Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΜΠΑΙΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα FILIASP, να χαίρεσαι τις κόρες σου, σου εύχομαι με το καλό καλή γέννα, όλα να πάνε καλά εσύ ξέρεις άλλωστε είναι και η 3η φορά έχεις εμπειρία επί του θέματος!

Με το καλό λοιπόν και ο τρίτος κορίτσαρος.:):kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκιά μου.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι μία γρήγορη διαδικασία και η ανάρρωση σου να είναι η ταχύτερη δυνατή.

Φιλιά πολλά και με το καλό να επιστρέψεις στην παρέα μας.

Δημοσίευση

με το καλο ευχομαι!!!!μ εναν πόνο!!!!γερο και δυνατο πάντα!!!

θα περιμενουμε νεα σου!!!

φιλιά!!

Δημοσίευση

FILIASP με το καλο!!!

Να πανε ολα τελεια ευχομαι!!!

Περιμενουμε νεα!

Δημοσίευση

filiasp καλα να πανε ολα ευχομαι!!! το κατεχεις το αθλημα,δεν σε φοβομαστε!!!!!! να γυρισετε σπιτακι σας γερες και οι δυο!!!!!!! θα σε σκεφτομαστε !!! πολλα φιλακια!!

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΜΑΜΑ!!:) 3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!:woohoo: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ!!:P ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ!!:):P ΦΙΛΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσι μου με το καλό... Και μ'έναν πόνο!! Και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου πάνω απ'όλα και με το καλό να υποδεχτείτε και το μικρό σας κοριτσάκι!! Υγεία πάνω απ'όλα!

Δημοσίευση

Γλυκιά μου με το καλό!:woohoo:

Να χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου,και να υποδεχτείς ένα ακόμη υγιές μωράκι:silly:

Σημ:Και εγώ κοριτσομάνα με τρεις ζουζούνες είμαι:kiss:

Δημοσίευση

με το καλό να έρ8ει το μωράκι σου

και εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!

φιλάκια πολλά πολλά

Δημοσίευση

με το καλό κοπέλα μου!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς και να κρατήσεις γερή την τρίτη κορούλα σου στην αγκαλιά σου...

θα περιμένουμε φυσικά νεότερα...σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό με το καλό!

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να μην ταλαιπορηθεις καθόλου! Με το καλο να κρατησεις αγκαλια το κοριτσακι σου! Περιμενουμε τα νεα σου!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

ευχομαι να σου πανε ολα καλα...να γεννησεις ευκολα και γρηγορα...με εναν πονο που λενε....

φιλια καλη μου..να χαιρεσε τα παιδακια σου:kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!!!!!!!!! ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ . ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ !!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

filiasp με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου και να χεραισε και τα αλλα 2 σου κουκλακια!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

Με το καλο!!!!Ευχομαι γρηγορα και ευκολα να γεννησεις το τριτο σου κοριτσακι!!!

Να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!Σε περιμενουμε να επιστρεψεις να μας πεις την εμπειρια σου !Φιλακια:):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.