Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

το νεο μας δωματιο!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια μου γεια σας χθες βαψαμε το δωματιο του αντρα της ζωης μου κουραστικαμε αρκετα αλλα αξιζε τον κοπο και εγινε τελειο δειτε το !!!!!!

post-7176-13873934696549_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Αξιζε τον κόπο η κούραση!!!

καλορίζικο!!!!! νομιζω ότι κάνατε τον μπέμπη σας ακόμα πιο ευτυχισμένο!!!

Δημοσίευση

Αναστασία μου τι χαρούμενο και ζουζουνιάρικο που βγήκε!!!:woohoo: Αχ είναι ονειρεμένοοοοο :silly:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙ.ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΟΚΟΙΤΑΞΩ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

ax sia mou ti omorfo??????????????

sigoura o mpempis tha enthousiasti.

sigoura kourastikes ala to apotelesma ine katapliktiko.

na exis panta xares me to pedaki soy

Δημοσίευση

μπραβο μπεμπουλης πααααρα πολυ ομορφο το δωματιο σας :woohoo: :woohoo: κ πολυ ομορφα σχεδια κ χρωματα να τον χαιρεστε κουκλιτσα μου μπραβο μπραβο υπεροχο:kiss:

Δημοσίευση

τελειο αναστασια μου τελειο!!!!!!!!!! αξιζε οντως η κουραση!!!! αχ βρε τυχερε πριγκιπα,τη καλυτερη μαμα εχεις!!!!!!!:)

Δημοσίευση

πανέμορφο το δωμάτιο

και ζωντανά χρώματα!!

μπράβο Αναστασία!!!

πολύ καλό το αποτέλεσμα!

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ , ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΕΙΜΠΙ ΛΟΥΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ! ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ( ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ) ΤΡΕΛΟΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΟΥΖΟΥΝΟ ΜΟΥ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω κοριτσια ειναι οντως πολυ ομορφο δεν χορταινω να το κοιταω..ελπιζω να αρεσει και στο ζουζουνι μου να το χαρει

το εφτιαξα πολυ οικονομικα ευτυχως και την κουρτινουλα την πηρα απο την λαικη ετοιμη ραμενη 15ευρω και ειναι λες και την πηρες απο το πιο κυριλε μαγαζι

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

______________________4.jpg

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΑ!!!! ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;!!!ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!:P

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

"ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ"......ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου τι ωραιο κ χαρουμενο το κανατε!!!!!!!Θα ξετρελαθει ο παιδαρουλης σου!!!! :):)

Δημοσίευση

Τα χρώματα είναι πάρα πάρα πολύ όμορφα και τα αυτοκόλλητα πολύ πετυχιμένα .... θα σε πείραζε να μας πεις από που????

ειδικά αυτά στην ντουλάπα είναι αξιολάτρευτα :)

Δημοσίευση

Αναστασάκι ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ είναι τυχερότατος! Μωρέ τι παλατάκι είναι αυτό που του έκανες? Μούρλια! Τρέλλα! Τα αυτοκόλλητα στην ντουλάπα είναι όλα τα λεφτά! :woohoo:

Μπράβο σου Αναστασία, έχεις πολύ καλό γούστο!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ! ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ! ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΗΜΗΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω κοριτσια να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω στην νονα του μπεμπη μου που με βοηθησε γιατι εχω υψοφοβια και χωρις αυτην στο βαψιμο δεν θα τα καταφερνα μονη μου (ο αντρας μου σαυτα δεν...ανακατευεται χιχι)αλλα την διακοσμηση την εκανα εγω μονη μου σημερα το πρωι τα αυτοκολλητα ολα τα πηρα απο τα jumbo ειναι πολυ πολυ ομορφα χαζεψε το μαναρι μου οταν το ειδε κοιταζε παντου ανοιξαν τα ματακια του επιανε τα αυτοκολλητα,γελαγε κοιταζε τα ζωακια αρα...ειμαι διπλα χαρουμενη αφου τον ειδα τοσο ευχαριστημενο

Δημοσίευση

Ολα φανταστικά Αναστασία!!!

Φοβερά χρώματα!Μπράβο!

Αξιζε τον κόπο τόση κούραση!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.