Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eimai stenoxorhmenh..[shmera kommatia]...to exasa

Featured Replies

Δημοσίευση

MΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ !!!!!εγω δεν σου γραφω τιποτα αλλο αν δεν αλλαξεις τον τιτλο,καλα λεει η Ρουλα,Λινακι γρηγορα γραψε ειμαι χαρουμενη!!!!!:laugh:

• Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 15.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λινααα

τελεια νεα!!!Πολυ χαρηκα, μπραβο...:)

Αντε σιγα σιγα ολα παιρνουν το δρομο τους!:cheer:

Καλη συνέχεια να εχεις, ολα καλα!!!;)

Φιλάκια

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσάκι μου!Άντε άλλαξε τον τίτλο!;)

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Λινάκι !!! Τέλεια νέα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη... για σένα!!!

Επιτέλους σου έστειλα πμ... Και συγνώμη για την καθυστέρηση... Σου εξηγώ στο μήνυμα!!!

Δημοσίευση

Μπράβο !!

σου αξιζουν τα καλύτερα συναισθηματα!!!

μπορείς επιτελους να ηρεμησεις και να χαρείς!!

ευχομαι την καλυτερη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!!!!!1

Δημοσίευση

Λινα συγχαρητηρια και παλι!!!!!!!!!

Παντως εγω δε θα αλλαζα τιτλο αφου αυτος( ο μαυρος κι αραχνος) απ οτι βλεπω σου φερνει γουρι!!! Μπορεις να προσθεσεις βεβαιa "eimai stenahorhmenh...eimai eggyos" Αστα..εχω γινει κι εγω προληπτικη:laugh:

Σου το πα Αυτο το μωρο ηρθε για να μεινει!!!!!!!:cheer:

Δημοσίευση

αντε βρε λινακι μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρηκα πολυ με τα νεα σου.......ειδες ολα πανε καλα!!!!!!

:woohoo: :laugh: :silly:

Δημοσίευση

Αsterias ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω και περα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη !!!!!!!!!:cheer::)

Δημοσίευση

Ante bre asteria epitelous eisai xaroumenh kai xalarh koita na meineis etsi xalarh kai me thetikh skepsh kai ola tha pane teleia......Ante sou euxomai oti kalytero mesa apo thn kardia mou.....Filia.....

Δημοσίευση

Ελπίζω τώρα να σταματήσεις να γκρινιαζεις μαρή!!! :blink: :woohoo:

Άντε να σε βλέπουμε να φουσκώνεις!!! :cheer: Με το καλό! B) Φιλάκια!

Δημοσίευση

Λινακι μου έτσι ντε!Καλή συνέχεια!:kiss:

Δημοσίευση

Λινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΕΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Λινάκι μου :woohoo: :woohoo:

είδες που όλα πήγαν καλά;;;

Και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν μέχρι

να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!!!

Πολύ χάρηκα καρδούλα μου!!!

φιλακιααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

γεια σου Βασουλα :laugh:

Λινα μου επιτελους ...αλλαξες τιτλο!!!!!Αντε και επισημα τωρα πια τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου για την επισημη εγκυμοσυνη σου!!!!!:laugh: Σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη κι ενα γερο μωρο!!!!και να εισαι πιο χαλαρη:P;) :laugh:

φιλακιαααααααα:kiss:

Δημοσίευση

αντε πια ελεος με γκαστρωσες με ολη την σημασια της λεξης καλα να παθεις για να μην ακους την παλια χαχα αντε χαζουλα επιτελους ηρεμησες να ηρεμησουμε και εμεις:P με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου φιλια πολλα εγκυουλα

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

asterias έγραψε:

geia sas koritsia.. telika o titlos pronoitikos apo thn arxh... telika h kardoula stamathse na xtypa..shmera den akousame tipota.. mia eyteia gramh..oute katalaba pos efyga apo to iatreio... thn paraskeyh tha kano apoksesh...tha steiloume to embryo gia istologikh.. olo to apogeyma hmaste kommatia... o de antras mou phge na kopsei tis flebes tou me ksyrafi giati thn stigmh pou tou thl ksyrizotan...hrta spiti k ton brhka na klaiei san mikro paidi...kapoies tetoies stigmes mas fernoun poio konta...eyxomai pote kamia sas na mhn biosei kati tetoio....filakia polla se oles sas k sas efxaristo gia tis eyxes sas pou mou dinate k to kouragio k thn dynamh...
Δημοσίευση

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτο...αστερία μου κοπέλα μου δεν ξερω τι να πω, πραγματικά δεν ξέρω υπομονή κοριτσάκι μου. Σήμερα είναι μια εφιαλτική μέρα...να πάει και να μη γυρίσει...

Ο Θεός είναι μεγάλος κοριτσάκια μου

Δημοσίευση

Λίνα μπερδεύτηκα! Αυτό δεν το είχες δημοσιεύσει πριν 1 μήνα? Τι έγινε τώρα?

Δημοσίευση

Λινα λυπαμαι πολυ! Ειχα μερες να μπω και ειδα τον προηγουμενο τιτλο και χαρηκα και τωρα ειδα αυτον και επαθα σοκ! Τι να πω δεν ξερω. Λυπαμαι ... :( Λες και το ηξερες και ησουν επιφυλακτκη απο την αρχη.

:(

Δημοσίευση

οχι ρε λινα οχι ρε κοριτσι μου δεν ειναι δυνατον τι να πω,τι στο καλο εγινε σημερα,λυπαμαι παρα μα παρα πολυ αλλα σε παρακαλω μην το βαζεις κατω θα ερθει να εισαι σιγουρη γι αυτο και θα πανε ολα καλα θα γινει πιστεψε το!!!!!υπομονη και κουραγιο.

Δημοσίευση

λινακι μου γλυκο οτι και να σου πω ειναι λιγο δεν υπαρχουν λογια ,λυπηθηκα παρα πολυ, φανταζομαι πως θα νιωθεις, κουραγιο κοπελα μου, υπομονη κουκλα μου πολλα φιλια και μια ζεστη αγκαλια απο το μαμμυλαντ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.