Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Na soy zhsh gkykia moy to mpoympoykaki soy.Xiolioxrono to antraki soy kai xilioeythxismeno.Na eiste gerh na ton kamarwnete synexeia sthn zwh toy :) .

Δημοσίευση

αντρούλα μου να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!!!να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!

είχαμε καιρό να σε ακούσουμε και τελικά μας ανακοίνωσεις το πιο ευχάριστο νέο!!!

πολύ χάρηκα και για την "μετάλλαξη" του άντρα σου!!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι κοπέλα μου!!!καλά σαράντα,φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

Αντρουλλα να σου ζησει το μωρακι σου!

Να ειναι παντα χαρουμενο και ευτυχισμενο στη ζωη του! :)

Δημοσίευση

να σου ζησει ο μπεμπακος σου....παντα καλοτυχος να ναι.......χαρηκα πολυ με τα νεα σου και προπαντων με την μεταλλαξη του αντρα σου.....:)

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελα μου να σου ζησει ο μικρος και να ειστε γεροι και δυνατοι παντα.προσεξα οτι αυτεσ τισ μερεσ ολεσ οι κοπελεσ γενανε στη 36η εβδομαδα μηπωσ ειναι η εποχη?χιχιχ

Δημοσίευση

να σου ζησει κουκλιτσα μου!!!! να ειστε γεροι να τον μεγαλωσετε και σε σενα καλη λοχεια και καλο κουραγιο απο δω και περα. χαιρομαι πολυ για την αλλαγη του αντρα σου, μπραβο!!! φιλια πολλα

Δημοσίευση

Αντρουλα να σου ζησει ο μπεμπουλης σου... πολυ καλα τα νεα σου... :) ευχομαι να εισαι παντα ετσι ευτυχισμενη...:laugh: πολλα φιλια...:kiss:

Δημοσίευση

να σας ζησει!!!!!καλη λοχεια να εχεις και..υπομονη με τα ξενύχτια!!!φιλακια

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το μπεμπάκι

να ναι γερό πάντα

καλή λοχεία σου εύχομαι και πάντα ευτυχισμένη!

Δημοσίευση

Να σου ζησει κοπελα μου!!Να ειναι γερο και καλοτυχο το μωρακι σου!!Να εχεις καλη λοχεια...φιλακια!!

Δημοσίευση

ANTΡΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΕΥΤΧΙΑ!!!!!!:cheer: ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΟΥ!!!!!!:cheer:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΕς ΣΕΙΡΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕς!!:kiss:

Δημοσίευση

Αντρούλα μου να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας! Να είναι γερός και καλότυχος! Νέα αρχή λοιπόν στη ζωή σου με τον μπέμπη αλλά και με τον άντρα σου. Να είναι όλες οι στιγμές σας τόσο ευτυχισμένες για πάντα!! :)

Δημοσίευση

Αntroula να σου ζησει ο μπεμπης σου..

Να ναι γερος και δυνατος παντοτε....

Ευχομαι καλο σαραντισμο!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.