Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

isteroscopisi

Featured Replies

Δημοσίευση

koritsia giasas .tha kano proliptika isteroskopisi.ti kserete gia afti tin eksetasi?

pou tin kanate?

poso plirosate?

o giatros mou mou ipe 700€.

Δημοσίευση

Kali epityxia koritsaki mou!!!

Ola na pane kala sou euxomai

kai syntoma ...thetika apotelesmata!

I Panagitsa tha se fylaei... Min fovasai tipota!

Δημοσίευση

Τζωρτζίνα μου τι κάνεις;;; Που είσαι;;;; :unsure:

Ελπίζω να σε δούμε σε μια από τις επόμενες συναντήσεις μας! :)

Υστεροσκόπηση έκανε η κολλητή μου πριν κάποιους μήνες στο ΙΑΣΩ. Η τιμή εξαρτάται από τη μορφή της εξέτασης: αν είναι απλώς διερευνητική (μόνο να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα), τότε κυμαίνεται στην τιμή που σου είπε ο γιατρός σου. Αν όμως είναι επεμβατική (δηλαδή αν βρουν κάτι να το διορθώσουν) τότε ανεβαίνει αρκετά παραπάνω η τιμή.

Δες εδώ μερικές πληροφορίες http://www.gynfert.gr/information_det.asp?faq_id=22

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο: έχεις κάνει εξέταση καρυότυπου;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

crazy έγραψε:

Τζωρτζίνα μου τι κάνεις;;; Που είσαι;;;; :unsure:

Ελπίζω να σε δούμε σε μια από τις επόμενες συναντήσεις μας! :)

Υστεροσκόπηση έκανε η κολλητή μου πριν κάποιους μήνες στο ΙΑΣΩ. Η τιμή εξαρτάται από τη μορφή της εξέτασης: αν είναι απλώς διερευνητική (μόνο να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα), τότε κυμαίνεται στην τιμή που σου είπε ο γιατρός σου. Αν όμως είναι επεμβατική (δηλαδή αν βρουν κάτι να το διορθώσουν) τότε ανεβαίνει αρκετά παραπάνω η τιμή.

Δες εδώ μερικές πληροφορίες http://www.gynfert.gr/information_det.asp?faq_id=22

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο: έχεις κάνει εξέταση καρυότυπου;

gia sou crezy. ime kala.kariotipo tha kano tora.me diki mou protovoulia.o giatros pou ixa kai exo mou lene pos den xriazete.

ala apofasisame me ton antra moy na kanoume kai i dio.gia na imaste pio etimi gia to septemvri pou tha pame gia tin 6 prospathia.

marimari se efxaristo gia tis efxe sou na ise kai esi panta kala.

Δημοσίευση

Τζωρτζίνα μου καλά κάνετε και πάτε για καρυότυπο. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική εξέταση. Κοστίζει βέβαια αρκετά, αλλά και τι να κάνουμε... Κι εμείς την κάναμε μετά τις αποβολές, ευτυχώς δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Η φίλη μου που σου ανέφερα, ανακάλυψε πολύ πρόσφατα πρόβλημα στο δικό της καρυότυπο, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό και το οποίο δικαιολογεί ως ένα βαθμό τις μέχρι τώρα αποτυχημένες προσπάθειες.

Τώρα είναι στην αναμονή.. έκανε εμβρυομεταφορά την προηγούμενη βδομάδα.. Μακάρι να'χουμε θετικά νέα!!

Αν θες πληροφορίες για το που κάναμε τον καρυότυπο κλπ, στείλε μου μήνυμα να τα πούμε πιο αναλυτικά.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

crazy έγραψε:

Τζωρτζίνα μου καλά κάνετε και πάτε για καρυότυπο. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική εξέταση. Κοστίζει βέβαια αρκετά, αλλά και τι να κάνουμε... Κι εμείς την κάναμε μετά τις αποβολές, ευτυχώς δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Η φίλη μου που σου ανέφερα, ανακάλυψε πολύ πρόσφατα πρόβλημα στο δικό της καρυότυπο, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό και το οποίο δικαιολογεί ως ένα βαθμό τις μέχρι τώρα αποτυχημένες προσπάθειες.

Τώρα είναι στην αναμονή.. έκανε εμβρυομεταφορά την προηγούμενη βδομάδα.. Μακάρι να'χουμε θετικά νέα!!

Αν θες πληροφορίες για το που κάναμε τον καρυότυπο κλπ, στείλε μου μήνυμα να τα πούμε πιο αναλυτικά.

ilikrina se efxaristo poli gia to endiaferonsou.me to kariotopo exo psaxti entaksi.oso gia to kostizi ti na po exoume dosi mia periousia me toses eksetasis.efxome kai ego sti fili sou na exi afto to thetiko apotelesma pou ti den exoume perasi pia gia na to exoume.

Δημοσίευση

Τζωρτζινάκι μου, ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε. Στο'χω ξαναπεί!

Εύχομαι όλες οι εξετάσεις σου να'ναι αρνητικές (δηλαδή καλές) και σύντομα να'χεις μια και μοναδική θετική - αυτή της χοριακής!!! :) Φιλάκια πολλά πολλά!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.