Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρόνια πολλά στην γλυκειά μας mikroulaxristos!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μικρουλι!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Να συλαβεις το συντομοτερο το μικρο μπεμπε!!!!!!!!!!!!!!

Και μην ακουω για ρυτιδες.. απο τα 24..τρελλαινομαι:woohoo:

• Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παλιογαυρίνα τί μαθαίνω?!?!!?!?

Έχεις τα γενεθλιάκια σου?!? Να σε χαιρόμαστε και να είσαι πάντα καλά!!

Σου εύχομαι και να μεγαλώσεις και να ρυτιδιάσεις και να γίνεις και μαμά και γιαγιά με άσπρα μαλλιά και πολλά εγγόνια.

Σου εύχομαι επίσης να ζεις όλες τις στιγμές της ζωής σου έντονα και με τον ίδιο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό που έχεις τώρα, μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Να τα χιλιάσεις!!! σμμμμααααααααααατςςςς!! (ήταν ρουφηχτό το φιλί!! χιχιχι)

Υ.Γ. Φαντάζομαι ο Χρήστος να σε πάει στα καλύτερα σήμερα, μέρα που είναι!! Να σε χαίρεται! :);)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MIKROULAXRISTOS!!!:P ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!:cheer: ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!:cheer: ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!:cheer: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΠΛΗ 'Η ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ!!!!:woohoo: :P ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?;):kiss:

Δημοσίευση

ποποπο τα κοριτσακια μου τα τρελααα!!!!! :P ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! αχ αχ τι γλυκες ευχες παλι.....καλα ε πολυ γουσταρωωωωω με αυτες τις ευχες πηρα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ,με τρελανατε βρεεεε!!!!! :) :) :)

apis μου να σαι καλα υγεια να εχεις και να ερθουν τα καλυτερα στη ζωουλα σου!!!

νταλακι μου τι γλυκουλες φωτοοοοοοοο!!!!!! ευχαριστωωωωωωω!!!!! α!ξεχασες να μου πεις χρονια πολλα σημερα!!!!ιχιχιιχχιχιαιαχιαχχαιαιαιαχιαιχαιαχι

σισσακι μου χανουμακι μουυυυ!!!!! τι ομορφο μηνυματακιι!!!! τι ομορφες ευχες,παλι κλαιω η χαζη! να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελαρα μου,καλοτυχο το ζουζουνι σου και εσυ με τον αντρουλη σου να καμαρωνετε αγκαλιτσα!!!!

αχ καλε ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!! συγνωμη που δεν λεω σε μια μια σε ολες,θα θελω δεκα σελιδες, αλλα ολες ησαστε γλυκιτατες και με συγκινησατε πολυ...ολες ειχατε ενα γλυκο λογακι ειστε οι ψυχιτσες μου!!!

καλε χανουμιτσα μου, δεν ξερω τι θα γινει αποψεμ,ο χρηστος ειναι στο πατρικο του κοιμαται!!!!! :P και μου ειπε να τον ξυπνησω πιο αργα να παμε καμια βολτιτσα τα δυο μας ειπε.........λετε να εχει ετοιμασει καμια υπερπαραγωγη το θηριο μου?????? με εχει φαει η αγωνια!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!Να εισαι παντα ευτυχισμενη,υγειης,και συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου γιατι ξερω οτι το θελεις πολυ!!!!

Δημοσίευση

Μικρούλα μου!!! Άργησα λίγο...αλλά εδώ δεν έχει πάει 12 η ώρα οπότε έχεις ακόμη γεννέθλια :)

Σου εύχομαι λοιπόν γλυκειά μας φιλενάδα, να ζήσεις χρόνια πολλά -πάνω από 100 :silly: - και πάνω απ' όλα χρόνια ευτυχισμένα, κοντά στον αγαπημένο σου και με ένα - δύο - τρία - οσα θες - χαμογελαστά κουτσουβελάκια γύρω σας!!!

Να είσαι πάντα καλά, να γράφεις στο μάμμυ να σε χαιρόμαστε!

Πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Καλά τώρα είδα και τα δικά σου γεννέθλια κοριτσάκι μου.Χρόνια σου πολλά και μακάρι γρήγορα ο Θεός να σου στείλει ένα νινάκι που τόσο πολύ λαχταράς:)

Δημοσίευση

Βρε κοριτσακι

Εχεις γενεθλια και ουτε μια τουρτα???:blink: Ετσι κανει ο κοσμος???:ohmy:

Αλλα βεβαια κρυβεις χρονια...:P

Ευτυχως την παρακολουθουμε μονες μας την ηλικια σου και ξερουμε!!!!:laugh:

Λοιπον, Χρονια πολλά, κυρίως ομως χρονια καλα και ευτυχισμενα, χρονια γεματα ωραιες εμπειριες που θα δωσουν ωραιες αναμνησεις στο βιβλιο της ζωης.:)

Οτι θελεις να το παθεις :blink: και συντομα μαλιστα!!!

Και μετα....ωωω ρε γλεντια!!!

Φιλακια πολλα

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.