Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CLEAR BLUE

Featured Replies

Δημοσίευση

Αν θες, γράψε μου την πιθανή ημερομηνία και θα στο φτιάξω, θα στο στείλω με pm και θα κάνεις απλά copy-paste στο προφίλ σου!

• Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 17k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

constantinag, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Σου στέλνω την παρακάτω καρτούλα(εύχομαι να εμφανιστεί σωστα!)

Φιλιά

Δημοσίευση

ελενακι μουυυυ!!!! εγω να δεις καψουρα!!! κξαι με σενα και με τον γιο σου!!!!!! εεεεε.....ξερω οτι εκανε σβουρες στην κοιλιτσα σου μολις εφυγα,μην ανησυχεις,ειναι που με καψουρευτηκε!!!!!!! χιιχχιχιχιχιχιχιχι!!!!! αυτη ηταν μονο η αρχη ετσι νοιωθω...μιας καλης φιλιας!!! αλλα και με ολα τα κοριτσια το ενοιωσα αυτο!!! ηταν ολες τελειες!!!! κωσταντινακι βαλε τικερακι γιατι τωρα που θα μεινουμε οοοολες εγκυουλες θα κολησει η σελιδα με τα τικερακια απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα!!!! χιχιχιχιχιχι!!!!!

Δημοσίευση

Κωνσταντινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!

Πολλες γλυκες ευχουλες για μια εγκυμοσυνη χωρις αγχος και ενα μπεμπακι υπεροχο που θα σας αλλαξει τη ζωη!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κωνσταντίνα μου συγχαρητήρια!!!! Χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!! Τώρα αρχίζει η ωραιότερη περίοδος της ζωής σου!!! φιλάκιααα

Δημοσίευση

Κωνσταντινα μου

ευχομαι μια ηρεμη εγκυμοσυνη

και ενα υγιες μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Λοιπον τόσο καιρό έβλεπα το θέμα κ δεν έμπαινα. Σήμερα είπα να το διαβάσω από περιέργια..διαβαζα μια μια τις σελίδες και η αγωνία μου αυξανοταν!Χαιρομαι πάρα πολύ για σενα!!Συγχαρητηρια!!ΣΟυ εύχομαι να πανε όλα καλά με το μωράκι σου!!Συγκινηθηκα πολυ!!:) Αντε βρε κοριτσια κ εσεις που προσπαθειτε...βάλτε τα δυνατά σας, αναλάβετε δράση περισσότερη την ώρα του [παιχνιδιου(μπορεί γι αυτό να καθυστερει το άτιμο!!!) και σας εύχομαι με το καλό όλες σας να γίνετε σύντομα μανούλες!!!!ΑΝ και εγώ είμαι πάντα αισιόδοξη και ξέρω ότι αργά η γ΄ρήγορα το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα!!!!!Μεσα από την καρδιά μου ιτις καλύτερες ευχε΄ς για όλες σας!!!!!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Λοιπον τόσο καιρό έβλεπα το θέμα κ δεν έμπαινα. Σήμερα είπα να το διαβάσω από περιέργια..διαβαζα μια μια τις σελίδες και η αγωνία μου αυξανοταν!!

Το ιδιο κ εγω!

Κωνσταντινα σου ευχομαι ολα να πανε καλα κ να εχεις μια καλη κ ηρεμη εγκυμοσυνη. :)

Δημοσίευση

Κοριτσακι Συγχαρητηρια!

Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Μπράβο Μπράβο!!!!!!Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!

Ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει ο καιρός και θα έχεις το μωρο σου στην αγκαλιτσα σου! Να προσέχεις τον εαυτό σου και το σποράκι σου!

Εύχομαι την ίδια ευτυχισμένη κατάληξη να έχουν όλες οι κοπέλες!

Πολλα φιλια..... :kiss:

dev208pb___.png

Δημοσίευση

καλημερα και από μενα!!!

συγχαρητηρια!! να προσέχεις πολύ και να μην έχεις καθολου άγχος!!

είναι δεδομένο ότι όλα θα πάνε καλά!!

πολλές πολλές ευχές!!!

Δημοσίευση

Constantinag συγχαρητήρια!!!!

Εύχομαι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη!!!!

Χαλάρωσε ..... και απόλαυσε τους επόμενους 9 μήνες!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ.....

ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗΗΗΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗ

Δημοσίευση

Αχ βρε Κωνσταντίνα μου, πολύ με συγκίνησες!!!

Συγχαρητήρια!!!

Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια!!!

Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και να καμαρώνεις την κοιλίτσα σου που θα μεγαλώνει!!!

Δημοσίευση

Θελω να σου ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου πολλα συγχαρητηρια!!! Χαλαρωσε και απολαυσε καθε τριμηνο της εγκυμοσυνης σου, θα ξετρελαθεις με τις αλλαγες που θα εχει το σωμα σου. Οταν θ' αρχισουν και οι πρωτες κλωτσιες ειναι σαν να εχετε μια μικρη "συζητηση" με το μωρακι:P Μακαρι να εχω κι εγω καλα νεα να σας πω το Μαιο:) Φιλακια πολλα:kiss:

Δημοσίευση

Κωνσταντίνα μου, μόλις τώρα είδα τα νέα ευχάριστα!!! :) :)

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, μόνο ευχάριστα από δω και πέρα, να'χεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό!!! :) :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μένα!

Συγχαρητήρια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Να χαρείς την κάθε στιγμή και να προσέχεις!

Κορίτσια και στα δικά μας!!! Πάντα τέτοια!

Δημοσίευση

axx ημουν σιγουρη!!! Τωρα εισαι κ συ!!! με το καλο!!!!

ενα βημα τη φορα!!! εκανες το μεγαλυτερο......!! με το καλο κι η συνεχεια!!! αντε μετα περιμενουμε καρδουλα:)

τελεια !!! ναχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη οπως την ονειρευτηκες!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κι από εμένα κοριτσάκι μου!!!!

Να σας πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνούλα!!!

Πολύ πολύ χάρηκα!!! Να μας κρατάς ενήμερες ε? :kiss:

Δημοσίευση

Ειδες που ολα πηγαν καλα?εγω ημουν σιγουρη!!!!!!αυτο το νινι ηρθε για να μεινει!!!!!!να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες ... και σας εύχομαι να έχετε ό,τι επιθυμείτε!!

Η συμπαράστασή σας ήταν και είναι πολύτιμη!!!

Για κάθεμια ξεχωριστά, για κάθε ιστορία που διαβάζω, στέλνω και μια μεγάλη ευχή!!!

:)

Δημοσίευση

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧ ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ!!!!!

και μην ξεχασεις να δωσεις ευχουλα!!!! ειπαμε ειναι γουρλιδικο απο εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποποοοοοοοοοοοοοοο χτες ημασταν στο δεν ξερω και σημερα πεταμε στα συννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.