Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ . ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ego ekana ti salpiggografia xoris pafsipona!ponesa ligo alla perissotero itan o fovos m para o ponos..eixa akousei k go polla.einai san ponoi periodou pou kratane gia 5 lepta peripou.min agxonese..ola tha pane kala.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια !Εκανα σαλπιγγογραφια πριν τρεις μερες και η διαδικασια ηταν πολυ απλη και κρατησε ολα κι ολα 10 λεπτα!Δεν ειχα παρει ουτε αντιβιωση, ουτε παυσιπονα προηγουμενως και πονεσα λιγο κατα την εισοδο του σκιαγραφικου στη μητρα .Φυσικα τον πονο τον αισθανεται διαφορετικα καθε γυναικα οποτε καλυτερα να ρωτησει το γιατρο αν θα χρειαστει να παρει παυσιπονα προκαταβολικα.Μου συστησε αντιβιωση για 6 μερες αλλα το πιο σημαντικο που εγω δεν ηξερα ειναι οτι δεν πρεπει να εχω επαφες χωρις προφυλαξη το μηνα αυτο!Με λιγα λογια ο μηνας που κανεις σαλπιγγογραφια χανεται λογω ακτινοβολιας και λογω του σκιαγραφικου που μπηκε στη μητρα.Αλλοι γιατροι φυσικα συστηνουν αμεσως να γινονται προσπαθειες για εγκυμοσυνη γιατι οι μηνες μετα την σαλπιγγογραφια ειναι λενε πιο γονιμοι.Μπερδεμα!

Δημοσίευση

Αγαπητή Huanita,εγω προσωπική εμπειρία δεν έχω όμως η κολλητη μου έμεινε έγκυος αμέσως μετά την σαλπιγγογραφία, τον ίδιο μήνα! Μάλλον οι γνώμες διαφέρουν κατά πολύ!!!

Δημοσίευση

Λοιπόν επειδή την έκανα κι εγώ τη συγκεκριμένη εξέταση θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Huanita. Σαν εξέταση δεν είναι τίποτα, μη φοβάσαι καθόλου. Απλά καλό θα ήταν ν'αφήσεις το μήνα αυτό να περάσει και προσπαθείς από τον επόμενο, δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που λένε ότι είναι ευκολότερο να μείνεις έγκυος μετά είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και απόλυτο, οπότε μην απογοητευτείς αν δε μείνεις με τη μια....εγώ έμεια 3 μήνες μετά και τώρα είμαι στην 30η βδομάδα μου....καλή επιτυχία να'χεις και μην αγχωνεσαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους!:)

Δημοσίευση

Λοιπόν επειδή την έκανα κι εγώ τη συγκεκριμένη εξέταση θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Huanita. Σαν εξέταση δεν είναι τίποτα, μη φοβάσαι καθόλου. Απλά καλό θα ήταν ν'αφήσεις το μήνα αυτό να περάσει και προσπαθείς από τον επόμενο, δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που λένε ότι είναι ευκολότερο να μείνεις έγκυος μετά είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και απόλυτο, οπότε μην απογοητευτείς αν δε μείνεις με τη μια....εγώ έμεινα 3 μήνες μετά και τώρα είμαι στην 30η βδομάδα μου....καλή επιτυχία να'χεις και μην αγχωνεσαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους!:)

Δημοσίευση

Τι εγινε τελικα Liz78?Φανταζομαι θα πηγαν ολα καλα!Περιμενουμε εντυπωσεις ετσι για να ηρεμησουν και οι κοπελες που προκειται να κανουν την εξεταση αυτη...

Δημοσίευση

Καλημερα! Αν μου επιτρεπετε να πω και εγω την εμπειρία μου.. Εγω ειχα κάνει 11/05 και προηγουμένως εμπαινα και γω σε διαφορες σελίδες και διάβαζα διάφορα, και επειη το εχω ειμαι φοβιτσιάρα ειχα αγχωθει και τρομοκρατηθει. Αποτελεσμα ηταν να μην πονεσω καθολου αλλα με τον τρομο που ειχα δεν καθησα ουτε ενα λεπτο ησυχη , ολο το υγρο ετρεχε εξω, και χρειαστηκε 3 μπουκαλακια!!! Το μετανιωσα βεβαια αλλα ειχε γίνει. Ετσι χρειαστηκε να μου δωσει και αντιβίση για 5 μερες! Συμβουλη μου, καθε γυναικα ειναι μοναδικη, και ειναι κριμα να αγχωνεστε για κάτι που δεν γνωρίζετε προσωπικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.