Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

bourique 1983 αυτο είναι σίγουρο οτι μετα της ωορεξια θελεις 14 μερες για αν αδιαθετησεις ειναι σιουρο??το εχεις ακουσει καπου??

• Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 17.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ειναι απολυτα σιγουρο αυτο.οι γυναικολογοι το λενε..το δευτερο μισο του κυκλου ειναι παντα σταθερα 14 μερες.το πρωτο μισο μονο παιζει.

Δημοσίευση

Mikroula moy δεν πειραζει που αδιαθετησες..

Κανε τις εξετασεις που σου ειπε ο γιατρος τωρα και μπορει να μην χρειαστει να παρεις αντισυλιπτικα..

Υπομονη mikroula moy και ολα θα γινουν..

Εσυ να σαι καλα και ο αντρουλης σου....

Φιλακια πολλα :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

mikroula γεια σου.και 'γω εχω πολυκυστικες αλλα και απο τις δυο μερειες.... θελει προσπαθεια η υποθεση και φυσικα υπομονη.

εγω βεβαια με αγχος και ανυπομονησια ειμαι συνεχεια, αλλα οκ καποια προσπαθεια θα κατσει,δεν μπορει...

που λες οταν ειχα ανακαλυψει τις πολυκυστικες ο γιατρος μου ειχε προτεινει αντισυλυπτικα για 3 μηνες(οι οποιοι μου φανηκανε αιωνες- γι'αυτο σε καταλαβαινω απολυτα) και μετα ξεκινησα προσπαθειες για μωρο...

βεβαια σε συννενοηση με τον γιατρο σου θα βρειτε την καταλληλη θεραπεια-λυση.

παντως μου αρεσει πολυ ο τροπος που αντιμετωπιζεις τις καταστασεις, εχεις χιουμορ και αισιοδοξια!μπραβο σου!!! :kiss:

Δημοσίευση

Mikroula mou twra to kalokairaki pou tha paei tha erthei to ninaki!!!xiixixi

Ekana kai omoiokatalhksia :D

Mh to skeftesai katholou k kanete axalinwto sex :D

Vgite stis paralies kai ksegniaste:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ελενακι μου αν βγω στη παραλια και ειμαι ολη μερα αραλικι και μετα αχαλινωτο σεχ, 5διμα θα πιασω!!! χιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιιχιχ

σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι παλιοπαιδακι!!!!

Δημοσίευση

Παραλία θέλω κι εγώωωωω! Πάνε οι ξέγνοιαστες στιγμές!!! Τώρα δεν θα λέω πια... πήρα αντηλιακό... sray γι τα μαλλιά... κρέμα ενυδάτωσης;;;

Αντ'αυτού θα λέω... Πήρα τα μπρατσάκια; τα κουβαδάκια; τα πάμπερς; τα μπισκότα; και τέτοιαα... αλλά δεν με χαλάει καθόλουυυυυυ!!

Ντάντη... απόλαυσε το καλοκαίρι... είμαι σίγουρη ότι του χρόνου θα έχεις ένα μπομπιράκι να σε ξεζουμίζει!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χαχα!!! εγω και τωρα που δεν εχω παιδακι παντα περνω και μπρατσακια,και κουλουρες και κουβαδακια και τσουγκρανες!!!!!!!!!!!!!! αμε αμε!!!τα εχουμε παρει απο τωρα τα συνεργα εμεις! καθομαστε και παιζουμε με τον χρηστο!!! αν μας δεις στην παραλια θα νομιζεις οτι ημαστε γκα γκα τελειως!!!!! ολοκληρη μουλαρα εγω και 2 μετρα θηριο ο χρηστος καθομαστε και απλωνουμε τα παιχνιδια μας στη παραλια!!!!!!!! και φυσικα ριχνω που και που σπρευ για να μη φριζαρει το μαλλι,αντιλιακο λαδακι κτλ.......ετσι για να το παιξω γυναικα!!!!!!! χααχχαχαιχιχχιχιχιααιαχιαιχ

αχ θα το απολαυσω δεν λες τιποτα....και μονο που θα σκεφτομαι οτι εσυ θα εχεις ενα νινακι ομορφο(την καψουρα μου) ,η τζουλιανα θα εχει κανει κοιλιτσα,η ελενα θα εχει 2 μωρα...αχ θελω τιποτα αλλο για να αρχισω και εγω τα μακροβουτια στο ...κρεβατι??? χιχιχιχιι!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΡΕ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΞΕΣ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑ?ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑ ΣΕ"ΒΛΕΠΑ.....ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ............:P

Δημοσίευση

Αυτό θα ήθελα να το δω και εγώ!!! Χαχαχα :laugh: :laugh: !!! Ακού εκεί γκα γκα!!! Καλόοοοοο!!!

Όσο για τα μακροβούτια στο κρεβάτι... Όρμα!!! Και πάρε κι αναπνευστήρα για να μην βγαίνεις γρήγορα στην επιφάνεια!!! :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.