Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Φιλεναδιτσες μουουουου!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κουκλιτσες μου,καλησπερα!!!!

Καταρχας σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα μυνηματα συμπαραστασης που μου στειλατε κ για τις ευχες σας!!!Ειστε ολες σας καταπληκτικες κ το ενδιαφερον σας μοναδικο.Πραγματικα συγκινηθηκα οταν μπηκα στο mammy κ ειδα τοσες απαντησεις!!!!

Τελικα κοριτσια μου παντρευτηκαμε την περασμενη Παρασκευη.Θα σας βαλω φωτογραφιες μολις ειναι ετοιμες!!!

Ο γαμος ειταν υπεροχος,ειταν απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου,για να μην πω η καλυτερη!!!Ολα εγιναν τοσο ωραια κ μετα την ταλαιπωρια που περασα,μονο γαληνη,ηρεμια κ ευτηχια επικρατουσε.Ο αντρας μου μου κρατουσε το χερι σε ολο το μυστηριο τοσο σφικτα...με το ζορι κρατηθηκα να μην με παρουν τα ζουμια(σκεφτομουν κ την 200αρα που εδωσα για το μακιγιαζ:P )κ κρατηθηκα!!!:lol: :lol:

Ολα καλα κοριτσια μου!!!Ειμαι ηρεμη τωρα,ευτηχισμενη,εχω εναν αντρα που λατρευω,η κορη μου ειναι η αλλη λατρεια μου,το μονο που απομενει ειναι να καταφερω να κανω αλλο ενα παιδακι!!!

Μολις λιγο συνελθω θα ξεκινησουμε να δουμε τι θα γινει κ με αυτο το θεμα.

Σας ευχαριστω αλλη μια φορα..κ θα τα λεμε παλι συχνα!!!Πολλα φιλια σε ολες κ απο μια μεγαλη κ ζεστη αγκαλια!!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!:cheer: ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.:):P ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!:P ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

Να ζήσετε!!!:laugh:

Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και εύχομαι να του χαρίσετε σύντομα και αδερφάκι:kiss:

Δημοσίευση

αντε μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα που πηγαν ολα καλα μετα την περιπετειουλα που ειχες.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤYΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Μ"ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ BABY:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

να ζησετε,να ευτυχησετε να ειστε πανω απ ολα γεροι και αγαπημενοι και τα καλυτερα ερχονται;) ;) ;):kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!:)

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ !!!:)

Δημοσίευση

Να ζησετεεεεεε!!

να εισαστε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι οπως τωρα!!

Δημοσίευση

να ζησετε κουκλα μου......παντα αγαπημενοι οπως την πρωτη σας μερα...........φιλια και με το καλο και ενα παιδακι!!!!!!!:)

Δημοσίευση

kalimera!!!!!

Na zisete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eyxomai syntoma na xarisete ena aderfaki sto koritsaki sas!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα να ζησετε!!!!!! παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι. με το καλο και ενα μωρακι;)

Δημοσίευση

Zoυμπι μου να σου ευχηθω κ γω με την σειρα μου να ζησετε κ να στε παντα ευτυχισμενοι!!!Κ συντομα ενα ακομη μωρακι....

Εχασα λιγα επεισοδια γιατι λογω του μπεμπη δεν μαινω κ πολυ συχνα....

Κ παλι να ζησετε!!!

Δημοσίευση

Ζουμπι μου να ζησετε!!!Ευχομαι καθε ευτυχια αγαπη και ευλογια στο σπιτικο σου!!!!Να ειστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου και το παιδακι σου!!!Με το καλο να ερθει γρηγορα και ενα αλλο παιδακι στην ζωη σας!!!!Χαιρομαι που περασατε ωραια!!!Ευχομαι ετσι γλυκια και χαρουμενη να ειναι παντα η ζωη σας!!!Φιλακια να περνατε καλα!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Πολύ ευχάριστο που χάρηκες εκείνες τις στιγμές. Είναι μοναδικές!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.