Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ?

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα

εκανε ο αντρας μου χτες καποια τηλ για τις εξετασεις που θα χρειαστουμε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης(αυχενικη και β' επιπεδου) και το λητω ηταν πιο οικονομικο αναμεσα στα τρια μεγαλα(ιασω, μητερα, λητω). μου ειπε να παμε εκει να κανουμε τις εξετασεις. εχει καμια απο εσας εμπειρια απο το λητω σε σχεση με αυτες με τις εξετασεις?

ευχαριστω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καμια δεν εχει κανει εξετασεις στο Λητω? :((

Δημοσίευση

Καλημέρα Xmaria. Αλήθεια, ο γιατρός σου δουλεύει σε κάποιο από αυτά τα μαιευτήρια? Διότι συνήθως έτσι πάει, όπου δουλεύει ο γιατρός σου, εκεί κάνεις και τις εξετάσεις σου. Προσωπική εμπειρία δεν έχω (ακόμη...) αλλά από την συννυφάδα μου που γέννησε στο ΛΗΤΩ, τις περισσότερες εξετάσεις της τις έκανε εκεί και μάλιστα ήταν καταευχαριστημένη από τις νοσοκόμες, την εξυπηρέτηση, κτλ.

Δημοσίευση

Καλημέρα καλή μου εγώ είχα κάνει όλες τις εξετάσεις στο ΛΗΤΩ και τελικά γέννησα στο Ιασώ επειδή τελευταία στιγμή έφυγε απ΄εκεί ο γιατρός μου.

Από όλα τα μαιευτήρια θεωρώ πως το Λητώ είναι πιο προσιτό και στις τιμές και στις παροχές, εξετάσεις. Κλείνεις το ραντεβού σου κάνεις τις εξετάσεις σου και δεν χάνεσαι στον πανικό που επικρατεί στα άλλα. Είναι πιο ήσυχα και πιο εύκολα τα πράγματα εκεί.

Βέβαια εγώ πήγα όπου και ο γιατρός μου γιατί στις περισσότερες εξετάσεις ήταν κι αυτός παρών.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βασικα η γιατρος μου ειναι και στα τρια μεγαλα της Αθηνας για αυτο και ρωταω. γιατι ειναι πιο οικονομικα στο Λητω? δεν εχουν καλα μηχανηματα? ή στα αλλα πληρωνουμε το ονομα?

Δημοσίευση

μαρακι μου μια χαρα ειναι το λητω.....εκει εκανα και εγω τις εξετασεις στο μικρο μου......μια χαρα ειναι τα μηχανηματα τους και οι γιατροι....:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.