Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρόνια πολλά στην γλυκειά μας mikroulaxristos!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Ντάντη μου γλυκειά σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια σου... Κάθε σου όνειρο να πραγματοποιηθεί... και σύντομα μ'ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=QMf04ubvEhY

HappyBirthday57.gif

• Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧΟΥ ΑΧΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ???????????????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!

ρε παιδιαααααααααα,σαν να αγχωνομαι!!!!! 24 κερακια καλε μηπως μεγαλωνω??????? η μαμα μου ειπε κατι για κρεμες νυκτος και ημερας,κατι για ρυ....ρυτιδ...........αχ αχ δεν μπορω να το πω...............ρυτιδες..... ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενταξει το επιασα το υπονοουμενο να φροντιζω το προσωπο μου,αλλα ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ?????????????...... ουφ ...παρακρουση,οκ το παραδεχομαι!!!!!!! :P :P :P χιχιχιχιιχχιχι

Δημοσίευση

Κι απο μένα μικρούλι μας...

πολλές και εγκάρδιες ευχές...

Να σαι πάντα καλά, να σαι χαίρεται ο Χρήστος σου και με το καλό ένα μπεμπάκι στην κοιλίτσα σου.

Να τα εκατοστήσεις και να μείνει έτσι πάντα δροσερή και πολύ... ζουζούνι!!!

Φιλιάααααααααααα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mikroulaxristos έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧΟΥ ΑΧΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ???????????????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!

ρε παιδιαααααααααα,σαν να αγχωνομαι!!!!! 24 κερακια καλε μηπως μεγαλωνω??????? η μαμα μου ειπε κατι για κρεμες νυκτος και ημερας,κατι για ρυ....ρυτιδ...........αχ αχ δεν μπορω να το πω...............ρυτιδες..... ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενταξει το επιασα το υπονοουμενο να φροντιζω το προσωπο μου,αλλα ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ?????????????...... ουφ ...παρακρουση,οκ το παραδεχομαι!!!!!!! :P :P :P χιχιχιχιιχχιχι

Ρε τρελοκομείο από τώρα σκέφτεσαι τις ρυτίδες;;;; Εγώ πάντως πριν 10 μέρες έβαλα 27 κεράκια.. και ένιωθα μια χαράαααα... Έχουμε καιρό και για κρέμες και για ρυτίδες!!

Δημοσίευση

μαιρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι ευχαριστω βρε ψυχουλα!!!!!!!! και εσυ οτι ποθεις κουκλα μου υγεια να εχουμε και εμεις και οι οικογενειες μας!!!! αχ μολις ερθει το μπεμπε εκει να δεις πως θα αποθρασυνθω!!!! ιχιχιιχχιιχχιι φιλακιαααααααααα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

... Και το δώρο μου!! Δεν θα ταν σωστο να ρθω με άδεια χέρια....

freddie-ljungberg2.bmp

:blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Y.Γ Βλέπω τον Χρήστο να ρχεται!!!!!

Δημοσίευση

ξερω και εγω μωρε νταλακι μου,και εγω νομιζω οτι ημαστε μακρυα απο αυτα τα πραγματα του διαβολου!!!!!!! :P ακου ακου τι εμαθα!!! οταν λεει οι γυναικες μεγαλωνουν και φορανε και τακουνια και κολιε και σκουλαρικια, πανε σε κατι μαγαζια που πουλανε κρεμες! αλλα οχι απο αυτες που τρωμε!!!! απυτες λεει τις κρεμες τις βαουν στη μουρη!!!! εγω παντως θα την φαω αμα παω σε τετοιο μαγαζι και παρω απο αυτα που περνουν οι γυναικες!!!!

Δημοσίευση

χιχιχιχιιχ :Pβρε μαιρουλα πονηρουλα!!!!!!!!!!!! ειναι ατυχος ο κυριουλης στη φωτο,γιατι ο χρησταρας μου ειναι πιο παιδαρος!!!!!!!!!! αλλα πες του μη στενοχωριεται που θα με χασει ο κυριουλης ε??? χιιχχιιχχιιχιχχιχιχιιχιχ:P

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ελενακι μου γλυκο σε ευχαριστω κοπελαρααα!!!! αχ να εχουμε γλυκα μωρακια στις αγκαλιτσες μας ολα τα κοριτσια, και τι στον κοσμο!!!!!! :) :)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙς!!!:) :)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΤΑΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΞΚΡΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΔΙ...........;) :laugh: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Γλυκιά μου Ντάντη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:woohoo:

Δεν θα σου δώσω κάποια συγκεικριμένη ευχή!Θα σου δώσω όλες τις ευχές του κόσμου!Και φυσικά πολλά πολλά παιδάκια!!!!

Είσαι υπέροχος άνθρωπος και σου αξίζουν τα καλύτερα!:kiss:

Μέσα απο την καρδιά μου λοιπόν....

...712138jqisv7fg1b.gif

Δημοσίευση

Πολύχρονη κουκλίτσα μου! Να σε χαιρόμαστε! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και γρήγορα με ένα σποράκι! Πολλά-πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

Xρονια πολλα κοριτσακι μου,μικρουλα μου ,να σε χαιρεται ο Χρισταρας σου και συντομα να μας ανακοινωσεις και τα ευχαριστα!!Εισαι μια κοπελα που αξιζεις την αγαπη ολων μας γιατι εχεις παντα θετικη ενεργεια και τη μεταδιδεις στους γυρω σου!!!!

Να ζησεις χιλια χρονια .Πολλα φιλακια!!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.

Δημοσίευση

Πάντα ευτυχισμένη Μικρούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια σου πολλά, με υγεία και χαρά.............!

Δημοσίευση

χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω το δωρο για τα γενεθλια σου να ειναι ενα στρουμπουλο γλυκο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα να περασεις και οτι ευχεσαι να πραγματοποιειται και

καθε χρονια που κλεινεις να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη και χειροτερη απο την επομενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!111

Δημοσίευση

XRONIA POLLA KALI MOU PADA ME YGEIA K EFTIXIA SOU EFXOMAI.

K POLI POLI SIDOMA ME ENA MORAKI GLIKIA MOU.:) :)

Δημοσίευση

ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΧΑΡΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΗΘΕΝΙΑ ΔΑΚΡΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ Κ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!:):):kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.