Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMYLAND!!!

EIMAI H NASTAZIA KAI EIMAI NEΟ ΜΕΛΟΣ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!:)

Δημοσίευση

NASTAZIA μου καλώς ήρθες στην παρεούλα μας.Εγώ είμαι η Ελλη και ότι χρειαστείς και γνωρίζω είμαι εδώ για να σου απαντήσω.

φιλια

Δημοσίευση

Γεια σου Νασταζια!

Καλως ηρθες στο μαμμυ!

Για Ο,τι θες εμεις εδω ειμαστε!

Δημοσίευση

Καλημέρα Nastazia

καλώς μας ήρ8ες

και εύχομαι να περάσεις τόσο όμορφα στη

παρέα του mammyland

όσο περνάμε όλες μας!

8α χαρώ να τα λέμε.

Είμαι η Έλενα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοπέλα μου! Είμαι η Νίκη.

Καλώς όρισες!

Εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς!

Δημοσίευση

Καλή σου ημέρα φίλη Nastazia και καλώς μας ήρθες. Είμαι η Πηνελόπη κι εγώ σχετικά νέο μέλος. Ό,τι θες ρώτα μας. Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Ελπίζω να τα λέμε. Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλωσόρισες στην παρέ μας Ναστάζια!:P

Είμαι η Φαίδρα,έχω τρια ζουζουνάκια και περιμένω το 4ο με ΠΗΤ:13/12/2009

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε!:kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΕΙΜΑΙ Η ΡΟΥΜΠΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ...:woohoo: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες Ναστάζια! Εγώ είμαι η dallia ή Έλενα, 27 χρόνων από Αθήνα κι εγκυούλα στο πρώτο μου παιδάκι! Περιμένω αγοράκι! Ότι χρειαστείς.. εδώ είμαστε..:)

Δημοσίευση

τι ωραιο ονομα!!!!!!!!!!!!! γεια σου καλως ορισες κι εσυ ελα να γινουμε πολλεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ολες φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ NASTAZIA!!!:) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ.:( ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!!:P

Δημοσίευση

Γεια σου! Κι εγώ καινούριο μέλος είμαι και καινούρια στις "προσπάθειες". Εσύ έχεις παιδάκια ή τώρα προσπαθείς; Θα τα λέμε, Φιλιά!

Δημοσίευση

Γεια σου Νασταζια!!!Εδω θα ειμαστε για οτι χρειαστεις!!!Καλως μας ηρθες!Ειμαι η Κωνσταντινα!!!Φιλακια!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΙΤΣΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

Δημοσίευση

Νασταζια καλως όρησες στην παρεα μας κ πρεπει να σου πώ οτι εχεις υπεροχο ονομα...σου ευχομαι γρηγορα να γινεις μανούλα κ να μην χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ....ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών κ εχω ενα αγοράκι 4 μηνών...πολλά φιλάκια...:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 50 ΗΜΕΡΩΝ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΙΛΗ.ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.