Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tampon

Featured Replies

Δημοσίευση

Geia sas!!8a i8ela na rwtisw an gnwrizete otan xrisimopoiame tampon stin periodo mas an kanei kako stin silli4i...akousa pws mporei na dimiourgisei kapoio provlima k na min mporeis na kaneis mwraki...3erei kammia an isxuei auto? Sas euxaristw!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω!Ρώτα τον γιατρό σου πιστεύω πως θα ξέρει!:kiss:

Δημοσίευση

Να πω την προσωπική μου εμπειρία: φοράω εδώ και χρόνια αποκλειστικά ταμπόν και έχω μείνει 2 φορές έγκυος (χωρίς δυστυχώς ευτυχή κατάληξη, αλλά άσχετο, είναι οργανικό το πρόβλημα τελικά). Πάντως έμεινα έγκυος, οπότε, τουλάχιστον σε μένα, πρόβλημα στη σύλληψη δε μου'χει δημιουργήσει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

thanx crazy mou...k egw forw edw k xronia k to vradi pou koimame k twra eipa na vazw to vradi servieta na min to parakanw..

Δημοσίευση

Andria ακριβώς την ίδια λογική έχω και έγω.. το χρησιμοποιώ χρόνια και τελευταία λέω να το ελαττώσω το βράδυ με σερβιέτες.. Αν το μάθεις το ταμπόν μια δύσκολα το αφήνεις.. μεχρι στιγμής ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα απο το ταμπόν. ούτε και κανένας γυναικολόγος μου το απαγόρεψε. αλλά αυτό για την σύλληψη πρώτη φορά το ακούω.. και είμαι στις "καλές" μου μερούλες .. μη λες τέτοια!

Δημοσίευση

Απο προσωπικη εμπειρια τουλαχιστον σε εμενα δεν δημιουργησε καποιο προβλημα

Ταμπον χρησιμοποιουσα περιπου 4-5 χρονια και τωρα ειμαι εγκυος στον 8ο μηνα οποτε το σταματησα :P

Καλα αποτελεσματα συντομα!!!

Δημοσίευση

Και γω τα ταμπον χρησιμοποιω απο τα 16 πρωι βραδυ...

Τωρα ειμαι 23 και εχω μια μπεμπα!

Δεν εχω ακουσει τιποτα αρνητικο!

Παντως δεν το αλλαζω με τη σερβιετα με τιποτα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Sas euxaristw poli poli...me em4ixwsate..se oles sas oti kalitero!!! ipomoni se mas pou eimaste stin prospa8eia :) k stigmes xaras me to bebaki tous s'autes pou to kuoforoun..!!!

xxxxxxxxxxxxxxx

Δημοσίευση

κοριτσια μου οσον αφορα τα ταμπον,οι περισσοτεροι γιατροι συμφωνουν στην χρηση και οχι στην καταχρηση!Δηλ τα ταμπον δεν αντικαθιστουν τις σερβιετες,ειναι για καποιες ειδικες στιγμες για να μας διευκολυνουν τη ζωη, π.χ για τις διακοπες μας η αν θελουμε να φορεσουμε καποιο ρουχο και να ειμαστε περισσοτερο ανετες σε καποια εκδηλωση π.χ, και οχι για αλογιστη χρηση απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις να υπαρχει λογος!Κι εγω χρησιμοποιω αλλα περιστασιακα και οχι σε μηνιαια βαση!

Δημοσίευση

εγω τα χρησιμοποιουσα καθε μηνα μαζι με σερβιετα τις 3 πρωτες μερες παντα ( η περιοδος κρατουσε 5 μερες αλλα τις 3 πρωτες ποταμι :S ) γιατι διαφορετικα δεν μπορουσα να βγω εξω ακομα και αν φορουσα 2 σερβιετες καθε φορα διαφορετικα σχεδον παντα ξεφευγε!!!μετα οταν μειωνοταν η ροη χρησιμοποιουσα σκετη σερβιετα

μιλαμε Σωθηκα!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.