Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ...

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!

λοιπον μετα απο 2 τεστακιΑ κ απιστευτη ταλαιπωρια ψυχικη τα νεα μου ειναι τα εξης η χοριακη εδειξε χαμηλα ποσοσοστα (δν μπηκα καν στο κοπο να παω να την παρω απο το τηλ μου ειπε την απογοητευση) που σημαινει μου ειπε οτι κατι ειχε παει να γινει αλλα δν εκατσε καλα το σπορακι κ παει κ απο σημερα μου ερχεται σιγα σιγα η ακατανομαστη !!!!

αχχχχχχ γαμοτω! :angry: ! δεν πειραζει τον αλλο μηνα δεν πεφτουμε.... με πολυ σεξ κ αγκαλιτσες!!

εχει ο θεος!!

κοριτσακια μου χαλασε το ιντερνετ σπιτι κ μπαινω μονο οταν μπορω! σας σκεφτομαι ολες!! πολλα φιλακια

κ χρονια πολλα στους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΣ ΕΛΕΝΕΣ!!! ΧΙΧΙΧ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ : :lol:;)

Δημοσίευση

tetoulina

μην απογοητεύσαι!! Συνέχισε και το σποράκι έ-έ-έρχεται!!!

Δύναμη να έχεις και φιλάκια πολλά πολλάαα :kiss:

Δημοσίευση

Αχ, κρίμα tetoulina μου, αλλά δεν πτοούμαστε ΠΟΤΕ! Σίγουρα είναι στο δρόμο το μωράκι! :)

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι πως σε σκεφτόμουν τόσες ημέρες! Μην απογοητεύεσαι ψυχή μου! Το ότι "έφυγε το σποράκι" σημαίνει πως σε βοήθησε ο Θεούλης μας να μην ταλαιπωρηθείς! Μην το σκέφτεσαι και ξεκίνα (σε λίγες μέρες...)... νέο κύκλο διαπραγματεύσεων!!! Φιλάκια και να μου προσέχεις!

Δημοσίευση

τετουλινα μου μη μου απογοητευεσαι.........θα δεις θα ερθει ενα σπορακι και για σενα ισως τον αλλο μηνα!!!!!!!!

στο ευχομαι ολοψυχα!:)

Δημοσίευση

Τετουλίνα μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Για κάποιο λόγο έγινε κι αυτό αλλά από δω και πέρα θα πάνε όλα καλά. Θα δεις.

Εύχομαι τον άλλο μήνα να έρθει το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Δεν πειράζει Τετουλίνα. Υπάρχει και η θετική πλευρά του πράγματος: Έγινε σύλληψη!!! Που σημαίνει ότι δεν έχετε πρόβλημα γονιμότητας!!! Δεν είναι καλό αυτό; Οπότε, θα έρθει με το καλό και το μπεμπέ!

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Τετουλίνα, μη στεναχωριέσαι.. Κι εγώ είχα πριν 4 μήνες μία βιοχημική κύηση σα τη δική σου (κράτησε μόνο 3-4 μέρες και άρχισε να πέφτει η χοριακή), τον επόμενο μήνα μας είπε ο γιατρός να μην αναζητήσουμε ωορρηξία και τον αμέσως επόμενο μήνα προσπαθήσαμε πάλι με τεστ ωορρηξίας (δηλαδή τον Απρίλιο) και τώρα είμαι ξανά έγκυος!!!

Κι εγώ είχα στεναχωρηθεί τότε με τη βιοχημική αλλά παράλληλα ένιωσα και μία αισιοδοξία ότι αφού έγινε μία θα ξαναγίνει! Πήρε μπρος το σύστημα! Να δεις που θα γίνει πολύ πιο σύντομα απ' όσο νομίζεις!

Δημοσίευση

αχ βρε φατσα δεν πειραζει,εισαι αλανι εσυ δεν κολονει η ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) και εμεις σε σκετομαστε χαζουλιιιιι!!!!! καλες προσπαθειες μολις τελειωσει η περιοδος!!!!!!! χιχιχιχιχιχι ξερεις εσυ......πεταγμα στους τοιχους στα πατωματα!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

tetoulina μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου,που ξερεις ο επομενος μηνας μπορει να ειναι ο τυχερος σου.......φιλακια

Δημοσίευση

Tetoulina δεν πειραζει κοριτσακι

Μην στενοχωριεσαι

Που ξερεις μπορει ο επομενος μηνας να ειναι και ο τυχερος σου......:cheer::)

Δημοσίευση

Τετουλινα οπως λεει και η Χαρα κρατα το οτι εμινες εγκυος!!

Οπως λεει και η φιλη μας το συστημα πηρε μπροστα!!!!

Ευχομαι συντομα να απολαυσεις μια χοριακη που θα ανεβαινει ..και θα ανεβαινει..:)

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου δεν πειραζει συντομα θα ρθει το σπορακι και αυτο δεν θα το θυμασαι καν!!!Βουρ στις προσπαθεις παλι....:P :P :P

Φιλακια

Δημοσίευση

Γλυκειά μου Τετουλίνα, μην απογοητεύεσαι καλή μου!! Θα δεις, όλα καλά θα πάνε!! Πάντως είναι καλό σημάδι αυτό!! Δείχνει ότι ο οργανισμός σου λειτουργεί άκρως φυσιολογικά και μπορείς να μείνεις έγκυος!! Με το καλό τον επόμενο μήνα να έρθει το σποράκι σου εύχομαι!!

Κι ευχαριστούμε πολύ γι τα χρόνια πολλά... Να σαι καλά και εσύ ότι επιθυμείς!!

Δημοσίευση

τετουλινα μην στεναχωριεσαι το θετικο στην ολη υποθεση ειναι οτι μπορεις να μηνεις εγκυος.συνεχισε τις προσπαθειες και θα ερθει και το νινακι σου!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Τετουλίνα μου!!!

Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες... δεν πειράζει καρδιά μου... θετική σκέψη και όπως μου είπαν τα κορίτσια ... πολλούς πολλούς οργασμούς ;) !!!!

Εύχομαι ολόψυχα τον επόμενο μήνα να μας πείς τα ευχάριστα!!!!!!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Κοπελιτσα μου καλημερα!!!Λυπαμαι για τα νεα αλλα συμβαινουν κι αυτα...δυστηχως...τι μπορεις να πεις....χαιρομαι ομως που σε βλεπω αισιοδοξη....ετσι ειναι κοπελα μου τον αλλο μηνα ολα θα πανε μια χαρα!!!Ευχομαι ολοψυχα να ακουσουμε παλι τα ευχαριστα και ολα να πανε καλα γιατι θα πανε!!!!Γιατι για ολους εχει ο Θεος οσες δυσκολιες κι αν περασουμε...ευχαριστουμε για τις ευχες...:) φιλακια!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου σκέψου θετικά και θα δείς που όλα θα πάνε καλά :) Είναι δύσκολο το ξέρω όμως αν βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι θα τα καταφέρουμε, να το δείς ότι και θα γίνει!!! Αλλωστε όπως είπαν τα κορίτσια το σημαντικό είναι οτι το σύστημα πήρε μπροστά!!!!

Εύχομαι σύντομα τα καλά νέα!!!!!!!:)

Δημοσίευση

tetoulina se exasa toses meres kai twra eida thndimosieush sou.....

ax lupame koritsaki mou:( :( .alla esu den ptwhse ton allo mhna pame gia alla....filakia kai tis kalluteres euxes gia kala apotelesmata ton allo mhna!!!

Δημοσίευση

καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου αλλά δες και τη θετική πλευρά, αφού έγινε σύλληψη μία φορά θα ξαναγίνει!

με υπομονή και πολλές αγαπούλες σύντομα θα είσαι μανούλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.