Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ!ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!ΕΙΧΑ ΗΔΗ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!ΣΤΙΣ 7 Η ΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8600 ΜΟΝΑΔΕΣ!ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΜΜΥLAND ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ IRENE ΤΗ ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ!ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

• Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Matina

sygxaritiria!!!!!!!!!!!!!!

Sou euxomai ta kalytera tis kyisis

kai .....ena gero mwraki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo sas!!!

Pragmati, gourlidiko to Mammy....

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου!!! Μπράβο!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!!! :lol:

Σου στέλνω όλες τις θετικές μου σκέψεις για μια ήρεμη εγκυμοσύνη και είμαι σίγουρη πως αύριο στο γιατρό σου θα πάνε όλα κατ'ευχήν!!!

Πολλά φιλιά!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο συγχαρητηρια θα γινεις μανουλα ολα καλα θα πανε να σκεφτεσαι θετικα και να εχεις πολυ πολυ καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη;)

Δημοσίευση

matinap πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Άντε σιγά σιγά να γεμίζει το κλαμπ των μαμάδων!!Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Να προσέχεις τον εαυτό σου και την ζωούλα που κουβαλάς:P

Φιλάκια πολλά:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Syxaritiria na prosexeis kai na exeis mia yperoxh egumoshnh kai se ligoun mhnes na kratas agalia ena igiestato moraki...!!!Filakia polla...kai perimenoume nea.....

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Φοβερά νέα!!!! Μπράβοοοοοοοοο!! Με το καλό! Εύχομαι μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη!!!!Κι ότι χρειαστείς... εδώ είμαστε!! Και πάλι μπράβο κοπέλα μου! Πολύ χάρηκα!!

congrats.gif

Δημοσίευση

matinap συγχαρητήρια κοπέλα μου! Να προσέχεις τον εαυτό σου και το εμβρυάκι σου! :)

Και όσο θυμάμαι ένα πρόσφατο ποστ σου σχετικά με μία έγκυο που έψαχνε τρόπους να αποβάλλει!:angry: Πόση αδικία ένιωθες τότε... Αλλά δεν ήξερες ότι είσαι μια εκκολαπτόμενη μανούλα! :woohoo:

Με το καλόοοοοοο!

Δημοσίευση

Ματίνα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!Σου έυχομαι μία ήρεμη εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωρακι!!!!!!

φιλια

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Ματίνα:woohoo: φανταζομαι ποσο υπεροχα νιωθεις... κι εγω οταν το εμαθα τα συναισθηματα ηταν απιστευτα! Εχεις τις καλύτερες ευχες μου για τους 9 υπεροχους μηνες! Να προσεχεις!

Δημοσίευση

Ματινακι συγχαρητηηηηρια!!!! Τελικα θα εχεις καθυστερηση για τουλαχιστον 8 μηνες ακομα!!!!!!Καλη εγκυμοσυνη κοπελα μου!:)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!

Δημοσίευση

matina συγχαρητήρια κ απο μένα!

σου εύχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη κ να σφίξεις στην αγκαλίταα σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!!!!

να προσέχεις τώρα ε???

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

15 μέρες καθυστέριση και καθόσουν?

πολλά συγχρητήρια και με το καλό!!

να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και

να εξελιχ8ούν όλα ομαλά μέχρι τέλους!!!

φιλάκια πολλά πολλά :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο ΜΑτίνα!!!Πω πω...βλέπω πληθύναμε οι κοπελες που γεννάμε μέσα στο Δεκέμβρη ή αρχές Ιανουαρίου!!!:))Συγχαρητηρια, ευχομαι όλα να π΄νε περίφημα στην εγκυμοσύνη σου!!!:)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και μια γεννα με ενα πονο!!Πολλα φιλια!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!

Με το καλό κοπέλα μου!!!

Εύχομαι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!Ευχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να σου πανε ολα τελεια!!!!!!!Χρονια πολλα και στην νυφουλα σου!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.