Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καναμε το πρωτο μας μπανιο!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

σημερα καναμε το πρωτο μας μπανιο στην θαλλασα!!! ηταν κυριος ο μπεμπουλης ουτε εκλαψε ουτε φοβηθηκε λιγο ετρεμε το στοματακι του αλλα γελαγε ταυτοχρονα το μονο που ειμασταν μονοι μας (ο μπαμπας ειναι εφορευτικη επιτροπη) και δεν μπορεσαμε να βγαλουμε φωτογραφιες μεσα στην θαλλασα εβγαλα ομως στην παραλια και ιδου!!!!

post-7176-13873934695323_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

καλοριζικο το πρωτο σας μπανακι και με το καλο να κανετε πολλα πολλα ακομα!!!!!!:woohoo:

πω, πω, ειναι μια σκετη γλυκα ο μπεμπουλης μας, κοπελα μου!!! να τον χαιρεσαι!!!!;)

ανυπομονω κι εγω για το δικο μας πρωτο μπανακι!!!!!:lol:

Δημοσίευση

αχ μπραβο σας!!!!ευχομαι να ακολουθησουν και αλλα πολλα μπανακια σε πολλες παραλιες!!!ζηλευωωωωωωωω..εμεις του χρονου...

Δημοσίευση

Καλα ειναι χαλαρος ετσι??? Μια χαρουλα μπραβο!

Εμεις μαλλον αργουμε λιγο φετος-δεν ξερω τον Αυγουστο αν θα τα καταφερουμε...

Φιλακια πολλα και στους δυο σας κοριτσαρα μου!

Δημοσίευση

Καλέ τι άντρες είστε εσείς;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Στοίχημα πως τρελάνατε όλα μα όλα τα κοριτσάκια της παραλίας!

Φιλάκια πολλά :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ! ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΗ...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗ!!!!ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!!!!!!!ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΤ :P ΣΚΕΤΟΣ ΓΛΥΚΑΣΣΣ:kiss:

Δημοσίευση

Πρέπει να το καταευχαριστηθήκατε ε;;;

Είναι κουκλί απίστευτο ο μπέμπης σου!!! Θες προίκα ή τον δίνεις και έτσι;;; ;)

Δημοσίευση

Αχ σας ζηλεύουμε !!! Πρεπει να περασε πολυ καλα ο μικρουλης :) Τι γλυκας που ειναι !!! Καλο καλοκαιρι με πολλα πολλα μπανάκια :)

(το πακετο απο τα τσιγαρα και το καλαμάκι .... κλασική εικόνα ! Α ρε Ελληνα μην κουνηθεις και ριξεις τα σκουπιδια σου στον καδο !!)

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

και τελος με φοντο την θαλλασα και την.....πιπιλα μας_______________4-5e110ccb7b946690d24a5f69a357f2d0.jpg

Μαναρι μου!!!!!!! ειναι γλυκας!!!!!!! καλο καλοκαιρι καμαρι μου!!!!!

Σου ετοιμαζω νυφη αν ενδιαφερεσαι!!!!!!!:P

Δημοσίευση

Αχ τι καλα...:laugh: μπραβο Αναστασια... να τον χαιρεσαι τον μπεμπουλινο σου...:) εμεις δεν καναμε ακομα... μαλλον προς το τελος του μηνα... φιλακια...:kiss:

Δημοσίευση

Axoy to zoyzoynaki moy pws paizei :):) .Kai emeis twra gyrisame apo to 2ro mpanaki mas an kai h 8alassa ofeilw na pw htan pagos :( .Ante na eimaste kala kai geres kai toy xronoy koritsia :) .

Δημοσίευση

αχου το κουκλάκι μου...Σκέτη γλύκα ο μπεμπούλης!

Το χάρηκε,εεε;

Μπράβο σας!

Καλά μπάνια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ολα καλα κοριτσια μου αλλα να εχει καθαριστει η ακτη και να ειναι παλι σε αθλιο χαλι τι να πω αυτο το πραγμα μονο στην ελλαδα συμβαινει και να φανταστεις lala οτι διπλα μας ακριβως ειχε καδο και πιο κατω μας ενα ξεχασμενο μπεμπιλινο δηλαδη εγω που μαζεψα το pampers σε ενα σακουλακι και το εβαλα στην τσαντα ειμαι μ.....????????????

για ολους τους ασυνηδητους μαλλον ναι για μενα ομως οχι αλλα λυπαμαι να βλεπω ετσι μια παραλια που μολις ειχε καθαριστει αισχος οι ελληνες στο θεμα καθαριοτητα

Δημοσίευση

στο ειχα πει εγω αυτο το παιδι ειναι αστερι !Μπραβο να τον πηγαινεις συχνα η θαλασσα κανει πολυ καλο εμεις μαλλον τη κυριακη θα κανουμε το πρωτο μας μπανιο για φετος περσι ειχαμε βγακει το ε αμπρατσακι φετος ισως μαθουμε μπανιο αν δεν φοβαται .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.