Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

γειά σας

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σου αλεκα!!!!!!και καλως μας ηρθες .....με λενε γιωτα και εχω ενα αγορακι 1 χρονου και ειμαι εγκυος στο δευτερο!!!!!!

φιλια πολλα και οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!:)

Δημοσίευση

Γειά σου κοπέλα μου! Καλώς μας όρισες! Είμαι η Πηνελόπη κι ανυπομονώ να μείνω εγκυούλα!Ελπίζω να κολλήσεις κι εσύ με το Mammyland! Ελπίζω να τα λέμε συχνά! Ό,τι επιθυμείς! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλημερα Αλεκα.Εγω ειμαι η Χαρα μενω Αθηνα κ εχω 2 αγορακια.Οι απαντησεις μου πολλες φορες ειναι τηλεγραφικες γιατι γραφω με το ενα χερι.Στο αλλο κραταω τον μικρο!!Ειναι κουτσομπολης θελει να βλεπει τι γραφω...δεν εξηγηται αλλιως!!:laugh:

Δημοσίευση

Γεια σας! Ειμαι η Μαρια. Ειμαι και εγω νεο μελος. Θελω και εγω συντομα ενα μωρακι.... Ελπιζω οντως το mammyland να ειναι γουρλιδικο..... Καλη επιτυχια σε ολες.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.....ΦΙΛΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

καλημερα και καλως μας ηρθες!!

ειμαι η δημητρα και εχω μια κορουλα..

πες μας κατι για σενα να θες!!

Δημοσίευση

καλημέρα και καλώς ήρ8ες στη παρέα

Είμαι η Έλενα και περιμένω το πρώτο μου μπεμπέ.

με το καλό να αποκτήσεις ότι επι8υμείς.

Δημοσίευση

γεια σου αλεκα και μαρακι....ειμαι η αρετη και εχω ενα αγορακι 2 χρονων....ευχομαι συντομα και στις δυο σας να αποκτησετε αυτο που θελετε.....φιλακια

Δημοσίευση

Kαλημέρα κουκλίτσα μου, σαν καινούργια κι εγώ σε καλωσορίζω στην παρεούλα μας. Λοιπόν θα περάσεις απίστευτα όμορφα εδώ!:)

Είμαι η Ασπασία και έχω δύο παιδάκια.:woohoo:

Τα λέμε....

Δημοσίευση

Γεια σας Αλέκα και Μαριά και καλώς ορίσατε!

Είμαι η Νίκη και είμαι στην δεύτερη μου προσπάθεια για μωράκι..

Φιλιά

Δημοσίευση

Καλησπέρα Αλέκα και Μαρία κι από μένα! Εγώ είμαι η dallia ή Έλενα , είμαι 27 χρονών και είμαι έγκυος στο πρώτο! Είναι αγοράκι και έχω αγωνία να δω την φατσούλα του και φυσικά πάνω απ'όλα να είναι γερός!! Θα χαρώ να τα λέμε! Καλώς ήρθες και πάλι στην πιο όμορφη παρέα!!

Δημοσίευση

καλησπέρα και καλώς ορίσατε Αλέκα και Μαριά στην παρεούλα μας!!!

Ειμαι η Ιωάννα , νέο μέλος και εγώ, δεν έχω μώρακι ακόμα αλλά προσπαθώ!!

φιλία:laugh:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια και απο εμενα.ειμαι η Βιβη 29 απο το Λουτρακι εχω ενα γιο στα 6 και ειμαι εγκυος στο δευτερο.ευχομαι σε ολες τις εγκυμονουσες μια καλη εγκυμοσυνη κ με εναν πονο κ σε οσες προσπαθουν μακρια το αγχος κ τοτε θα ερθει....το νινακι σας.

Δημοσίευση

Γεία σου Βιβή να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό (με ένα πόνο) το δεύτερο!!!

αχ μακάρι να μπορούσαμε να διώξουμε αυτο το άγχος!

Δημοσίευση

Καλωσορίσατε κορίτσια!

Είμαι η Φαίδρα επίσης πρόσφατο μέλος και έχω κολλήσει κυριολεκτικά με το μάμμυ!:woohoo: Είμαι μανούλα τριων αγγέλων και περιμένω και το τέταρτο μωράκι μου με ΠΗΤ 13/12/2009;) .Είμαι 32 ετών,φιλόλογος,από Αθήνα!

Θα χαρώ πολύ να λέμε!:kiss:

Δημοσίευση

αχ Φαίδρα μου, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!! και με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος στην οικογένεια!!!!

πολύτεκνη!!!:woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα σας κορίτσια.Σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα χθες.Να σας πω και ΄γω δυο λόγια για ΄μένα (χθες έτρεχα για τη δουλειά).Λοιπόν, είμαι 32 χρόνων και παντρεμένη 10 χρόνια. Προσπαθώ και ΄γω για παιδάκι(όπως πολλές κοπέλες), αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.Σας εύχομαι καλή επυτιχία σε όσες προσπαθούν. ;)

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα και καλως ορισες στην παρεουλα μας μην το βαζεις ποτε κατω το μαμυ ειναι γουρλιδικο οσες μπαινουν εδω καταληγουν εγκυουλες:) :) :) :)

ειμαι η αναστασια 33 χρονων και εχω εναν μπεμπη 9 μηνων

Δημοσίευση

misha έγραψε:

αχ Φαίδρα μου, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!! και με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος στην οικογένεια!!!!

πολύτεκνη!!!:woohoo:

Ευχαριστώ πολυ κουκλίτσα μου!:laugh:

Σου ευχομαι οτι ποθείς να γίνει σύντομα πραγματικότηατα!

Θα χαρώ να τα λέμε:kiss:

Δημοσίευση

αλεκα μου ειμαι η αναστασια 33 χρονων και εχω ενα αγορακι 9 μηνων καλως ηρθες στο μαμμυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα χαρω πολυ να τα λεμε.............

Δημοσίευση

koritsia kalosirthate sto mammy mas

eimai i irene eimai 29 xronon

eimai apo tin kypro kai exo ena agoraki ton gianni sxedon

2,5 xronon kai eimai egkios sto deutero moraki

tha ta leme

filakia

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

καλημερα και απο εμενα και καλως ορισες στην παρεουλα μας μην το βαζεις ποτε κατω το μαμυ ειναι γουρλιδικο οσες μπαινουν εδω καταληγουν εγκυουλες:) :) :) :)

ειμαι η αναστασια 33 χρονων και εχω εναν μπεμπη 9 μηνων

_________________3-b2a6697499cd3fcc9625291d67079cea.gif

Σ΄ευχαριστώ πολύ. Να χαιρεσε το νινάκι σου. Μακάρι να είναι όπως τα λες και να είναι γουρλίδικο.Δεν το βάζω κάτω, μετά και τη 2η εξωσωματική το έχω βάλει πείσμα, δε θα μου τη γλιτώσει.B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.