Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eimai stenoxorhmenh..[shmera kommatia]...to exasa

Featured Replies

Δημοσίευση

καλη μου...:laugh: μην στεναχωριεσαι...ελπιζω και ευχομαι να πανε ολα καλα...:lol: σου ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απο την ψυχη μου...περιμενουμε την δευτερα με πολυ πολυ αγωνια,,,φιλια και υπομονη:kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 15.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λινα μου ευχομαι τα νεα αυριο να ειναι πολυ πολυ ευχαριστα οπως εγινε και με την Grousi!!!!!!!! Να μας ανακοινωσεις μια υπεροχη χοριακη!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Λίνα μου τι λέμε τόοοοσο καιρό???? ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ... μακάρι αυριο να μας ανακοινώσεις μια ανεβασμένη χοριακή...!!! περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση

κοριτσακι μου εχουμε κανα νεο?Ολα καλα θα πανε!θα δεις!:kiss:

Δημοσίευση

που εισαι εσυ βρε κοριτσακι. εχεις κανενα νεο; αντε μολις μαθεις κατι ενημερωσε μας. φιλια πολλα:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsia exo as poume efxarista nea.. h xoriakh mou apo 20 anebhke sta..... 220.... tha pao pali ayrio gia na dei o giatris an mesa se 48oro poso anebainei tha ton enhmeroso k meta tha kleiso rantebou na me dei.... ayta ta nea moy... sas efxaristo oles paaaarrraaaa polyyyyy

Δημοσίευση

λινα τελεια τα νεα σου......και η κουμπαρα μου που σου ελεγα απο 19 σε 4 μερες πηγε 185........αντε με το καλο.....μεγαλωνει ενα μικρο σπορακι μεσα σου!!!!!!!!:) :woohoo:

Δημοσίευση

Λινάκι εύχομαι ολα να πάνε πολύ καλά και η χοριακή σου ολο να ανεβαίνει και να ανεβαίνει.... και να ανεβαίνει.....

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου!!!!!μια χαρα νεα ειναι αυτα!!!!!!κι εγω αυριο παω παλι για χοριακη!!!!μεχρι να φανει το μωρακι στον υπερηχο μου φαινεται συνεχεια χοριακες θα κανουμε!!!!!:silly:

Δημοσίευση

ελπιζω καθε μερα που περνα να ειναι ακομα καλυτερη η τιμη... αλλα σε παρακαλω προσπαθησε να μην αγχωνεσαι.... επιδρα αρνητικα!!!

Δημοσίευση

ρε αστερια μου τι νεα ειναι αυτα:woohoo: :woohoo: :silly: :whistle: :whistle::silly: :silly:

αντε μακαρι να σου πανε ολα τελεια τελεια τελεια:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

asterias έγραψε:

koritsia exo as poume efxarista nea.. h xoriakh mou apo 20 anebhke sta..... 220.... tha pao pali ayrio gia na dei o giatris an mesa se 48oro poso anebainei tha ton enhmeroso k meta tha kleiso rantebou na me dei.... ayta ta nea moy... sas efxaristo oles paaaarrraaaa polyyyyy

Βρε asterias μου! Μα έκρυψες τοσο ευχάριστα νέα σε ποστάκι με τίτλο "είμαι στενοχωρημένη"? Σου δίνω διορία μέχρι αύριο που θα πάρεις την επόμενη χοριακή και περιμένω νέο ποστ με ... μεγαλοπρεπή τίτλο με κεφαλαία και πολλά θαυμαστικά!!!!:laugh:

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!:kiss:

Δημοσίευση

asteria mou oti kalitero sou euxomai, kai mia teleia k euxaristi egkimosini!min anisixeis, ola kala tha pane kali m!Pisteue sto Pantodinamo Theo kai tha se voithisei!

perimenoume ta euxarista nea sou.....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

geia sas koritsia shmera phra k thn allh xoriakh k diplasiasthke apo 220 pou htan phge 445...tora kalo kako den ksero.. phra ton giatro mou k eixe douleia k tha mou thl aytos argotera...filakia

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου γιατί να μην είναι καλό? Υπέροχο είναι! Αφου διπλασιάστηκε, έτσι δεν είναι???? Ε, τότε όλα μια χαρά. Τα κορίτσια τα πιο έμπειρα τι λένε?

Ψηλά το κεφάλι!! Μη χαλάς τις υπέροχες αυτές στιγμές σου! Στείλε μας νέα όταν σε πάρει ο γιατρός..

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο μια χαρα ειναι.....αντε αλλαξε επιτελους θεμα.......ο τιτλος δεν αρμοζει στο σπορακι που εχεις μεσα σου.......περιμενουμε λοιπον νεο θεμα με καινουργιο τιτλο για να σου ευχηθουμε.........;)

Δημοσίευση

asterias μου καλά πάμε!:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου όμορφο, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν διπλασιάζεται κι ανεβαίνει συνεχώς τέλος πάντων η τιμή της χοριακής... μόνο κακό δεν είναι! Συνειδητοποίησέ το βρε σιγά-σιγά πως έχεις νινάκι! Φιλάκια και να προσέχεις! Περιμένουμε τα νέα από το γιατρό σου!

Δημοσίευση

Ευχαριστα τα νεα σου Λινα ... Μπραβο! Με το καλο να πας στον γιατρο σου και να μας πεις τι σου ειπε... φιλια πολλα ....

Δημοσίευση

λινα τι εγινε;;;;;;;;;μιλησες με το γιατρο σου;;;;;;;τι σου ειπε;;;;;;;αντε βρε κοριτσακι μου θα μας σκασεις!!!!!!!!:laugh:

Δημοσίευση

Βρε Λινα

Αλλαξε αυτον τιτλο "ειμαι στεναχωρημενη" εκτος του οτι μας προδιαθετει για δυσαρεστα ειναι κακο καρμα :silly:

Αλλαξε το :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.