Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DALLIA ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ελενακι μου να ζησετε χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι να περασετε ολα σας τα χρονια μαζι και αγαπημενοι!!! να δημιουργειτε μαζι στη ζωη σας και να ειστε γεροι να γευτειτε ολες τις γλυκοπικρες στιγμουλες που κανουν τη ζωη να εχει αξια!!!!!!! με το καλο να ερθει το καψουρακι μου στον κοσμο και να το χαιρεστε αγκαλιτσα σαν σωστοι χαζογονεις!!!!! χιχιχιχιιχχι φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

post-7300-13873934693325_thumb.jpg

Δημοσίευση

αχ!!!!!!!και εγω το ειδα στο τικερακι......

χρονια σας πολλα λοιπον και παντα γεροι και αγαπημενοι......με το καλο να υποδεχτειτε και το μπουμπουκακι σας!:woohoo:

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΓΕΡΟΙ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑς!!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Δημοσίευση

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΣ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!:)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ!:woohoo:

Δημοσίευση

Να ζησετε παντα ευτιχισμενοι με υγεια και αγαπη με το καλο να ερθει ο μπεμπης να ολοκληρωσει την ευτιχια σας!!!

392924wzseyy3jfr.gif

Δημοσίευση

dallia μου, να ζησετε κοπελα μου!!!

να 'στε παντα καλα, αγπημενοι, ευτυχισμενοι και πολυ-πολυ-πολυ ερωτευμενοι!!!!:cheer:

με το καλο να ερθει και το παιδακι σας στο κοσμο κοριτσακι μου, η ωρα η καλη και μ'εναν πονο!!!:)

Δημοσίευση

Να ζησετε!!!

Παντα μαζι ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και με το καλο να ερθει και το μωρακι σας :kiss:

Δημοσίευση

Να ζησετε κοπελα μου.Μαζι για μια ζωη ευτηχισμενοι και με το καλο να ερ8ει το παιδακι σας :) .

Δημοσίευση

NA ZHSETE!!:) ME TO KALO TO MΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!:):P ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!:P:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!! Με συγκινήσατε... Ντάντη μου αγάπη μου και σένα με το καλό το σποράκι σου.. εύχομαι και σύντομα!!

Γιωτάκι μου ( bourique) σ'ευχαριστώ πολύ και σένα! Με το καλό να υποδεχτείς και το 2ο μωράκι σου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!

Thouli μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι τ'όμορφο αντράκι σου!!

Τόμα μου γλυκειά μου... και συ ότι επιθυμείς!! Μ'έναν πόνο εύχομαι και σε σένα με το καλό να υποδεχτούμε τα αντράκια μας!!

Ζουζουνίτσα μου.... Γλυκειά μου σ'ευχαριστώ πολύ και εσένα! Με το καλό το μωράκι σου!!

Αννέλια μου.. και εσύ αγάπη μου ότι επιθυμείς! Να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!!

Μarianda μου... με το καλό να φέρεις και εσύ την κορούλα σου στον κόσμο!! Να ολοκληρωθεί και εσάς η ευτυχία!!

mitsakii μου... σε υπερευχαριστώ!! Και εσύ να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου! Υγεία πάνω απ'όλα!!

ΕλένηΧ, σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Και εσύ ότι επιθυμείς με το καλό!

Μούσα μου σε ευχαριστώ πολύ και εσένα κοπέλα μου! Και εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και την οικογένεια σου! Υγεία πάνω απ'όλα!

Μωρό, σε υπερευχαριστώ!! Και εσύ γλυκειά μου ότι επιθυμείς!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εεεεεετσι εεεεεεετσι μου αρεσει να σε τρελενω!!!! χιχιχιχιχιχιχι!!!!! φιλακιαααααααααααααααααααα και το βραδυ ξερεις ε????? θα κανεις οτι δειχνει η φωτο που εβαλα στην αρχη του ποστ!αγκαλια με τον αντρουλη σου!!!!

Δημοσίευση

Τις αγκαλίτσες τις κάναμε χθες το βράδυ!! Μόνο αγκαλίτσες γιατί απ'το άλλο... άστα!! Σήμερα δεν θα μπορέσουμε... θα φύγει ο καλός μου για την Εύβοια και θα μείνω Αθήνα εγώ για να κοιτάξω να πάρω κάνα ρούχο... δεν μου μπαίνει τίποτα από δω και πέρα... χιχι :laugh: !! Να κοιτάξω να ψωνίσω για το καψουράκι μας κάτι... Τέτοια πράγματα!!

Δημοσίευση

Ντάλλια μου ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!:laugh:

Να είστε πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένοι και αγκαλίτσα μεχρι τα βαθυά γεράματα!:P

Με το καλό το νινάκι σας!:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακι να ζησετε!!!!!!!

Με το καλο να ερθει και ο μπεμπης και να γινετε μια ομορφη και ευτυχισμενη οικογενεια!!!!!

Υγεια και ευτυχια παντα στη ζωη σας!!!

Δημοσίευση

Ελενα μου να ζησετε και να ευτυχισετε... να ειστε παντα αγαπημενοι και μονιασμενοι... και με το καλο και το μπεμπακι σας... φιλακια πολλα...!!!:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου γλυκο να ζησετε!Να ειστε παντα αγαπημένοι και με το καλο να υποδεχθείτε το μωρακι σας!:kiss:

Δημοσίευση

Να ζήσετε ,να είστε πάντα μαζί με αγάπη και αξιοπρέπεια!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!!

χχχ

Δημοσίευση

:woohoo: Να ζησετε,να τα εκατοστησετε τα χρονια που θα ειστε μαζι!!!!!Με το καλο να ερθει και το αγγελουδι σας να ολοκληρωσει την ευτυχια σας αγαπη μου!Φιλακια πολλα:kiss:

Δημοσίευση

Anna_80 , lovie ,sweetmammy ,dimitroula29 σας ευχαριστώ πολύ πολύ και εσείς να χαίρετσε τα ζουζουνάκια σας!!

Julie και Υβοννη σας υπερευχαριστώ και εσάς.. Και φυσικά ότι επιθυμείτε!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕς ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ Ε!!!!ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟ:kiss::P :P :P :P ΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑς ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕς ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ Ε!!!!ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟ:kiss::P :P :P :P ΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑς ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

Και εγώ κάπως έτσι νιώθω!! Είναι τέλεια!! Κορίτσια μου και εγώ σας ευχαριστώ για όσα μου προσφέρετε..

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ!!!! (έχω κι εγώ επέτειο σήμερα! χιχι!!!!)

Με το καλό το μωράκι σας!!!

Πάντα αγαπημένοι!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Στα είπα και στο άλλο θέμα, αλλά ας τα γράψω και στην επίσημη "κάρτα"!! :P

Κοριτσάκι μου, να ζήσετε με τον αντρούλη σου χρόνια πολλά και καλά, σαν τα ψηλά βουνά! Να'ναι η ζωή σας γλυκιά και όμορφη, να χαίρεστε ο ένας τον άλλο και με το καλό να'ρθει ο μπεμπάκος σας για να επεκτείνει την ευτυχία σας. Δε γράφω "για να ολοκληρώσει" γιατί η ευτυχία δεν είναι κάτι που ολοκληρώνεται! Αυξάνει, "ξεχειλώνει" μέρα με τη μέρα, γεγονός το γεγονός! Φιλάκια πολλά πολλά! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.