Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ...(JOVANNA)

Featured Replies

• Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πολλες-πολλες ευχες και απο μενα!!!!! Να σας ζησει ο μικρος και να ειναι στη ζωη του παντα χαρουμενος και υγιης!!!!!!!!!!!!!! Φτου-φτου στα κακα ματια!!! κουκλος ο μικρος!!!!! αν θελετε σας ετοιμαζω νυφη!!!! σε 2 μηνες -πρωτα ο θεος- θα σκασει μυτη............ και παλι να σας ζησει!!!! Υ.Γ. Το ονομα μου ειναι Αναστασια.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

xixixix anastacia mou............xamogelasa me to proksenio sou!!!!!!

teleia tha eina...tha tin pernaei kai sxedon 1 xrono mia xara tin briskw tin ilikia...emeis eimaste mammyland fanatikes mia xara:))))

me to kalo koritsi mou na sou pane ola

Δημοσίευση

Να σου ζησει ο Κωνσταντινος σου! Να στε γεροι να τον καμαρωνετε! Γιορταζει κ σε λιγες μερες ... :)

Δημοσίευση

Jovanna να σου ζησει ο κουκλος σου.

Ειμαι η Ολια

Να ναι παντα γερος και καλοτυχος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γιαννα να σας ζησει το καινουριο ονομα.....να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος....

κουκλακια εισαστε ......φιλια

Δημοσίευση

jovannaki na sou zisei o paidaros..ti matares einai aytes..

to onoma elpizo na mi to kopsete k an to kanete kosta..

konstantinos einai pio oraio;)

k si mia koukla eisia...

Δημοσίευση

.....και συνεχιζω,....ειστε κουκλοι,ολη η οικογενεια!!!!Το μωρο στοχω ξαναπει ειναι ιδιο με σενα κουκλαρα μου!Τι ομορφη που ησουνα στα βαφτισια!!!Και το φορεμα θεικο πολυ μου αρεσε!!!!Και τι ωραια η εκκλησια,και η διακοσμηση των μπαλονιων,και ο κουκλος ο Κωνσταντινακος σου,και....και.....και....,Μπραβο σου Τζοβαννουλα μου,να τον χαιρεστε τον νεοφωτιστο!Να ειναι γερος κι ευτυχισμενος! αγαπη μου να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου ευχομαι!!!!!!

Σε φιλω :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Υ.Γ.τι ωραιο μπολερο φορουσες!!!!Αν διεκρινα καλα:blink: ,ψαχνω κι εγω ενα τετοιο....;) απο που το πηρες?

Δημοσίευση

να σας ζησει ο νεοφωτιστος ειναι ενας κουκλος οσο για την μαμα ειχε να παρει ομορφια το παιδι!!! πολυ ωραια βαπτιση και ο στολισμος ωραιος μπραβο.

Δημοσίευση

Να σας ζησει!

Κουκλος ειναι δεν το συζηταω!!!!!

Τι τελειο το φορεμα σου!!!

Φτου φτου βρε Γιαννα να μη σας ματιασω!!!

Δημοσίευση

JOVANNA ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ.ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΠΕΤΕ!ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!

ΑΝΘΗ(ΞΕΡΕΙΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ!!!)

Δημοσίευση

jovanna mou polu wraia vaftisi....na sas zisei o mikros kai panata kalofoteistos na einai..sunxariteiria...makia

Δημοσίευση

jovanna μου, είστε μια υπέροχη οικογένεια! Ο Κωνσταντίνος σου ( τέλειο όνομα) είναι πανέμορφος! Έχει καταπληκτικά μάτια και τρομερή φατσούλα!! Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι ! Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Να έχει πάντα υγεία!!

Δημοσίευση

jovanna μου να σας ζήσει!Ειστε πολυ όμορφη οικογένεια!Καλά ο Κωνσταντίνος δεν σου μοιάζει καθόλου!:P Να είστε καλά να τον καμαρώνετε!:kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει το ζουζουνακι,θα εχει και τη γιορτη του σε λιγες μερες!

Δημοσίευση

jovanna μου να σου ζησει!!!!

ειναι κουκλος να τον χαιρεσε αλλα ειχε το παιδι να παρει..;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsares mou eyxaristw polu gia tis eyxes sas..kai eseis na xaireste ta paidiakia sas..na einai gera..oses perimenete me to kalo na erthoun kai oses thelete grigora sas to euxomai.......

Δημοσίευση

jovanna να σας ζήσει ο Κωσταντίνος σας... να τον καμαρώσετε όπως θέλετε τον κούκλο σας! Αλλά και εσύ έγραψες στη βάπτιση. Κούκλα μαμά!!! φιλάκια

Δημοσίευση

jovanna εισαστε κουκλοι ολοι και οι τρεις. Απο που να παρει καλε το παιδι απο μια μανα καλονη και απο ενα πατερα κουκλο? Ο μικρος περιτο να σου πω οτι ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ:P Ε ρε τι θα γινει οταν μεγαλωσει, ΧΑΜΟΣ! Θα τρεχουν τα κοριτσακια απο πισω του ουρες:laugh: Το φορεμα σου ειναι το καλυτερο και το χρωμα σου παει παρα πολυ, ο αντρας σου επεισης, πρωτη φορα μου αρεσει αντρας που φοραει γυαλια. Να ζησεται παντα ευτυχισμενοι, αντε και με τη κορη. Πολλα φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

kale ti glukas einai autos ...loukoumaki sketo .pire apo thn mama !!!

na sou zisei glukia mou kalofotistw ...ante kai gampros :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Jovanna mou kalimera...

Na sou zisei o kwnstantinos sou eee...

eiste kai oi 2 panemorfoi,,,

ate ate kai o antras sou agapi mou...

Sas euxwme ta kalitera...

kai o theoullis mazi sas...

Filia polla filenada mou...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.