Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

λόχια...και μια ακομη ερωτηση απο εμενα...

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα...για ακομη μια φορα θελω να ρωτησω κατι...

γενησα πριν ενα μηνα με καισαρικη ειχα μετα αιμα για αρκετες ημέρες τωρα το αιμα σταματησε αλλα εχω κατι κιτρινα υγρα..οκ το ξερω ειναι φυσιολογικο...το θεμα ομως ειναι πως μυριζουν ασχημα...μηπως εχω παθει μολυνση 'η μηπως κατι δεν παεικαλα μεσα εκει γενικοτερα?

Δημοσίευση

ματ μου γεια σου εγω που γεννησα με καισαρικη δεν ειχα τετοια υγρα εκανες εξεταση μετα την λοχεια? εγω λιγο πριν σαραντησω πηγα στον γυναικολογο μου εκανα υπερηχο ελενχε την τομη και εκανα και παπ ετσι για να ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα μπορει να ειναι κολπικα μικροβια αλλα καλο ειναι να κανεις μια εξετασουλα

Δημοσίευση

εγω παντως αυτπ που λες δεν το ειχα. Δεν παιρνεις ενα τηλεφωνακι τον γυναικολογο σου να σου πει καλυτερα. Μπορει να ναι καμια κολπιτιδα, μπορει και τιποτα. Αυτος ξερει καλυτερα.

Δημοσίευση

Κι εγω ειχα αιμα για περισσοτερες ημερες γυρω στις 50 για υγρα ομως δυσοσμα δε θυμαμαι κατι Παρε ενα τηλ το γιατρο σου και εξηγησε του, ουτως ή αλλως οπου να ναι θα πας να κανεις την καθιερωμενη επισκεψη Κι εμενα λογω του πολυ αιματος με ειχε δει νωριτερα απο 40 ημερες

Πολλα φιλια

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να σου πω!Πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.