο τον εβαζα στο πλαι να κοιμαται και του εβαζα αυτο το στυριγματακι στο πλαι και τωρα κοιμαται ανασκελα η και στο πλαι οπως βολευεται εκεινος χα χα χα χα αλλα τωρα που μηκε στον 6 μηνα καμοια φορα αλλιως τον αφηνω αλλιως τον βρισκω χα χα χα χα τα πανω κατω φερνει :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.