Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ FILICINE

Featured Replies

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, επειδή τα έχω λίγο χαμένα σήμερα, ρώτησα τον γιατρό αλλά δεν θυμάμαι τι μου είπε. το Filicine πριν ή μετά το φαγητό?HELP

Δημοσίευση

ego xristina mou to eperna opote na nai..

de me eixe pei o giatros stantar ora..

o sidiros thelei misi ora prin fas...

filia ...

Δημοσίευση

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΙ ΟΠΕΤΕ ΗΘΕΛΑ ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ

Δημοσίευση

Χριστινα εμενα μου εχει δωσει δυο φορες την ημερα filicine alla και εγω το παιρνω συνηθως μετα το φαγητο

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Filicine μετά το φαγητό!!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!B)

Συμφωνω!! Μετα το φαγητο γινεται καλυτερη απορροφηση του φαρμακου.

Δημοσίευση

Εμένα μου λέει κάθε μεσημέρι χωρίς να αναφέρει φαγητό και το παίρνω κατά τις 12.00-13.00 με ψιλοάδειο στομάχι. Το ασβέστειο μου έχει πει μετά ή κατά το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση και το σίδηρο νηστική μισή-μία ώρα πριν το φαγητό.Γιαυτό και παίρνω πρώτα το φελισιν νωρίς το μεσημέρι το οποίο και προσωπικά θεωρώ το σημαντικότερο από όλα όσα παίρνω.Και είναι το κακόμοιρο το πιο μικρό από όλα τα χάπια!Ολα τα άλλα είναι κουμούτσες!Και για να τα καταπιείς...:S αχ Παναγία βόηθα...

Δημοσίευση

Και μενα μου ειπε οτι ωρα θελω, το παιρνω το πρωι μτα το δεκατιανο,

Δημοσίευση

Εμενα δεν μου εχει πει ο γιατρος συγκεκριμενα καθε ποτε να το παιρνω,αλλα εγω το περνω μετα το φαγητο!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΟΡΡΟΦΑΤΑΙ!!

Δημοσίευση

Και μένα δεν μου διευκρίνησε ο γιατρός μου πότε να παίρνω το Filicine και το παίρνων μεσημέρι μετά το φαγητό. Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Ο γιατρός μου μού έχει δώσει από την αρχή μόνο Salospire (1 την ημέρα), Filicine (1 την ημέρα) και Utrogestan (4 την ημέρα). Δεν μου έχει δώσει ασβέστιο ούτε σίδηρο ούτε συμπληρώματα διατροφής και βασικά θα τα χρειαζόμουν γιατί δεν τρώω αρκετά φρούτα - για να μην πω ελάχιστα. Μήπως είναι νωρίς ακόμα; (μπαίνω σήμερα στη 10η εβδομάδα).

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ [ΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΖΙΟ ΤΑ ΤΑΡΝΤΙΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΜΑΖΙ!!!!ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΑ ΓΑΛΑ ΠΡΩΙ ΚΑ ΒΡΑΔΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΑΠΙΩΝ!!!!ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΩ!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ !!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΖΙΝΟ ΤΑ ΤΑΡΝΤΙΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΜΑΖΙ!!!!ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΑ ΓΑΛΑ ΠΡΩΙ ΚΑ ΒΡΑΔΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΑΠΙΩΝ!!!!ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΩ!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ !!!

Δημοσίευση

Και εγώ το έπαιρνα όποτε να είναι αλλά ξέρω σίγουρα ότι καλό είναι να το παίρνεις μετά το φαγητό...

Καλή εγκυμοσύνη γλυκειά μου !

Δημοσίευση

Xara12 έγραψε:

Και μένα δεν μου διευκρίνησε ο γιατρός μου πότε να παίρνω το Filicine και το παίρνων μεσημέρι μετά το φαγητό. Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Ο γιατρός μου μού έχει δώσει από την αρχή μόνο Salospire (1 την ημέρα), Filicine (1 την ημέρα) και Utrogestan (4 την ημέρα). Δεν μου έχει δώσει ασβέστιο ούτε σίδηρο ούτε συμπληρώματα διατροφής και βασικά θα τα χρειαζόμουν γιατί δεν τρώω αρκετά φρούτα - για να μην πω ελάχιστα. Μήπως είναι νωρίς ακόμα; (μπαίνω σήμερα στη 10η εβδομάδα).

Χαρά κι εγώ είμαι στην 10η εβδομάδα και δεν παίρνω ούτε σίδηρο, ούτε ασβέστιο...μάλλον πιο μετά θα μας τα δώσει ο γιατρός!

Τα μόνα που παίρνω είναι felicine και utrogestan(το οποίο μου είπε να το σταματήσω σήμερα, αφού δεν έχω καθόλου αίμα)

Δημοσίευση

Ο σιδηρος πρεπει να λαμβανεται κατα προτιμηση με αδειο στομαχι για να αποροφαται καλυτερα

Ο συνδυασμος του με ο,τι περιεχει ασβεστιο μειωνει την απορροφηση

Γι αυτο το πρωι και το πρωινο μετα απο μιση ωρα απο τη ληψη του χαπιου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.