Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΘΟΥΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε?

χθες δεν μπήκα σχεδόν καθόλου γιατί είχα δουλείες καθάριζα και άλλαζα διαρρύθμιση στο σπίτι .έπεσα σαν πτώμα από τις 9 για ύπνο .

σήμερα έχω πολύ καλή διάθεση και είπα να σας περιγράψω κάτι πολύ αστείο .

τα δυο μου στήθι είναι πολύ διαφορετικά από την αρχή ,τα έχω βγάλει ονόματα το δεξί είναι ο αθηναίος και το αριστερό ο θεσσαλονικιός !!!!

το δεξί είναι σαν αθηναίος μεσ στο άνχος να παράγει γάλα να πρηστεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί την δουλεία του να προλάβει τις ορέξεις ενός μπέμπη !!!το αριστερό σαν θεσσαλονικιός λέει .....χαλαρά όλα θα τα κάνω !!!βαλε το μωρό εσύ πάνω μου και θα παράγω γάλα σιγά μην φουσκώνω και τρέχω σαν το άλλο !!!!

η συμπεριφορά μου είναι η ίδια και στα δυο αλλά αυτά έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες !!!:laugh: :laugh:

τα λέω όλα αυτά όχι γιατί με ανχονουν, καθολου,αλλα για να το δούνε και άλλες κοπέλες που μπορεί να βλέπουν διάφορες και να τρομάζουν ότι δεν έχουν γάλα .

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΑΝΥΣΗΧΙΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΙΣΑ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

γεια σου ρε αφροδιτακι με εκανες και γελασα πρωι πρωι :laugh: :laugh: :laugh: εισαι απιστευτη τι να πω κι εγω που εχω 2 θεσσαλονικιους????

φτιάξε τους από έναν φραπε!!!στο μπαλκόνι !!!:woohoo:

είχα ανχοθει και εγώ στην αρχή κοντινού αλλά αφού βγάζει γάλα τώρα πια δεν το ξανασκέφτομαι .έχω και έναν κουτσομπόλη μπέμπη αυτήν την στιγμή που δεν τρώει για να δει τι γράφει η μαμά του !!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!Πρωτα απ'ολα Αφροδιτη ευχαριστουμε για την... προειδοποιηση!!!!!

Μ'εκανες και γελασα να'σαι καλα!Κι εσυ το ιδιο μπεμπουλη!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bourique1983 έγραψε:

αφριδιτακι βλεπω εχεις κανει το θηλασμο παιχνιδι.......:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

θα το δεις και εσύ στο μέλλων ...οι 2 πρώτοι μήνες είναι λίγο δύσκολοι μετά είναι καλά .από το να αποστειρώνω συνέχεια να καίγομε να πλένω και να αγοράζω γάλατα και θηλές .είναι πολύ πιο εύκολο !!!!!πεινάει τον βάζω εκεί χόρτασε τον βγάζω ξανά πεινάει εκεί είναι στην σωστή θερμοκρασία πάντα έτοιμο και τζάμπα :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΗ!ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.