Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΑΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΚΟΡΑΣΑ ΤΗΣ!!!

ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΙΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ,ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΑΣ ΕΥΧΙΘΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΟ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: ;):kiss: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΥΠΣ!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΠΟ ΒΙΑΣΙΝΗ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.....ΚΛΑΨ.....

Δημοσίευση

Pistebo na exei gennhsh tora jai ola na phgan kala kai ne exeis ena panemorfo moraki sthn agalia sou auth thn stigmh...makari na einai kalotyxo kai ygiestato gia mia zoh!!!!

Δημοσίευση

Να έχουν πάει όλα καλά και να κρατάει μια υγιέστατη μπουμπού στην αγκαλίτσα της!! Και σε σένα boymama με το καλό καρδιά μου!! ekoliou και συ πλησιάζεις... άντε να'ρθει κι η δικιά μας σειρά σιγά σιγά!!

Δημοσίευση

Μακάρι να πήγαν όλα τέλεια και τώρα η τζοάννα μας να πλέει σε πελαγη ευτυχίας αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα της!

Να χαίρεται τα παιδάκια της και να έχει καλή λοχεία:kiss:

Δημοσίευση

Ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγαν καλα και τωρα πλεει σε πελαγη ευτυχιας με τη θρυλικη κορασσα!!! Να σου ζησει Τζοανακι!!!!!!!!!!!!!!:cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να κρατάει τη μπεμπούλα της αγκαλίτσα

Η Παναγίτσα μαζί της :kiss:

Δημοσίευση

τα καλυτερα ευχομαι για τη νεα ζωουλα και τη νεα μανουλα...μπαμπακια η ρουγα σου ψυχη μου...που λενε και στο νησι μου

Δημοσίευση

Πιστεύω πως τώρα πια θα είναι μία τρισευτυχισμένη μαμά και θα κρατάει την κουκλάρα της στην αγκαλιά της.

Τις ευχές μας λοιπόν να είναι πάντα ευτυχισμένες !!!!

Δημοσίευση

κοπελαρα μου με το καλο το μπουμπουκακι σου...τωρα δηλαδη μπορει να κρατας την μπεμπα σου ε??? γερες να ειστε και οι δυο κ ευτυχισμενες...φιλακια

Δημοσίευση

ΤΖΟΑΝΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΑΝΝΑ!!:) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΤΗΣ!!:P

Δημοσίευση

ευχομαι ολα να εινα μια χαρά. Να κραταει αγκαλιτσα τον πολύτημο θησαυρο της. Κοριτσακι καλή αναρωση και με το καλο να γυρισεις σπιτακι σου με τον αγγελό σου.

Δημοσίευση

πιστεύω οτι μέχρι τώρα θα έχει γεννήσει το κορίτσι μας!!!!εύχομαι να κρατάει μια στρουμπουλή μπουμπούκα στην αγκαλίτσα της!!!!και φυσικά τις καλύτερες ευχές μου για όλη την οικογένειά της!!!

Δημοσίευση

Τζοανακι μας..περιμενουμε να μας πεις για την κουκλα σου!!!!!!!

Με το καλο να ερθετε σπιτι και να μας τα γραψεις:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΤΖΑΟΑΝΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΡΝΝΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!!!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!1

Δημοσίευση

TZOANNA MOY ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!

Δημοσίευση

τζοαννα μου φανταζομαι τωρα θα κρατας την κορουλα σου......να σου ζησει

περιμενουμε τα νεα σου........φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Τζοαννα μου, να σου ζήσει η γλυκιά σου η κορουλα:P !Φανταζομαι θα εισαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! ΄Καλή ανάρρωση κούκλα μου και καλή επιστροφη στο σπιτι σας! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ευχομαι να εχουν παει ολα κατ'ευχην και να εχει αγκαλια τωρα την κορουλα της!!!!!! Τζοαννακι να σου ζησει καμαρι μου και καλη λοχεια σε σενα!!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.