Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

εχω αποκολληση

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας γλυκα μου κοριτσια!την πεμπτη που μας περασε πηγα στη γυναικολογο μου για να δουμε το μπεμπε!ολα καλα ακουσαμε παλι την καρδουλα του και εχει μεγαλωσει πολυ!:) αλλα μου λεει εχεις και μια μικρη αποκολληση!:ohmy: μου ειπε επισης οτι μπορει να δω και λιγο καφε αιμα.....ευτυχως μεχρι και σημερα δεν εχω δει απολυτως τιποτα.....το αποτελεσμα λοιπον ειναι οτι μου συστησε 10 μερες ξαπλα....και εχω ερθει στους γονεις μου για να μου κρατανε το μωρο μου.....ελπιζω ολα να πανε καλα.........:)

Δημοσίευση

Γλυκιά μου,

Ξεκουράσου και μη κάνεις τίποτα ! !! Ολα θα πάνε καλά .... πάντως είσαι και "τυχερούλα" , όλοι θα σ'έχουν στα ώπα-ώπα τώρα !! :) :) :)

Φιλιά πολλά πολλά ..

Δημοσίευση

Ολα μια χαρα θα πανε καλη μου!

Ξεκουρασου αρκετα και προσοχη σε οτι σου ειπε η γιατρος.

Καλη συνεχεια!! :)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακι μου

κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ΟΛΑ θα πανε καλα...μην εχεις αγχος!

ειμαστε με μια μερα διαφορα...ελπιζω να γεννησουμε μαζι και να πανε ολα καλα και στις 2 μας...εγω παω στον γιατρο μου αυριο να δω το μωρο μου και ελπιζω να ναι καλα...ειναι συμαντικο να κανεις αυτο που σου λεει ο γιατρος...φιλακια και υπομονη!

Δημοσίευση

ξεκούραση κ όλα θα πανε καλά!απόλαυσε τώρα τις φροντίδες των γονιών σου κ μη φοβάσαι τίποτα!σου εύχομαι τα καλύτερα!φιλάκια!

Δημοσίευση

καλημερα!!!

καθισε ξάπλα και 10 μερες και 20 αν χρειαστεί!!!

ευχομαι όλα να πάνε καλά!!! χωρις άγχος!!!

Δημοσίευση

Bourique mou agapi mou kalimera...

Ksapla agapi mou mono ksapla na se...

Kala ekanes kai exeis paei stin mama sou

Na sou prwsexei ton giorgaki sou...

Ax kali mou sou euxwme ola ta kalitera...

Kai kali sunexeia...

Filia...

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

Μην στεναχωριέσαι γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε.

Μόνο ξεκούραση θέλεις, τίποτα άλλο!

Κι εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη λόγω κούρασης, σήκωνα και το μωράκι μου αγκαλιά άρχισαν οι συσπάσεις πολύ νωρίς. Ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση κι έτσι πήρα αναρρωτική άδεια και όλα πήγαν καλά όπως θα πάνε και σε σένα!:kiss:

Δημοσίευση

Γιωτάκι καλημέρα!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα! Φιλάκια!

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς γλυκειά μου! Ξεκουράσου τις μέρες που σου είπε και ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε, θα δεις!!! Φιλάκια!

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.

Α! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.....

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκι μου!!!Σου εύχομαι να σου πανε όλα καλά και να μην αγχώνεσε.Τώρα απόλαυσε την ξάπλα και την προσοχη που θα έχεις απο τους γονείς σου.

φιλια

Δημοσίευση

Όλα καλά θα πάνε!!!

Να μην ανησυχείς καθόλου... Απόλαυσε την ξάπλα, γιατί σύντομα θα είσαι μια χάρα και δεν θα έχεις δικαιολογία για χουζούρι!!!

:P

Δημοσίευση

Γιωτακι μην ανυσηχεις

Απλα για το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου μετα το δεκαημερο της ξαπλας καλο ειναι να ξεχασεις δουλειες και σεξ Στη θεση σου θα εβγαζα ολη την εγκυμοσυνη ( ή εστω ενα μεγαλο μερος της) στους γονεις μου αφου μπορουν να σου κραταν τον μικρο

Καλο ειναι να μην ξεθαρεψεις μετα το δεκαημερο και να εισαι παντα ενα βημα πιο συντηριτικη απο τη γιατρο σου

Κατα τ αλλα οπως και εσυ ξερεις οι αποκξολησεις δεν ειναι σπανιες και ολα πηγαινουν μια χαρα με τις οδηγιες των γιατρων

Υπομονη να εχεις(η ξαπλα θελει υπομονη και ψυχολογια) και να σκεφτεσαι οτι εισαι τυχερη που εχεις βοηθεια απο τους δικους σου

Ηρεμησε και σκεψου οτι το νινακι σου μεγαλωνει με ασφαλεια ενω το αδερφακι του απολαμβανει τα χαιδολογηματα των παπουδων του

Σε φιλω γλυκα και μην ανυσηχεις για τιποτα!:kiss:

Δημοσίευση

Γιωτακι μην ανυσηχεις το ιδιο ειχα και γω!!και μάλιστα ειχα και καφέ αίμα..και μου εδωσε υtrogestan(προγεστερονη)και ολα καλα!!ξεκουρασου μην κανεις βαριες δουλειες και ολα καλα θαπάνε!!

φιλια

Δημοσίευση

Μπουρεκακι την καλυτερη δουλεια εκανες και πηγες στους γονεις σου,ξεκουρασου και ακολουθησε πιστα οσα σου ειπε ο γιατρος!!!!Μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα!!!

Δημοσίευση

Όλα θα πάνε καλά! Μην ανησυχείς!

Ξεκουράσου και άφησε τους άλλους να τα κάνουν όλα!

Φιλιά

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου, περαστικούλια σου !! Να μην συμβεί τίποτα άλλο μέχρι το τέλος! Καλά έκανες και πήγες στους γονείς σου! Όταν έχεις ήδη ένα αλλό μωράκι είναι ακόμα πιο δύσκολο! Ξάπλωσε, χαλάρωσε, απόλαυσε την φροντίδα των άλλων... τώρα που μπορείς!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι κι ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εμείς!!! Πολλά φιλάκια..

Δημοσίευση

ola tha pane kala....

afou exeis k atoma na se kratane to moro akoma kalitera...

ksekourasou tora pou mporeis k ola tha ginoun...

Δημοσίευση

Γιωτουλα μου γεια σου!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!Ειμαι σιγουρη!Αφου δεν ειδες καφε ολα ειναι καλα φανταζομαι.Μια χαρα κιολας στην μαμα και στον μπαμπα!!Να ξεκουραστεις!!Φιλακια πολλααα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου........να πω την αληθεια μου εχω πολυ αγχος μηπως κατι δεν παει καλα......θα ξαναπαω στη γιατρο τη δευτερα.....παντως ηταν πολυ καθυσηχαστικη.......:)

Δημοσίευση

Ola tha pane mia xara!!! Ligo parapano prosoxi thelei k na xekourazese!!! Min stenaxoriese katholou...k kala ekanes pou piges sti mamaka sou einai diskola xoris voitheia k eidika esi pou exeis k allo paidaki. Perastikoulia bourique :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

BOURIQUE ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΓΩ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑΚΙ.ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.