Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

οι μπομπονιερες και το προσκλητηριο μας

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια χαθηκα λιγο γιατι τρεχω για την βαπτιση του μπεμπουλη αν και ειναι τον σεπτεμβριο ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα εκλεισα χθες τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια σας βαζω φωτο να δειτε τα σχεδια και να μου πειτε την γνωμη σας

post-7176-13873934692513_thumb.jpg

Δημοσίευση

πολυ ωραια ειναι!!!!!!!

αντε με το καλο!!!!!

να σας ζησει......:laugh:

φιλια!!!!!:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αυτα τα 4 ειναι κανδρακια και στο πλαι τους θα βαλουμε την μπομπονιερα σε διαφορα χρωματα οταν θα ειναι ετοιμα αυτα ειναι τα σχεδια

σας γραφω και το στιχακι της προσκλησης

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ

ΕΧΩ ΕΞΥΠΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ

ΜΠΕΜΠΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ

ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ

Δημοσίευση

πολυ ωραια ειναι και πρωτοτυπα δεν εχω πετυχει παρομοια γιατι στις βαφτισεις πολλες φορες εχει τυχει τα δωρακια να μοιαζουν, ωραια επιλογη τα καδρακια μπραβο μπεμπουλης!!!

Δημοσίευση

Μπεμπουλης πραγματικά πολυ ομορφα!Να ειστε καλα και με το καλο η βάπτιση!:kiss:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ! ΟΙ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ.ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΣΥ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

μπεμπούλη μου είναι πανέμορφες

και τα προσκλητήρια πολύ χαριτωμένα!

με το καλό η βάφτιση!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου πολυ ωραιες οι μπομπονιερες σας... ολοι θα τα κρεμασουν τα καδρακια στο παιδικο δωματιο... και το προσκλητηριο πολυ γλυκουλι... σαν τον μπεμπακο σου... με το καλο η βαπτιση... φιλακια...:kiss:

Δημοσίευση

Μου αρεσουν πολύ! Όπως λέει και η Μαρίνα το καδράκι θα μείνει.

Ανυπομονώ να παρω και τα δικά μας προσκλητήρια και μπομπονιέρες για να σας τα δείξω και γω...!!!!

Δημοσίευση

Μπεμπούλη με το καλό να βαφτίσετε το μωράκι σας!!!

πολύ όμορφες και παιχνιδιάρικες οι μπομπονιέρες και το καλεσματακι πολύ πολύ γλυκο!!!

Δημοσίευση

:woohoo: Βαφτιζεται ο παιδαρος μωρε Αναστασια μου!!!!!!!Με το καλο να φωτιστει ο κουκλος σου!!!Πανεμορφα τα καδρακια,πολυ μου αρεσαν και τα προσκλητηρια!!!!Μπραβο κοριτσι μου!!!!Καλοφωτιστος να ειναι!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ!

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ!

ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση

μπεμπουλη παρα πολυ ωραια..

με το καλο η βαφτιση σας..

μου αρεσε και το προσκλητηριο αλλα παρα πολυ οι μπουμπουνιερες..

φιλακια!!

Δημοσίευση

αναστασια μου με το καλο ειναι πολυ ομορφα ολα και τα καδρακια και το κειμενακι στο προσκλητητιακι σας μπραβο μπραβο σεπτεμβριο θα τον βαφτισεις και τα χεις βρει ολα ε?πω πω εγω θελω ιουλιο οπως οταν παντρευτηκα και την ιδια ημερομηνια και ειμαι στην αναζητηση εκκλησιας και χωρου αστα να πανε δηλαδη αχ αγχωθηκα πιο πολυ τωρα χι χι χι χι

παντως με το καλο να ναι καλοφωτιστος και να τον δεις οπως θες φιλακια πολλα:laugh:

Δημοσίευση

Para poly wraia einai ta kardakia ola moy aresan.Me to kalo h bafthsh na einai gero to paidaki panta sthn zwh toy.Kai opws leme sthn makedonia na zhsh to onoma :-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.